yincyun Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 λοιπόν. είχα ένα τροφοδοτικό 600W thermaltake. τώρα κάηκε. καθώς είχα τον υπολογιστή ανοιχτό και άκουγα τραγούδια κλείνει απότομα. τού κάνω ξανά εκκίνηση εκείνη τη φορά όμως δεν ακούστηκε ποτέ ο χαρακτηριστικός ήχος "τιτ".αυτό έγινε πριν καμια βδομάδα. τον κλεινω για το συγκεκριμένο βραδυ. την επόμενη μέρα τον ανοίγω όλα κανονικά. μεχρι προχθές. τον ανοίγω.... πουθενά "τιτ". επανεκκίνηση τα ίδια... τον αφήνω καμιά ώρα κλειστό και τον ξανανοίγω. λειτουργούσε κανονικά μέχρι που κόβεται το ρεύμα..... μόνο στο δικό μου σπίτι. είχε ρίξει την ασφάλεια. την σηκώνω. ξανανοίγω τον υπολογιστή. και ακούγεται ένα "τσιριχτό" μπαμ. το τροφοδοτικό έβγαλε καπνούς οπότε ολο και κάποια φλόγα θα έβγαλε... πήρα λοπόν το μήνυμα για το τι είχε πρόβλημα στον υπολογιστή. το έχω βγάλει απτο σύστημα και παρήγγειλα ένα νέο. AXP SUPERNOVA 800W απο eshop. και μια γνώμη για το νέο αν θα μπορούσατε καλή θα ήταν. το θέμα είναι οτί φοβάμαι να το βάλω πάνω... αν δεν είχε το τροφοδοτικό πρόβλημα αλλά κάτι άλλο?? πάνε 120 γιούρα έτσι... γιατί αν έκαψε το προηγούμενο τι το εμποδίζει να κάψει και το καινούργιο?? οπότε αν ξέρει κάποιος τι συναίβει στο μηχάνημά μου τον παρακαλώ να μου εξηγήσει.... ΥΓ: και προτάσεις για κάποιο άλλο τροφοδοτικό δεκτές... άλλωστε τα λεφτά στους "κλέφτες" δεν τα έδωσα ακόμα αλλάζω την παραγγελία... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:06 ---------- Φαντάζομαι πόσο τρελό είναι αυτό που μου συνέβει που δεν ξέρει κανείς τι έγινε...
phanispal Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Το τροφοδοτικό προορίζεται για το σύστημα της υπογραφής; Αν ναι, overkill μου φαίνεται, όπως άλλωστε και το προηγούμενο 600άρι της Thermaltake το οποίο παρεμπιπτόντως αν μιλάμε για το Toughpower είναι καλό τροφοδοτικό και πιο πιθανό μου φαίνεται να έπεσες σε ελαττωματικό.
washcloud Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Το τροφοδοτικό μπορεί να κάψει το pc, το pc να κάψει το τροφοδοτικό, όχι. Μπορεί απλά να έπεσες σε χάλι τροφοδοτικό, μπορεί να είχε έρθει κι ώρα του (αν ήταν κάποιων χρόνων, εντάξει, δεν κρατάνε φορ έβερ.....) ΤΣΕΚΑΡΕ όμως και την μπρίζα/πολύμπριζό σου.
alexis333 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Αν προλαβαινεις παρε αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1141473&Manufacturer=Enermax&category=69977705&catalog=20 Ειναι καλο.Να γλυτωσεις καμποσα λεφτα τουλαχιστον Υπερβολικα 800 βατ
yincyun Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Το τροφοδοτικό προορίζεται για το σύστημα της υπογραφής; Αν ναι, overkill μου φαίνεται, όπως άλλωστε και το προηγούμενο 600άρι της Thermaltake το οποίο παρεμπιπτόντως αν μιλάμε για το Toughpower είναι καλό τροφοδοτικό και πιο πιθανό μου φαίνεται να έπεσες σε ελαττωματικό. ναι αυτό είναι το σύστημα... overkill λέγοντας εννοείς??
liopyr Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 ναι αυτό είναι το σύστημα... overkill λέγοντας εννοείς?? Το σύστημά σου ζήτημα είναι να ξεπεράσει τα 200-250W full load. Όπως καταλαβαίνεις ένα τόσο μεγάλο psu είναι πεταμένα λεφτά. Πάρε ένα από τα παρακάτω: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553114 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700115
drk2276 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 συμφωνώ με liopyr . υπερβολή είναι να βάλεις τροφοδοτικό 800w.και το corsair και το seasonic που σου πρότεινε είναι υπεραρκετά σε watt και πολύ καλά σε ποιότητα.
GIANNIS400 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 φιλε καλα αυτα που λενε τα παιδια-liopyr & drk αν και μου φαινονται ακομη και αυτα πολυ για το συστημα σου, και το λεω αυτο γιατι με 35ευρο μπορεις να παρεις αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1221809&catalog=20&category=69977705.Και αν δεν εχεις σταθεροποιητη τασης & ups, μπορεις μεχρι να φτασεις τα 75 ευρο που προτεινουν τα παιδια να βαλεις αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=933368 ή αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701309 προσθετοντας αλλα 15 ευρο πας στα 90ευρο δλδ, αλλα θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Σαν ηλ/γος που ειμαι σου λεω οτι μπορει στο σπιτι σου η ηλ/κη εγκατασταση να ειναι χαλια, οι ηλ/γοι πολλες φορες βαριουνται να περασουν ξεχωριστες γραμμες πριζες με φωτισμο ξεχωριστα, ή να περασουν περισσοτερες απο μια γραμμη για πριζες, με αποτελεσμα αναβοντας μια συσκευη με πηνια εχεις σκαμπανεβασματα τασης,αν εχεις μια συσκευη με διαρροες παλι σκαμπανεβασματα τασης, ή οταν εχει υπερφορτοση η γραμμη, βάλεις δλδ καμια συσκευη που τραβα πολη ρευμα πχ ηλ.σωμα θερμανσης σου πεζει παιχνιδια πολλα το ρευμα οταν ο θερμοστατης κοβει και ανοιγει την τροφοδοσια του ηλ/κου σωματος ή εχεις βυθισης τάσης μεγαλες, το ιδιο συμβαινει με τα πλυντηρια που αναβουν και σβηνουν λογο προγραμματων που εχουν,κ με τα ηλεκτρικα ματια κουζινας που αναβουν και σβηνουν τα ιδια συμβαινουν και με αυτα.Υπαρχη και περιπτωση να στα κανει η δεη ή μια πριζα χαλασμενη.Τεσ πα με αυτα που προτεινα να παρεις κατοχυρωνεσαι, και καλεσε και ενα ηλ/γο να δει τις γραμμες σου στο σπιτι για καλο και για κακο.
washcloud Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Σαν ηλ/γος που ειμαι σου λεω οτι μπορει στο σπιτι σου η ηλ/κη εγκατασταση να ειναι χαλια, οι ηλ/γοι πολλες φορες βαριουνται να περασουν ξεχωριστες γραμμες πριζες με φωτισμο ξεχωριστα, ή να περασουν περισσοτερες απο μια γραμμη για πριζες, με αποτελεσμα αναβοντας μια συσκευη με πηνια εχεις σκαμπανεβασματα τασης,αν εχεις μια συσκευη με διαρροες παλι σκαμπανεβασματα τασης, ή οταν εχει υπερφορτοση η γραμμη, βάλεις δλδ καμια συσκευη που τραβα πολη ρευμα πχ ηλ.σωμα θερμανσης σου πεζει παιχνιδια πολλα το ρευμα οταν ο θερμοστατης κοβει και ανοιγει την τροφοδοσια του σωματος.Υπαρχη και περιπτωση να στα κανει η δεη ή η πριζα χαλασμενη.Τεσ πα με αυτα που προτεινα να παρεις κατοχυρωνεσαι, και καλεσε και ενα ηλ/γο να δει τις γραμμες σου στο σπιτι για καλο και για κακο. το τηλέφωνό μου αν χρειαστείς είναι 69χχ......
GIANNIS400 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 να σε χρειαστω , γιατι οχι..., μερικες φορες βαριεμαι να τα φταιχνω μονος μου , αλλα να ξέρεις στις πληρωμες ειμαι τσιγκουνης
liopyr Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 να σε χρειαστω , γιατι οχι..., μερικες φορες βαριεμαι να τα φταιχνω μονος μου ,αλλα να ξέρεις στις πληρωμες ειμαι τσιγκουνης Δεν το έπιασες. Να συπμληρώσει (και καλά) την πρότασή σου ήθελε, όχι να λανσάρει δική του.
GIANNIS400 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δεν το έπιασες.Να συπμληρώσει (και καλά) την πρότασή σου ήθελε, όχι να λανσάρει δική του. ααα οκ, να παει το παλικαρι στο παιδι να κοιταξει τα ηλ/κα. Ο.κ να παει, να φαει και κανενας ψωμακι, να βγει κανα μεροκαματο .
liopyr Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 ααα οκ, να παει το παλικαρι στο παιδι να κοιταξει τα ηλ/κα.Ο.κ να παει, να φαει και κανενας ψωμακι, να βγει κανα μεροκαματο . Πάλι δεν το έπιασες, αλλά βαριέμαι να το εξηγήσω παραπάνω...
GIANNIS400 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Πάλι δεν το έπιασες, αλλά βαριέμαι να το εξηγήσω παραπάνω... τελαυταια προσπαθεια, να δινα εγω το τηλεφωνο και καλα να πιασω το παλικαρι πελατη, πιστευω να το πετυχα. γουρ γουρ γουρ μαζουτακι , πεστω και εσυ απ την αρχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.