G_Zisis Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Αν μπαίνουν και στα σπίτια των κατοίκων κιόλας θα είναι ακόμα πιο ρεαλιστικό και ωραίο.Θα έχεις και την αίσθηση της φιλοξενίας.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Και η μπουρδολογία δεν έχει σταματημό... Φάτε κάνα αρνί και κοκορέτσι ρε σεις και αφήστε την Google να κάνει τη δουλειά της!
PCharon Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Φάτε κάνα αρνί και κοκορέτσι ρε σεις και αφήστε την Google να κάνει τη δουλειά της! Δεν τα τρώω τα συγκεκριμένα (δε μου αρέσουν!) αλλά πάντα έχω όρεξη να δοκιμάσω κάτι καινούργιο!
G_Zisis Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Και η μπουρδολογία δεν έχει σταματημό... Φάτε κάνα αρνί και κοκορέτσι ρε σεις και αφήστε την Google να κάνει τη δουλειά της! Δεν γίνεται να αφήνουμε να κάνει όποιον να 'ναι ό,τι δουλειά θέλει.Αν βέβαια το θες τόσο πολύ,πες μου πού μένεις να περάσω να κάνω κι εγώ μια δουλειά που θέλω.Ειδικεύομαι στις ληστείες btw...
fearwhatnow Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Καθενας με τον πονο του..!Εδω ταιριαζει αυτο μαλλον: http://www.collegehumor.com/video:1907543
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δεν γίνεται να αφήνουμε να κάνει όποιον να 'ναι ό,τι δουλειά θέλει.Αν βέβαια το θες τόσο πολύ,πες μου πού μένεις να περάσω να κάνω κι εγώ μια δουλειά που θέλω.Ειδικεύομαι στις ληστείες btw... Ναι το Google Street περιμένει το κλεφτρόνι για να σου κάνει επίσκεψη! Τι άλλο θα ακούσω Jesus (και είσαι και από ανάσταση!). Το θέμα είναι πως οι περισσότεροι που φωνάζουν δεν έχουν ιδέα γενικότερα για το Google, Google Maps, Street κλπ! Ακούνε μόνο τις λέξεις κλειδιά (κάμερες, big brother, προσωπικά δεδομένα κλπ) και αρχίζουν και σκούζουν σαν την Λουκά! Anyway & Whatever... PS: Όταν θα κυκλοφορήσει κανένα GPS software με όλες τις διαδρομές μέσω Google Street, μην τολμήσεις και το αγοράσεις! Θα σου στείλω εγώ τον οδηγό Αττικής σε τόμο να έχεις να μη χάνεσαι!
million_voices Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 έτσι... κάντε τους και πλάτες. πεστα ρε μαν Αν κάποιος (αμερικανός π.χ.) δεν έχει την πολυσύνθετη ικανότητα να διαβάσει ένα χάρτη, η υπηρεσία τον βοηθάει με τη φωτογραφία από ανθρώπινο ύψος της γειτονιάς που αναζητά... υπαρχουν και GPS,οσο στοκος και να εισαι θα σε παει στο μερος
elven Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Ναι αλλά το GPS δεν δείχνει και τον Μπάμπη που έχει μπακάλικο στη Τσιμισκή,μια πληροφορία που η Google πιστεύει ότι αξίζει να την ξες
nickarmy Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 χαχαχαχα στο ενχειριμα υπάρχουν θετικα και αρνητικά ... αλλα δεν ξερω αν εχει γινει αναφορα ξέρετε οτι η google εστειλε ετιση στο υπουργιο αν μπορει ή οχι να το κάνει και δεν πειρε απάντηση
G_Zisis Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Ναι το Google Street περιμένει το κλεφτρόνι για να σου κάνει επίσκεψη! Τι άλλο θα ακούσω Jesus (και είσαι και από ανάσταση!). Το θέμα είναι πως οι περισσότεροι που φωνάζουν δεν έχουν ιδέα γενικότερα για το Google, Google Maps, Street κλπ! Ακούνε μόνο τις λέξεις κλειδιά (κάμερες, big brother, προσωπικά δεδομένα κλπ) και αρχίζουν και σκούζουν σαν την Λουκά! Anyway & Whatever... PS: Όταν θα κυκλοφορήσει κανένα GPS software με όλες τις διαδρομές μέσω Google Street, μην τολμήσεις και το αγοράσεις! Θα σου στείλω εγώ τον οδηγό Αττικής σε τόμο να έχεις να μη χάνεσαι! Ρε φίλε,μια πλάκα σου έκανα για το περί κλεψιάς. Αντί να είσαι κατά των ατόμων που αντιδρούν σε αυτές τις λέξεις κλειδειά,δεν θα ήταν καλύτερο να είσαι εναντίον κάποιον επιχειρήσεων που δεν σέβονται κάποια δικαιώματα ή κάποιες απόψεις ανθρώπων?Όπως είπε κι ένα παιδί παραπάνω,"έτσι...κάντε τους πλάτες...".Και στο κάτω-κάτω,γιατί οι υπηρεσίες που προσφέρει η google και η κάθε google να έχουν αυτές τις λέξεις κλειδιά? Για να μην παρεξηγηθώ,δεν είμαι εναντίον της google γενικά σαν εταιρία.Ίσα-ίσα μάλιστα,που σε μερικά πράγματα τη βρίσκω "καλή" (όπως στο ότι υποστηρίζει το open source).Αλλά σε αυτό το τελευταίο με με το street view βρίσκει εναντίον.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Ρε φίλε,μια πλάκα σου έκανα για το περί κλεψιάς. Αντί να είσαι κατά των ατόμων που αντιδρούν σε αυτές τις λέξεις κλειδειά,δεν θα ήταν καλύτερο να είσαι εναντίον κάποιον επιχειρήσεων που δεν σέβονται κάποια δικαιώματα ή κάποιες απόψεις ανθρώπων?Όπως είπε κι ένα παιδί παραπάνω,"έτσι...κάντε τους πλάτες...".Και στο κάτω-κάτω,γιατί οι υπηρεσίες που προσφέρει η google και η κάθε google να έχουν αυτές τις λέξεις κλειδιά? Για να μην παρεξηγηθώ,δεν είμαι εναντίον της google γενικά σαν εταιρία.Ίσα-ίσα μάλιστα,που σε μερικά πράγματα τη βρίσκω "καλή" (όπως στο ότι υποστηρίζει το open source).Αλλά σε αυτό το τελευταίο με με το street view βρίσκει εναντίον. Γενικότερα είμαι εναντίων των ατόμων που ενώ είναι η μειοψηφία, θέλουν σώνει και καλά να επιβάλλουν τις απόψεις τους ως σωστές! Επίσης άσχετο, αλλά το ξέρετε ότι το google μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο ...ορθογραφίας? PS: Και γω μέσα σε κλίμα "πλάκας" απαντώ!
G_Zisis Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Σε πληροφορώ ότι δε φάνηκε καθόλου η πλάκα. Στο συγκεκριμένο θέμα,μόνο μειοψηφία δεν είναι αυτοί που αντιδρούν.Αν ήταν μειοψηφία δηστυχώς δεν θα ακουγόταν τίποτα (να βράσω τη δημοκρατία).Άρα για ποια μειοψηφία μιλάς? Αυτό πώς γίνεται?Εννοείς το να βάζεις τη λέξη που θες στην αναζήτηση και μέσω των suggestions να βλέπεις πώς γράφεται?Αλλά και πάλι,πού κολλάει αυτό?
Skylined Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Σε πληροφορώ ότι δε φάνηκε καθόλου η πλάκα. Προσωπικά αυτό διαπίστωσα απ' την πρώτη μέχρι την τελευταία λέξη του. Στο συγκεκριμένο θέμα,μόνο μειοψηφία δεν είναι αυτοί που αντιδρούν. Από πού προκύπτει η πλειοψηφία; Και στο κάτω-κάτω,γιατί οι υπηρεσίες που προσφέρει η google και η κάθε google να έχουν αυτές τις λέξεις κλειδιά? Οι "λέξεις κλειδιά" που ενεργοποιούν συγκεκριμένα αντανακλαστικά (βλέπε Παβλώφ) υπάρχουν στα άρθα των ασχέτων ή στα άσχετα άρθα όπως λίγο άσχετη/άστοχη είναι και η αναφορά για διευκόλυνση κλοπών.
-NetHawk- Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Μαγκες ειναι απλο.Ολοι εσεις οι συνωμοσιολογοι που σπευδετε καθε ειδηση να την μετατρεψετε σε Αρμαγεδδωνα καντε το εξης απλο.Οσο θα διαρκεσει η διαδικασια "χαρτογραφησης" μεσω street view , κλειστειτε μεσα στα σπιτια σας και μη βγαινετε.Τι στο καλο...Δε μπορει να παρει πανω απο 1-2 χρονια. Καλο σε σας θα κανετε....και σιγουρα και σας μας τους υπολοιπους που μειοψηφουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα