Swimmer21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Να ρωτισω κατι....Με τι ειδους καρτα μπορω: 1) Να δημιουργησω Paypal λογαριασμο? 2) Να μεταφερω λεφτα απο Paypal στην καρτα? Δεν θα χρησιμοποιησω αυτην την καρτα για συναλλαγες με την τραπεζα...θελω απλως να την εχω για να μετατρεπω τα paypal χρηματα σε ρευστο.... Χρεωνομαι καποιο ποσο για την εκδοση της καρτας?
atrias Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Να ρωτισω κατι....Με τι ειδους καρτα μπορω: 1) Να δημιουργησω Paypal λογαριασμο? 2) Να μεταφερω λεφτα απο Paypal στην καρτα? Δεν θα χρησιμοποιησω αυτην την καρτα για συναλλαγες με την τραπεζα...θελω απλως να την εχω για να μετατρεπω τα paypal χρηματα σε ρευστο.... Χρεωνομαι καποιο ποσο για την εκδοση της καρτας? 1. με οποιαδήποτε visa ή mastercard ή american express 2. μεταφορά από paypal σε κάρτα δε γίνεται. θα πρέπει να μεταφερθούν τα λεφτά σου σε λογαριασμό τραπέζης
Swimmer21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 μπορω να φτιαξω paypal με προπληρωμενη καρτα ή η καποια giftcard??? Τον αριθμο του λογαριασμου τον δηλωνω κατα την εγγραφη στο paypal ή αργοτερα?
markosf1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 με gift καρτ δεν νομίζω να λειτουργεί ..γιατί οι gift card δεν έχουν όνομα κατόχου . Βγάλε μια προπληρωμένη από eurobank θα σου πρότεινα η Πειρεώς . Η μεταφόρα χρημάτων για την Ελλάδα ,από paypal σε ρευστό γίνεται μόνο σε τραπεζικό λογαριασμό ή με επιταγή . Οταν θέλεις να κάνεις την μεταφορά ..βάζεις τον αριθμό .
Seldimi Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Θέλει οπωσδήποτε κάρτα με στοιχεία κτλ γιατί μετά απο ένα ποσό θα σου ζητήσει επιβεβαίωση στοιχείων (διεύθυνση, ταυτότητα κτλ) αλλιως σου κλειδώνει το λογαριασμό.. επίσης θέλει κάρτα που σου στέλνουν καθε μήνα μια κατάσταση για να ξεκλειδώσεις με το ΠΙΝ που σου στέλνουν το λογαριασμό σου στο Paypal.. Τέλος βάζεις ένα αριθμό λογαριασμού και στα κάνουν κατάθεση με μικρή επιβάρυνση (το χω κάνει αρκετέσ φορές)
Bomber-21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Για το Paypal δε χρειάζονται αυτά που λες... Εγώ το χρησιμοποιώ με την προπληρωμένη της Τράπεζας Κύπρου...
Seldimi Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Αν το χρησιμοποιείς για να στέλνεις λεφτα αλλού όχι.. όταν αρχίζεις να παίρνεις όμως (από $200+) σου ζητάει τις επιβεβαιώσεις με Fax - χρειάστηκε να το κάνω, δεν στα λέω στο φλου -
Swimmer21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μπορω να βαλω χρηματα απο paypal μεσα σε giftcard ή προπληρωμενη?
Seldimi Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Όχι... μόνο σε τραπεζικό λογαριασμό γίνεται... (εύκολα ανοίγεις ένα..)
Bomber-21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Αν το χρησιμοποιείς για να στέλνεις λεφτα αλλού όχι.. όταν αρχίζεις να παίρνεις όμως (από $200+) σου ζητάει τις επιβεβαιώσεις με Fax - χρειάστηκε να το κάνω, δεν στα λέω στο φλου - Έχεις δίκιο.Εγώ μόνο στέλνω,δε γνώριζα τι γίνεται όταν παίρνεις χρήματα.
Platonas123 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 προπληρωμένη και ξερό ψωμί......έχεις ασφάλεια.
X_MEN_SAGIAS Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 για εμενα παίδες η καλύτερη προπληρωμένη είναι τις κύπρου bank!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.