Προς το περιεχόμενο

Συναλλαγές μέσω Internet

Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτισω κατι....Με τι ειδους καρτα μπορω:

1) Να δημιουργησω Paypal λογαριασμο?

2) Να μεταφερω λεφτα απο Paypal στην καρτα?

Δεν θα χρησιμοποιησω αυτην την καρτα για συναλλαγες με την τραπεζα...θελω απλως να την εχω για να μετατρεπω τα paypal χρηματα σε ρευστο....

Χρεωνομαι καποιο ποσο για την εκδοση της καρτας?:rolleyes:

Δημοσ.
Να ρωτισω κατι....Με τι ειδους καρτα μπορω:

1) Να δημιουργησω Paypal λογαριασμο?

2) Να μεταφερω λεφτα απο Paypal στην καρτα?

Δεν θα χρησιμοποιησω αυτην την καρτα για συναλλαγες με την τραπεζα...θελω απλως να την εχω για να μετατρεπω τα paypal χρηματα σε ρευστο....

Χρεωνομαι καποιο ποσο για την εκδοση της καρτας?:rolleyes:

1. με οποιαδήποτε visa ή mastercard ή american express

2. μεταφορά από paypal σε κάρτα δε γίνεται. θα πρέπει να μεταφερθούν τα λεφτά σου σε λογαριασμό τραπέζης

Δημοσ.

μπορω να φτιαξω paypal με προπληρωμενη καρτα ή η καποια giftcard???

Τον αριθμο του λογαριασμου τον δηλωνω κατα την εγγραφη στο paypal ή αργοτερα?

Δημοσ.

με gift καρτ δεν νομίζω να λειτουργεί ..γιατί οι gift card δεν έχουν όνομα κατόχου . Βγάλε μια προπληρωμένη από eurobank θα σου πρότεινα η Πειρεώς . Η μεταφόρα χρημάτων για την Ελλάδα ,από paypal σε ρευστό γίνεται μόνο σε τραπεζικό λογαριασμό ή με επιταγή . Οταν θέλεις να κάνεις την μεταφορά ..βάζεις τον αριθμό .

Δημοσ.

Θέλει οπωσδήποτε κάρτα με στοιχεία κτλ γιατί μετά απο ένα ποσό θα σου ζητήσει επιβεβαίωση στοιχείων (διεύθυνση, ταυτότητα κτλ) αλλιως σου κλειδώνει το λογαριασμό.. επίσης θέλει κάρτα που σου στέλνουν καθε μήνα μια κατάσταση για να ξεκλειδώσεις με το ΠΙΝ που σου στέλνουν το λογαριασμό σου στο Paypal..

Τέλος βάζεις ένα αριθμό λογαριασμού και στα κάνουν κατάθεση με μικρή επιβάρυνση (το χω κάνει αρκετέσ φορές)

Δημοσ.

Αν το χρησιμοποιείς για να στέλνεις λεφτα αλλού όχι.. όταν αρχίζεις να παίρνεις όμως (από $200+) σου ζητάει τις επιβεβαιώσεις με Fax - χρειάστηκε να το κάνω, δεν στα λέω στο φλου -

Δημοσ.
Αν το χρησιμοποιείς για να στέλνεις λεφτα αλλού όχι.. όταν αρχίζεις να παίρνεις όμως (από $200+) σου ζητάει τις επιβεβαιώσεις με Fax - χρειάστηκε να το κάνω, δεν στα λέω στο φλου -

Έχεις δίκιο.Εγώ μόνο στέλνω,δε γνώριζα τι γίνεται όταν παίρνεις χρήματα.

• 3 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...