n1k0s Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Έχω το laptop που είναι στο παρακάτω link. Του έχω βάλει όμως 1,5GB Ram και σκέφτομαι να έδινα λίγα χρήματα για μια αναβάθμιση.Σκεφτόμουν την Ram να την έκανα 2GB, να αντικαθιστούσα το σκληρό με έναν στις 7200rpm, το μέγεθος του δεν με ένδιαφέρει και τόσο. Στη συνέχεια έλεγα να του αντικαθιστούσα το DVD Ram με ένα Blu-ray drive.To πρόβλημα μου είναι με τη κάρτα γραφικών που δεν αλλάζει δεν με ένδιαφέρει όμως τόσο για τα παιχνίδια αλλά για τα blu-ray. Και θέλω να ρωτήσω αν με τις αλλαγές αυτές θα κερδίσω τίποτα ή θα πετάξω τα λεφτά μου; http://se.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?PRODUCT_ID=116669&DISC_MODEL=1&LNG=28&service=SE
michalis2610 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Έχω το laptop που είναι στο παρακάτω link. Του έχω βάλει όμως 1,5GB Ram και σκέφτομαι να έδινα λίγα χρήματα για μια αναβάθμιση.Σκεφτόμουν την Ram να την έκανα 2GB Αν αναβαθμίσεις την RAM, θα αφαιρέσεις το dimm των 512ΜΒ και τα βάλεις ένα των 2GB, ώστε να έχεις σύνολο 3GB. Η αλλαγή από 1,5 σε 2 δεν αξίζει, δεν πρόκειται να δεις διαφορά. να αντικαθιστούσα το σκληρό με έναν στις 7200rpm, το μέγεθος του δεν με ένδιαφέρει και τόσο. Σκληρό έχει SATA ή ΑΤΑ? Μάλλον το δεύτερο έχει, που κατά τη γνωμη μου δεν αξίζει να δώσεις χρήματα για νέο. Αν θες δώσε τον κωδικό από το σκληρό που ενφανίζεται στη διαχείριση υλικού. Στη συνέχεια έλεγα να του αντικαθιστούσα το DVD Ram με ένα Blu-ray drive Οχι. Δεν αξίζει τα χρήματα ακόμη. Και από ebay να το αγοράσεις πάλι πιστεύω ότι τα 100+ ευρώ είναι πολλά για ένα drive. Αλλωστε τίνουν προς εξαφάνιση...μόνο για format υπάρχουν πλέον.
n1k0s Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Σύμφωνα με το site δεν σηκώνει πάνω από 2GB μνήμη RAM. Για το σκληρό ΑΤΑ έχω αρά δεν μπορώ να συνδέσω έναν SATA ε; Δεν κατάλαβα αυτό για το Blu-ray;
michalis2610 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δίκιο έχεις για τη RAM. Οπότε μάλλον την ξεχνάς την αναβάθμισή της. Εκτός και αν το θέλεις για "ψυχολογικούς" λόγους. Για το blue-ray εννοώ ότι γενικά οι οδηγοί οπτικών μέσων (cd/dvd/blue-ray κτλ) σιγά-σιγά εξαφανίζονται στην καθημερινή χρήση. Η μόνη ουσιαστική χρήση τους πλεόν είναι για κανένα format στον υπολογιστή. Ακόμη και αν βλέπεις ταινίες σε υψηλές αναλύσεις, συνήθως τις έχεις στο σκληρό με τον γνωστό τρόπο... Αν στο μέλλον χρειάζεσαι blue-ray επειδή έχεις αρκετές ταινείες σε τέτοια μορφή είτε επειδή τις αγόρασες, είτε από φίλους, είτε πχ επειδή όλες οι εφημερίδες θα τις δίνουν πλέον σε blue-ray..ε τότε αναβαθμίζεις το dvd σου με ένα που θα κάνει τα μισά χρήματα από ότι σήμερα, αν όχι κανένα 20ρικο. Αυτό εννοώ. Σήμερα δεν αξίζει να μπεις στον κόπο. Πεταμένα χρήματα είναι κυρίως λόγο περιορισμένης εφαρμογής.
basilis5 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 με λιγα λογια, κρατα το οπως ειναι η παρε καινουργιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.