ilona Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 είπα φέτος να κλείσω από νωρίς ξενοδοχείο για να μην τρέχω τελευταία στιγμή... το θέμα είναι ότι δεν ξέρω που να πάω διακοπές.... οι προτιμήσεις μου είναι: καθαρή θάλασσα χωρίς φύκια κτλ όχι πολύ βαθιά (δηλ στα 3 βήματα να μην βουλιάζεις) και όχι πολύ κόσμο. Καμία πρόταση????
jason_rethymno Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Μόνη σου θα πας διακοπές ή με οικογένεια?
FilipposMD Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δωσε και αλλες ινφο βρε. Π.χ. καμιά φωτογραφία μήπως προσφερθεί κανείς να σε φιλοξενήσει; Σοβαρά τώρα, δεν κοιτάς λίγο στο θέμα με τα ταξίδια μήπως πάρεις καμιά ιδέα; http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=100403
ilona Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 πρωτα με την αγαπημενη μου μανουλα και μετα με το αγορι μου. η μαμα μου δεν θελει πολυ κοσμο (θελει λεει να "ξεκουραστει") εγω δεν εχω προβλημα αρκει η θαλασσα να ειναι καλη και οχι πολυ κρυα. τησ μαμασ μου της αρεσει πολυ το πηλιο (καθε χρονο εκει παει με τουσ φιλουσ τησ) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:34 ---------- Ωραία τα δείχνουν στις εικόνες αλλά αν δεν σου πει κάποιος που έχει ταξιδέψει στο χ μέρος τις εντυπώσεις του δεν βγάζεις άκρη!!!! Αυτή να διαφημίσουν το μέρος θέλουν!!! Τι θα σου πουν? Η θάλασσα δεν είναι καλή και τα ξενοδοχεία απαίσια? Γι' αυτό ρωταω εσάς...
adi32 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Στο Πηλιο θελει να ξαναπει η μαμα σου ? Στο Χορευτο εχει μια τεραστια παραλια με βοτσαλο αλλα αρκετες φορες εχει κυμα και για να πας περνας αρκετες στροφες Εχει 5-6 ταβερνουλες 1 Bar στην παραλια και οικονομικα δωματια
ilona Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 πηλιο θα ξαναπαει ναι! θελει να παμε ολοι μαζι! εγω θελω κ λιγο κοσμο! να μην ειμαστε εμεισ κ εμεισ μονο!!!
child_me Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Πήλιο είναι πολυ όμορφα και ήσυχα στο Μυλοπόταμο. Είχαμε πάει οικογενειακά πριν 3-4 χρόνια και μου άρεσε αρκετά. Πολυ καθαρή παραλία, με γαλάζια νερά αλλά κρύα
washcloud Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 είπα φέτος να κλείσω από νωρίς ξενοδοχείο για να μην τρέχω τελευταία στιγμή... το θέμα είναι ότι δεν ξέρω που να πάω διακοπές.... οι προτιμήσεις μου είναι: καθαρή θάλασσα χωρίς φύκια κτλ όχι πολύ βαθιά (δηλ στα 3 βήματα να μην βουλιάζεις) και όχι πολύ κόσμο. Καμία πρόταση???? 3 : α) έλα Ξάνθη β) χωρίς τη μητέρα σου γ) χωρίς το αγόρι σου
_hopelesscase_ Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Iλονα, έχει κι εδώ ένα ωραίο θρεντ για να γράφεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.