Προς το περιεχόμενο

προτασεις για καλοκαιρινες διακοπες...

ilona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είπα φέτος να κλείσω από νωρίς ξενοδοχείο για να μην τρέχω τελευταία στιγμή... το θέμα είναι ότι δεν ξέρω που να πάω διακοπές.... οι προτιμήσεις μου είναι: καθαρή θάλασσα χωρίς φύκια κτλ όχι πολύ βαθιά (δηλ στα 3 βήματα να μην βουλιάζεις) και όχι πολύ κόσμο. Καμία πρόταση???? :-)

Δημοσ.

πρωτα με την αγαπημενη μου μανουλα και μετα με το αγορι μου. η μαμα μου δεν θελει πολυ κοσμο (θελει λεει να "ξεκουραστει") εγω δεν εχω προβλημα αρκει η θαλασσα να ειναι καλη και οχι πολυ κρυα. τησ μαμασ μου της αρεσει πολυ το πηλιο (καθε χρονο εκει παει με τουσ φιλουσ τησ)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:34 ----------

Ωραία τα δείχνουν στις εικόνες αλλά αν δεν σου πει κάποιος που έχει ταξιδέψει στο χ μέρος τις εντυπώσεις του δεν βγάζεις άκρη!!!! Αυτή να διαφημίσουν το μέρος θέλουν!!! Τι θα σου πουν? Η θάλασσα δεν είναι καλή και τα ξενοδοχεία απαίσια? Γι' αυτό ρωταω εσάς...

Δημοσ.

Στο Πηλιο θελει να ξαναπει η μαμα σου ?

Στο Χορευτο εχει μια τεραστια παραλια με βοτσαλο αλλα αρκετες φορες εχει κυμα και για να πας περνας αρκετες στροφες

Εχει 5-6 ταβερνουλες 1 Bar στην παραλια και οικονομικα δωματια

horefto-1-large.jpg

Δημοσ.

πηλιο θα ξαναπαει ναι! θελει να παμε ολοι μαζι! εγω θελω κ λιγο κοσμο! να μην ειμαστε εμεισ κ εμεισ μονο!!!

Δημοσ.

Πήλιο είναι πολυ όμορφα και ήσυχα στο Μυλοπόταμο. Είχαμε πάει οικογενειακά πριν 3-4 χρόνια και μου άρεσε αρκετά. Πολυ καθαρή παραλία, με γαλάζια νερά αλλά κρύα :eek:

Δημοσ.
είπα φέτος να κλείσω από νωρίς ξενοδοχείο για να μην τρέχω τελευταία στιγμή... το θέμα είναι ότι δεν ξέρω που να πάω διακοπές.... οι προτιμήσεις μου είναι: καθαρή θάλασσα χωρίς φύκια κτλ όχι πολύ βαθιά (δηλ στα 3 βήματα να μην βουλιάζεις) και όχι πολύ κόσμο. Καμία πρόταση???? :-)

3 :

α) έλα Ξάνθη

β) χωρίς τη μητέρα σου

γ) χωρίς το αγόρι σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...