Προς το περιεχόμενο

κάρτα γραφικών

satmania1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παδεία έχω ένα p4 2.66 και κάρτα γραφικών nvidia64 παλιό και θέλω να βάλω την 7800 το περνάω όλα καλά μπαίνω safe mode κανονικά και όταν παο να μπω στα windows βγαίνει μονο μαύρη οθόνη ,το έψαξα αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει,οποιος θέλει ας πει μια γνώμη ευχάριστο...

Δημοσ.

Έκανες σωστή εγκατάσταση των drivers,δηλαδή έκανες πρώτα απεγκατάσταση αυτών για την παλιά κάρτα γραφικών και μετά εγκατάσταση τον αντίστοιχων της νέας;

Έχεις συνδέσει τον βύσμα για να παρέχει εξτρά τροφοδοσία στην κάρτα σου;

geforce7800gsfront.jpg

Επίσης τι τροφοδοτικό έχεις (πόσα watt είναι);

Δημοσ.

το πέρασα κανονικά και ρεύμα αφού η κάρτα δουλεύει αλλα μαυρίλα,μήπως δεν έβαλα σωστά τους driver τι να πω?για να είμαι ειλικρινής τους παλιούς δεν τους έσβησα....να πεζή ρολο??

Δημοσ.
...να πεζή ρολο??

Ω ναι!:-)

Μπές safe mode, κάνε απεγκατάσταση παλιών και νέων drivers,κάνε επανεκκίνηση και ξαναδοκίμασε.

Δημοσ.

Απο το site της Nvidia.Επιλέγεις τα πεδία ανάλογα με την κάρτα που έχεις (Geforce 7 series),το λειτουργικό σύστημα και την γλώσσα που σε βολεύει.

Δημοσ.

Τελικά την πέρασα,πέρασα και την τελευταία αναβάθμιση αλλα τα γράμματα στην οθόνη μου φαίνουνται πολύ μικρά .....(1280x1024)

Δημοσ.
Τελικά την πέρασα,πέρασα και την τελευταία αναβάθμιση αλλα τα γράμματα στην οθόνη μου φαίνουνται πολύ μικρά .....(1280x1024)

3wasm6o56tid5wl8g3di.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...