Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα : Όταν ανοίγω το lineageII κάνει restart το pc

ggplus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας παιδιά, έχω ένα μεγάλο πρόβλημα εδώ. Όταν προσπαθώ να ανοίξω το lineage II μου κάνει restart ή shut down το pc. Προσπάθησα να λύσω το πρόβλημα με όποιον πιθανό τρόπο μπορούσα :

1. Απεγκατέστησα - Εγκατάστησα το game.

2. Έκανα recover το μηχάνημα σε ημερομηνίες που ήξερα ότι δούλευε.

3. Κατέβασα κι εγκατάστησα τους τελευταίους drivers της κάρτας γραφικών.

4. Κατέβασα ένα σωρό προγράμματα για καθαρισμό της registry και γενικά του pc (cccleaner,nod32,avg,registry mechanic) και καθάρισα όλα τα errors.

5. Έκανα format...

6. Δοκίμασα όλες τις πιθανές εναλλαγές από αναλύσεις, refresh rates, color depths.

και ότι άλλο μπορούσα να προσπαθήσω.

Η σύνθεση του laptop μου έχει ώς εξής :

Intel cpu proccessor dual 2.4 Ghz

4gb ram memory

nvidia GeForce 8600M GT 512mb

320gb hard disk

Το μηχάνημα κατά τα άλλα είναι μια χαρά και ανοίγω χωρίς κανένα πρόβλημα παιχνίδια με πολύ περισσότερες απαιτήσεις όπως Assassin's Creed, Crysis, Far Cry 2 και άλλα...

Τι μπορώ να κάνω ρε παιδιά. Αγόρασα το laptop αυτό μόνο και μόνο για να παίζω lineage II και μέχρι πριν 2 εβδομάδες μπορούσα να ανοίξω 9 παράθυρα και ίσως και περισσότερα χωρίς κανένα πρόβλημα. Πριν 2 εβδομάδες άρχισε να μου βγάζει ένα παράξενο c++ runtime error "Pure virtual function call" αλλά πάλι μετά από κάποιες προσπάθειες μου άνοιγε το game. Εχθές έκανα μέχρι και format αλλά το πρόβλημα παραμένει. Πείτε καμμιά ιδέα σας παρακαλώ...

Δημοσ.

Ισως να το παρακανες λιγακι με τα παραθυρα που ανοιγες...Ενας φιλος μου επισης επαιζε lineage και του ειχε δημιουργηθει παρομοιο προβλημα...Αμα ειναι ρωτα σε κανα internet cafe η κανα τεχνικο και θα ξερουν σιγουρα να σου πουνε...

Δημοσ.

Εμενα μου ακουγεται σαν προβλημα με το affinity.Τσεκαρε μολις εκτελεις το l2.exe στον task manager στις διεργασιες,επελεξε το l2.exe κανε δεξι κλικ και επελεξε set affinity(ορισμος συναφειας) . Αν εχει τικ μονο στον ενα πυρηνα επεξεργαστη , βαλε τικ και στον αλλο.

Δημοσ.

Έχω τσεκάρει το affinity καθώς και το priority αλλά τίποτε... Όλες οι ρυθμίσεις κατ' εμέ είναι σωστές. Δεν ξέρω, έχω τρελαθεί. Και καλό πάσχα...

Δημοσ.

Έχω τρέξει το DxDiag και δεν μου βρήκε πρόβλημα εκτός κάτι με το directinput το οποίο δεν μπορώ να προσδιορίσω. Πάραυτα πέρασα και καινούργιο directx 10 μπας και, αλλά τα ίδια και πάλι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...