DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 there is nothing neo-modern about this gesture, however. This is still the spirit of the New Design talking. Morrison is appropriating the same freedom and shows the same keen interest in recycling elements from everyday use. ..δεν υπάρχει τίποτε το νεο-μοντέρνο σε αυτή την χειρονομία(κίνηση) παρόλα αυτά. Το πνεύμα του New Design υπάρχει ακόμη. ο/η Morrison προορίζει(προσαρμόζει) την ίδια ελευθερία και δείχνει το ίδιο έντονο ενδιαφέρον στην ανακύκλωση στοιχείων(παραγόντων) για την καθημερινή χρήση. Η αλήθεια δεν μπορώ να βγάλω και ιδιαίτερο νόημα μιας και αυτή η φράση δεν μου δίνει να καταλάβω για ποιο πράμα ακριβώς μιλάει. btw το τελικό σίγμα "ς" βρίσκεται στο "w"
ilona Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 αχ φιλε μου... να σου πω την αληθεια κ εγω που διαβασα ολο το κειμενο δεν μπορω να βγαλω ακρη!!! οσο περισσότερο διαβάζω τόσο περισσότερο μπερδεύομαι…
Αδμιν Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Εξακολουθει να κινειται στα πλαισια του Νεου Σχεδιασμου;
paschalia Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 there is nothing neo-modern about this gesture, however. This is still the spirit of the New Design talking. Morrison is appropriating the same freedom and shows the same keen interest in recycling elements from everyday use. Δεν υπάρχει τπτ καινοτόμο σ'αυτή την χειρονομία παρ'όλ'αυτά. Είναι ακόμα το πνεύμα του νέου σχεδιασμού που μιλάει. Ο Μόρρισον οικειοποιείται(?) την ίδια ελευθερία και δείχνει το ίδιο φανατικό ενδιαφέρον στο να ανακυκλώνει στοιχεία από την καθημερινότητα(?)
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Αυτό που λέει η paschalia βγάζει περισσότερο νόημα.
BLISS Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Η κυριολεκτικη μεταφραση του talking ειναι και λαθος, και νοημα δε βγαζει και ειναι και "περιεργα" Ελληνικα. Δεν μεταφραζουμε καθε λεξη, κυριολεκτικα. Ποσο μαλλον οταν ειναι μεταφορικη η εννοια. Τα ποστς 11, 17, 19 εχουν σωστη προσεγγιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.