Προς το περιεχόμενο

απορια φορολογικης δήλωσης....

steliosnats

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδια, πιστευω να ειμαι στο σωστό section.....εχω μια δυο αποριες πολυ απλες για την συμπληρωση της δήλωσης, και πιστευω ολο και καποιος θα μπορει να βοηθησει...

να θεσω λοιπον την απορία μου.....

εισοδημα απο μισθωτες υπηρεσιες: καθαρο 16000

φορος που αναλογει-παρακρατηθηκε γυρω στα 1000€

κοστος ενοικιου κυριας κατοικιας 3500€

οι αποριες μου ειναι οι εξης:

1. στην βεβαιωση αποδοχων περιλαμβανεται η αποζημιωση αδειας ως εισοδημα που δεν φορολογειται ή φορολογειται αυτοτελώς ή μπλα..μπλα...μπλα....

καθαρο ποσο και ακαθαριστο ειναι το ίδιο......αυτα σε ποιον πινακα και κωδικους συμπληρωνονται??????? μονα τους πανε σε κωδικους???καθαρο ποσο και φόρος???? και κωδικους συμπληρωσης??????

2. εχω βεβαιωσεις απο 2 δανεια.....καταναλωτικα, και καλα οτι εχω καταβαλει 1500€ στο καθενα μεσα στο 2008....Αυτα τα βαζω καπου???βοηθανε στο να παρω μεγαλυτερη επιστροφη φορου???και αν ναι που συμπληρωνονται και τι επιστροφη παιρνω???

αυτα, ελπιζω να με βοηθησει καποιος... Ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ.

αν και οι τραπεζες στελνουν βεβαιωσεις για φορολογικη χρηση για προσωπικα δανεια, απο οσο ξερω δεν μπορούν να χρησιμοποιηθουν ως φοροαπαλλαγή.

Τωρα για το άλλο ερωτημα σου δηλώνω άγνοια.

Δημοσ.
οκ....ναι απλα μικραινουν οι τοκοι λιγο το εισοδημα σε αυτο... ή κατι τετοιο...

ευχαριστω παντως

Τι εννοείς μικραίνουν το εισόδημα???

Δημοσ.

καθαρο ποσο και ακαθαριστο ειναι το ίδιο......αυτα σε ποιον πινακα και κωδικους συμπληρωνονται??????? μονα τους πανε σε κωδικους???καθαρο ποσο και φόρος???? και κωδικους συμπληρωσης??????

καθαρό ποσό βάζεις στην πρώτη σελιδα που λεει "εισοδημα απο μεισθωτές υπηρεσίες"

αναλογουν φόρος πάει στην τελευταία σελίδα και ακριβώς από κάτω ο παρακρατηθείς

δεν θυμαμε τους κωδικους απ'εξω

καλύτερα να πάς σε λογιστή αν δεν ξέρεις τι κάνεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...