steliosnats Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 καλησπέρα παιδια, πιστευω να ειμαι στο σωστό section.....εχω μια δυο αποριες πολυ απλες για την συμπληρωση της δήλωσης, και πιστευω ολο και καποιος θα μπορει να βοηθησει... να θεσω λοιπον την απορία μου..... εισοδημα απο μισθωτες υπηρεσιες: καθαρο 16000 φορος που αναλογει-παρακρατηθηκε γυρω στα 1000€ κοστος ενοικιου κυριας κατοικιας 3500€ οι αποριες μου ειναι οι εξης: 1. στην βεβαιωση αποδοχων περιλαμβανεται η αποζημιωση αδειας ως εισοδημα που δεν φορολογειται ή φορολογειται αυτοτελώς ή μπλα..μπλα...μπλα.... καθαρο ποσο και ακαθαριστο ειναι το ίδιο......αυτα σε ποιον πινακα και κωδικους συμπληρωνονται??????? μονα τους πανε σε κωδικους???καθαρο ποσο και φόρος???? και κωδικους συμπληρωσης?????? 2. εχω βεβαιωσεις απο 2 δανεια.....καταναλωτικα, και καλα οτι εχω καταβαλει 1500€ στο καθενα μεσα στο 2008....Αυτα τα βαζω καπου???βοηθανε στο να παρω μεγαλυτερη επιστροφη φορου???και αν ναι που συμπληρωνονται και τι επιστροφη παιρνω??? αυτα, ελπιζω να με βοηθησει καποιος... Ευχαριστώ πολύ!!!
CptBill Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 αν και οι τραπεζες στελνουν βεβαιωσεις για φορολογικη χρηση για προσωπικα δανεια, απο οσο ξερω δεν μπορούν να χρησιμοποιηθουν ως φοροαπαλλαγή. Τωρα για το άλλο ερωτημα σου δηλώνω άγνοια.
steliosnats Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 οκ....ναι απλα μικραινουν οι τοκοι λιγο το εισοδημα σε αυτο... ή κατι τετοιο... ευχαριστω παντως
jimarass Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 οκ....ναι απλα μικραινουν οι τοκοι λιγο το εισοδημα σε αυτο... ή κατι τετοιο... ευχαριστω παντως Τι εννοείς μικραίνουν το εισόδημα???
steliosnats Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 απλα ειναι κατι για μειωση της φορολογιας.....
Xdanger Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 καθαρο ποσο και ακαθαριστο ειναι το ίδιο......αυτα σε ποιον πινακα και κωδικους συμπληρωνονται??????? μονα τους πανε σε κωδικους???καθαρο ποσο και φόρος???? και κωδικους συμπληρωσης?????? καθαρό ποσό βάζεις στην πρώτη σελιδα που λεει "εισοδημα απο μεισθωτές υπηρεσίες" αναλογουν φόρος πάει στην τελευταία σελίδα και ακριβώς από κάτω ο παρακρατηθείς δεν θυμαμε τους κωδικους απ'εξω καλύτερα να πάς σε λογιστή αν δεν ξέρεις τι κάνεις
steliosnats Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 αυτα τα ξερω...το μπερδεμα ειναι η αποζημιωση αδειας....που φορολογειται αυτοτελως ή καθόλου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.