Προς το περιεχόμενο

προγραμμα για ανασυγκροτηση δισκων

yanniliki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορειτε να μου προτεινετε καποιο καλο προγραμμα για ανασυγκροτηση δισκων? αυτο των windows μου κανει οτι ναναι.. thanks:-)

Δημοσ.

Disktrix - UltimateDefrag, με διαφορα το καλυτερο και πιο παραμετροποιησιμο, μπορεις να επιλεξεις πολλους τροπους defrag καθως και να του πεις σε ποια περιοχη του δισκου να βαλει τα αρχεια σου ωστε να πετυχεις την καλυτερη ταχυτητα, απλα να ξερεις οτι αναλογα με τον τροπο που θα επιλεξεις μπορει να ειναι αρκετα αργο αλλα αξιζει και με το παραπανο, ολα τα αλλα ειναι οδοντοκρεμες

Δημοσ.

thanks παιδες για τις αμεσες απαντησεις:-) θα τα δοκιμασω να δω πιο θα με βολεψει περισσοτερο:-)

Δημοσ.

Αν ξέρεις να δουλεύεις το ultimatedefrag μάλλον είναι το καλύτερο. Αλλά πρέπει να ξέρεις να το δουλέψεις. Προσωπικά θα πήγαινα στην λύση που λέγεται perfect disk που είναι το καλύτερο αυτοματοποιημένο. Νομίζω...

Δημοσ.

δοκιμασα το perfect disk και μου εκανε τον d τζιτζι αλλα στον c δεν την παλεψε και πολυ αφησε πολυ πραμα θα δοκιμασω και τα αλλα που λετε αλλα θελω κατι σχετικα απλο μην κανω και καμια πατατια:-)

Δημοσ.

Η πχιό αρχαία μούρη πάντως στο Καβούρι, είναι το Ο και Ο ντηφράγκ που σου ήδη είπανε...

Δεν το 'χω δοκιμάσει. Δοκίμασε και πες. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...