Προς το περιεχόμενο

Logitech Z-5400 Θελω τα φωτα σας !!!

XtremeGamer-Pc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και καλο πασχα !Θελω τα φωτα σας σε ενα προβλημα που εχω.Θελω να συνδεσω φωτορυθμικα στα Logitech z-5400 πως γινετε δεν ξερω καθολου για αυτο θελω την βοηθεια σας,το pc μου πανω εχει την creative soundblaster 24 live !Περιμενω απαντησεις :-)

Δημοσ.

Δεν εχω παρει ακομα φωτορυθμικα αλλα θελω να αγορασω απλα πραγματα 4-5 φωτακια για την πλακα μου τα θελω.Και τα ηχεια τα εχω συνδεση ψηφιακα.

Δημοσ.

Τα φωτορυθμικά φαντάζομαι ότι θα έχουν μία είσοδο ήχου, αναλογική. Συνεπώς, επίσης φαντάζομαι, αρκεί να συνδέσεις την front έξοδο ήχου της κάρτας ήχου σου πάνω τους. Την ψηφιακή την αφήνεις έτσι όπως είναι και φροντίζεις να μην έχεις επιλεγμένη την Digital Out Only επιλογή από τον πίνακα ελέγχου της κάρτας ήχου σου.

Αν τα φωτορυθμικά έχουν άλλη είσοδο... ας μάθεις πρώτα τι παίζει και βλέπουμε.

Δημοσ.

Σωστός. Αν ενεργοποιούνται αυτόματα με τον ήχο, δε χρειάζεσαι τίποτα (δεν έχω ιδέα από φωτορυθμικά, οπότε ρίχνω shots in the dark)

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

αν ενδιαφερεσε ακομα μπορω να σε βοηθησω..

καταρχας υπαρχουν φωτορυθμηκα μικροφωνου που πολυ απλα τα βαζεις στην μπριζα και λειτουργουν με τον ηχο ..

αν τωρα μηλας για ενσυρματα ( πλεον δυσκολα βρισκεις ) εδω ειναι μπερδεμα γιατι τα καναλια του ηχοσυστηματος σου περνανε απο ενα εξαρτημα που κοβει τις χαμηλες συχνοτητες( απο καποιο πυκνωτη πιστευω)

αποτελεσμα τα φωτορυθμηκα να μην δουλευουν σωστα... αρα σου πρωτηνω να παρεις μικροφωνου :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...