XtremeGamer-Pc Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Καλησπερα και καλο πασχα !Θελω τα φωτα σας σε ενα προβλημα που εχω.Θελω να συνδεσω φωτορυθμικα στα Logitech z-5400 πως γινετε δεν ξερω καθολου για αυτο θελω την βοηθεια σας,το pc μου πανω εχει την creative soundblaster 24 live !Περιμενω απαντησεις
vagpap Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Τα φωτορυθμικά τι εισόδους/εξόδους έχουν? Τα ηχεία τα έχεις συνδέσει αναλογικά ή ψηφιακά?
XtremeGamer-Pc Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δεν εχω παρει ακομα φωτορυθμικα αλλα θελω να αγορασω απλα πραγματα 4-5 φωτακια για την πλακα μου τα θελω.Και τα ηχεια τα εχω συνδεση ψηφιακα.
vagpap Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Τα φωτορυθμικά φαντάζομαι ότι θα έχουν μία είσοδο ήχου, αναλογική. Συνεπώς, επίσης φαντάζομαι, αρκεί να συνδέσεις την front έξοδο ήχου της κάρτας ήχου σου πάνω τους. Την ψηφιακή την αφήνεις έτσι όπως είναι και φροντίζεις να μην έχεις επιλεγμένη την Digital Out Only επιλογή από τον πίνακα ελέγχου της κάρτας ήχου σου. Αν τα φωτορυθμικά έχουν άλλη είσοδο... ας μάθεις πρώτα τι παίζει και βλέπουμε.
XtremeGamer-Pc Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Οκ φιλε σε ευχαριστω για την απαντηση σου
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Μα δεν είναι απαραίτητο, ό,τι θα χρειαστούν σύνδεση με καλώδιο τα φωτορυθμικά...
vagpap Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Σωστός. Αν ενεργοποιούνται αυτόματα με τον ήχο, δε χρειάζεσαι τίποτα (δεν έχω ιδέα από φωτορυθμικά, οπότε ρίχνω shots in the dark)
stelios_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 αν ενδιαφερεσε ακομα μπορω να σε βοηθησω.. καταρχας υπαρχουν φωτορυθμηκα μικροφωνου που πολυ απλα τα βαζεις στην μπριζα και λειτουργουν με τον ηχο .. αν τωρα μηλας για ενσυρματα ( πλεον δυσκολα βρισκεις ) εδω ειναι μπερδεμα γιατι τα καναλια του ηχοσυστηματος σου περνανε απο ενα εξαρτημα που κοβει τις χαμηλες συχνοτητες( απο καποιο πυκνωτη πιστευω) αποτελεσμα τα φωτορυθμηκα να μην δουλευουν σωστα... αρα σου πρωτηνω να παρεις μικροφωνου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.