jason_rethymno Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 ελεος... ακουστε John 5... τι καλυτερο Τώρα ακούμε...
mits@kos Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Kirk Hammet, Slash, Van Halen, Dave Mustaine... Τυχαία η σειρά, δεν μπορώ να τους ξεχωρίσω... Για το φίλο που είπε με τίποτα Hammet, μπορεί να μου δώσει μια απάντηση της προκοπής πριν δέσω μια πέτρα στο λαιμό μου και πέσω στη θάλασσα ντυμένος μπαλαρίνα???
gtaivpc Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Τώρα ακούμε... Προφανως ειχε ενα bug, δες το απο την παραθεση
pipiris Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 john petrucci, kirk hammet, steve vai, david gilmour, gary moore, slash , daczi zsolt και άλλοι που δεν θυμάμαι τώρα. Πάρτε και ενα βίντεο του τελευταίου καθώς δεν νομίζω να τον ξέρουν πολλοί
kostetos Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Εγω παιδια δεν ασχολουμε με το αθλημα αλλα μια φορα τον slash τον ξερω και αυτον απο το solo στο soundtrack του godfather που εχει ανεβασει..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Jimmy Page χαλαρά
-WISE- Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 εγω για πιο συγχρονα ονοματα θα αναφερω και daron malakian,john frusciante
gf030 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 τον παω,γραφει τους κανονες και τα πρεπει στα @@ του,με λιγη εσανς απο μαντνες Μακραν ο καλυτερος απο τους σημερινους σε αυτο το ειδος. Οταν η κλασσικες μουσικες σπουδες συναντουν το rock... Απιστευτη ταχυτητα, με πενα παρακαλω, και οχι ψευτοtapping... Αισθημα και λυρισμος σε ολο τους το μεγαλειο. Καλοι οι Vai, Satriani και λοιποι, αυτος ειναι ετη φωτος μπροστα. Slash πολυ, παρα πολυ πισω.
Bspus Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μερικοι που δεν αναφερθηκαν: Michael Schenker (UFO) Stevie Ray Vaughan Randy Rhoads
elvisjedi Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 μου φαινεται πολυ περιεργο σε τετοιο thread να μην αναφερεται ο εκπληκτικος μαγος της κιθαρας django reinhardt...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.