Cue Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Το πρώτο το είδα χθες, το δεύτερο πριν λίγες μέρες. Ντάξει. Έμεινα μαλάκας. This is England, αν και μου θύμισε American History X και Clockwork Orange μόνο φτηνή αντιγραφή δε το λες. Καταπληκτικές ερμηνείες από όλους. Ο πιτσιρικάς όλα τα λεφτά ενώ ο Combo μου κάνει εντύπωση που μετά από αυτή του την ερμηνεία δεν πήρε άλλο πρωταγωνιστικό ρόλο. Το Soundtrack τρελό, με κάποια γνωστά κομμάτια (Come on Eileen, Tainted Love), κάποια όμορφα Reggae και 3 τρελά ορχηστρικά (ακούστε το Dietro Casa) από τον Ludovico Einaudi τον οποίο μόλις τον "γνώρισα". Σκηνοθετικά δεν σε κουράζει ενώ έχει απίστευτη φωτογραφία. 8/10 από μένα. Dead Man's Shoes από τον ίδιο σκηνοθέτη. B Movie που πραγματικά σε κάνει να βάζεις τα κλάματα με τις αθλιότητες που βγάζει ο ελληνικός κινηματογράφος. Revenge movie, το έχουμε ξαναδεί ναι, αλλά ο τρόπος με τον οποίο είναι γυρισμένη την κάνει μοναδική. Ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος ο οποίος τα βάζει με όσους πείραξαν τον αυτιστικό αδερφό του όσο αυτός έλειπε να υπηρετήσει. 8/10 aussi. Τι είναι αυτά τα αριστουργήματα ρε γμτ και γιατί δεν βγαίνουν στον κινηματογράφο?
zenso Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Same here,τις βρήκα κορυφαίες και τις δύο. Μ'άρεσε και η πιο πρόσφατη,Somers Town. Τι είναι αυτά τα αριστουργήματα ρε γμτ και γιατί δεν βγαίνουν στον κινηματογράφο? Βγαίνουν,αλλά όχι στα village κλπ. Εκεί προτιμάται η προβολή του Μαμαμία και Τουάιλαητ για διακόσιες εβδομάδες.
fearwhatnow Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 To Dead Man's Shoes ηδη συγκαταλεγεται στις κορυφαιες Βρετανικες ταινιες ολων των εποχων.Προσωπικα το εχω δει 5 φορες απο το 2004.Αν θελετε δειτε και αυτες απο τον ιδιο: A room for Robeo Brass 24/7 Ειναι ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.
Cue Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Και οι 2 που αναφέρατε ήταν ήδη ... στην λίστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.