Hom3sick Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Το έχει πάρει κανείς χαμπάρι το συγκεκριμένο παιχνίδι; Προσωπικά το περιμένω πως και πως! Επιτέλους ένα φρέσκο και μοναδικό game που δεν χρειάζεται εκατομμύρια πολύγωνα για να δείξει την ομορφιά του...! Δείτε το παρακάτω video.
kurokokoro Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Puzzle game....Ωραία...Αν σου αρέσουν αυτά τα games δοκίμασε και το crayon physics και world of goo
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Puzzle adventure; Υπόθεση: A little robot who’s been thrown out to the scrap yard behind the city must return and confront the Black Cap Brotherhood and save his robot-girl friend. Έχει κάτι από Wall-e. Θα έχει άραγε καθόλου διαλόγους/επιλογές εναλλακτικών path; Πάντως φαίνεται εντελώς διαφορετικό από το World of Goo (που πολύ καλό μεν, αρκετά πιο arcade δε) Επίσημο site. Όμορφο το trailer. Τα σκηνικά μου για κάποιο λόγο μου θυμίζουν conceptual art που βλέπουμε από το Making of παιχνιδιών.
Hom3sick Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δεν εβαλα link για το official site μιας και οι πληροφοριες που δίνει είναι ελάχιστες. Πάντως στο adventuregamers λένε πως θα κυκλοφορήσει Q3 2009. Εδώ είναι και το link οπου δείνει λίγες ακόμα πληροφορίες και κάποια screenshots: http://www.adventuregamers.com/gameinfo.php?id=1003
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Τυχαία σήμερα είδα μια νέα ενημέρωση σχετικά με το Machinarium στο moddb. Η κυκλοφορία σχεδιάζεται για τον Οκτώβριο του 2009. Η είδηση αφορούσε στην έναρξη των προπαραγγελιών για το παιχνίδι, στην τιμή των 12,66 € (λίγο φθηνότερη από την τελική τιμή). Με την προπαραγγελία παίρνεις μαζί και λίγα bonus πραγματάκια, τουτέστι 5 hi-res εικόνες από το παιχνίδι και 5 mp3 κομμάτια από το Soundtrack.
kostacurtas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Machinarium Extended Gameplay [gt]53858[/gt]
kostacurtas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Machinarium gets release date Samorost follow-up Machinarium will release on October 16 for $17 if you pre-order. The adventure title will cost $3 if you wait. It’s being released on Steam, Impulse and all the rest. Almost certainly going to be well worth a look. Samorost was awesome.
vandermonde Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 demo μπλα μπλα http://www.demonews.de/download.php?id=1852&st=61600
Hom3sick Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μολις τελείωσα το demo. Μικρό σχετικά. Περιμένω πως και πως να αγοράσω το τελικό παιχνίδι
Merdock Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Το έπαιξα και εγώ το demo.Μου άρεσε μεν αλλά επειδή γενικά δε παίζω adventure με δυσκόλεψε αρκετά μπορώ να πω.Έκανα κανά 20λεπτο να τελειώσω το demo(και τελικά χρησιμοποίησα και walkthrough) Ωστόσο μιας και υπάρχει και έκδοση για Mac λέω να το τσιμπήσω για να παίζω στα κενά που έχω στη σχολή
skiabox Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Ειμαι στην πιστα με τον γερανο στο δωματιο που δεχεται το βαγονετο με τα φρουτα(?). Την εχει περασει κανεις? Το παιχνιδι ειναι γραμμενο σε flash!
chek2fire Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Απίστευτο game και φοβερά σχεδιασμένο με πανδύσκολους γρίφους. Αντέ ένα adventuraki που να ξεφευγει από τα καθιερωμένα. Θα σου δώσω δύο tip για την πίστα με το βαγόνι. Υπάρχουν κάποιοι διακόπτες δίπλα στην πόρτα χαμηλά και κάτω από το σίλο. Από πάνω ακριβώς υπάρχει ένας τάκος αλλά είναι ψηλά και θα πρέπει να το φτάσεις.
Finn Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Εγώ το κατέβασα full,επαιξα λιγάκι και αμέσως το αγόρασα. 15 ευρώ δεν είναι τίποτε.
chek2fire Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Για πειτε τώρα στην τέταρτη πίστα τι γίνετε. Φοβερά δύσκολο puzzle.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα