tsak8 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Γεια σας παιδες και Χρονια πολλα! Εκανα λοιπον και εγω το πρωτο μου partition στον σκληρο και εγκατεστησα τα ΧΡ σαν δευτερο λειτουργικο εκτος των VISTA. με το EasyBCD εκανα και το dualboot menu αλλα ενω μου βγαζει οταν ανοιγει το πισι επιλογη με πιο συστημα να μπουταρει ,αν επιλεξω ΧΡ μου λεει οτι λειπει το αρχειο ntdlr (χωρις αλλα στοιχεια) και δεν μπορει να συνεχισει. Οτι σκεφτεστε προς βοηθεια δεκτο!
POWER_! Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Πρέπει να εγκαταστήσεις πρώτα τα xp κ μετά τα vista για να λειτουργήσου σωστά αλλιώς θ έχεις πρόβλημα το έκανες με αυτήν την σειρά
pavlos77 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Κοιτα σε αυτο το λινκ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=256641
fotis12 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Πήγεναι στις ρυθμίσεις και βάλε να βλέπεις τα hidden αρχεία στη συνέχεια πήγεναι στο δίσκο όπου έχει εγκατεστημένα τα Vista και αντίγραψε το αρχείο που σου ζητά στο δίσκο όπου έχεις τα XP.
tsak8 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Χρονια Πολλα! Ευχαριστώ για την βοηθεια. Πηγα να το επιδιορθωσω αλλα κατι πηγε στραβα και χαλασα το BOOTMGR των vista. Εκανα εκκινηση με το dvd για να κανω repair αλλα δεν εβγαζε επιλογη και εκανε επανεγκατασταση των vista.:cry: Υποθετω εχασα ολα τα αρχεια που ειχα ε?Υπαρχει τροπος recovery? στο c εχω εναν φακελο windows.old με 139gb.Μπορω να κανω κατι απο εκει?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:52 ---------- Αφου γλυτωσα το εγκεφαλικο βρηκα στο συγκεκριμενο αρχειο ολα οσα ηθελα Οποτε αν καποιος την παθει ας το εχει υποψην του! Απλα πρεπει να σεταρω τα προγραμματα που ειχα και να βρω τωρα τροπο να φτιαξω το boot sequence και να αποφευγω το NTLDR message. Λυθηκε και αυτο Τωρα εχω 3 partitions C.....Vista D......XP E.......Image των "παλιων " Vista F μου εκανε το dvd Κανει εκκινηση και μου βγαζει το duallboot κανονικα με vista kai XP τα Viista εκκινούν κανονικα αλλα τα ΧΡ δεν βγαζουν κανενα μηνυμα αλλα μενουν σε μια μαυρη οθονη . Τι κανω τώρα??Επανεγκατασταση ΧΡ στο D?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:46 ---------- format σε partition γινεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.