Προς το περιεχόμενο

i7 920 CO και D0???

CLIORR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδες:-D πριν απο 2 μερες αγορασα την blood rage και τον ι7 920. μεχρι τωρα μπορω να πω οτι απο κλοκαρισμα απλα μαμει:devil::devil: μεχρι που διαβασα στα forum της foxcon κατι για ι920 D0 revision....:eek::eek::eek: η ερωτηση ειναι εχει βγει? αν ναι θα εχει την διαφορα που ειχαν οι core duo σε CO και E0...γιατι αρχιζω να ξενερωνω ξερωντας οτι για λιγες μερες πηρα για αλλη μια φορα το προηγουμενο rev.:eek: σας ευχαριστω προκαταβολικα και καλη συνεχεια

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

όχι δεν νομίζω ότι έχει κυκλοφορήσει ακόμα, πάντως από ότι άκουσα έχει βελτίωση μόνο στις θερμοκρασίες, όχι στο overclockability

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε:-D οντως οφειλω να πω οτι οι i7 ψιλοζεματανε σε σχεση με τον E8400 που ειχα πριν. Με δυσκολια λογω θερμοκρασιας περνας τα 4ghz με αεροψυξη:cry::cry:

Δημοσ.

στην Αγγλια ηδη ειναι διαθεσιμος ο D0 Stepping και ειναι μολις 5 λιρες πανω απο τον παλιο..

σορρυ αν σε ξενερωνω.. αλλα ο D0 λογικα τα σπαει σε oc

Δημοσ.

υπαρχει μια πιθανοτητα αλλα δεν ειναι υποχρεωτικο;) διαβασα σε καπια forum οτι το C0 stepp ειναι πιο ανθεκτικο στο ανεβασμα του vcore, αλλα ταυτοχρονα πιο ζεστο απο το καινουργιο ...τωρα θα δουμε:-)

• Super Moderators
Δημοσ.
στην Αγγλια ηδη ειναι διαθεσιμος ο D0 Stepping και ειναι μολις 5 λιρες πανω απο τον παλιο..

σορρυ αν σε ξενερωνω.. αλλα ο D0 λογικα τα σπαει σε oc

5 λίρες πάνω από τον παλιό επειδή σου εγγυώνται ότι θα είναι D0 :P

τώρα για το O/C δεν είμαι σίγουρος αλλά θα έχει χαλαρά καλύτερες θερμοκρασίες...

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτό είναι το θέμα, δεν νομίζω ότι βγήκε σαν "oc edition" (όπως η G0 του Q6660) αλλά σαν "lower temp edition"

• Super Moderators
Δημοσ.

τι να σου πω μπορεί να το έβαλαν και για λόγους διαφήμισης, θα δείξει :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

ε ναι ούτε λόγος, οι χαμηλότερες θερμοκρασίες φτάνουν και περισσεύουν

Δημοσ.

και εγω σιγουρα θα πηγαινα σε αυτον αλλα απο την στιγμη που καποιος εχει ηδη παρει i7 δεν πιστευω πως αξιζει να ξαναπαρει με μοναδικη διαφορα το step;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...