Προς το περιεχόμενο

τι σημαινει ο αριθμος στην οθονη του tv100??

chris2060

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους! Εχω μια απορια.

Τι να σημαινουν οι αριθμοι που εχει στο tv100 στο δεξι πανω μερος της οθονης??

Αυτην την στιγμη ειναι καπου 970 και κατεβαινουν ανα 1 καθε μερα...

Αν ξερει κανεις ας με διαφωτησει γιατι το εχω μεγαλη απορια μεχρι και το τελος του κοσμου σκεφτηκα που ειπαν οι Ινκας το 2012.

Αν δεν ειναι 900 και μερες τι ειναι? :mad::mad::mad:

Να σας πω και κατι να γελασετε... ρωτησα και μια φιλη μου και επειδη πισω απο τον αριθμο εχει εναν λευκο πυργο.. μου λεει μηπως θα γκρεμισουν τον λευκο πυργο σε 3 χρονια? :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Η επόμενη Eurovision στην Ελλάδα, αστειεύομαι. Σκεύτικες να μετρήσεις της ημέρες να δεις σε πια ημερομηνία θα βγεί, Έτσι θα μπορέσεις να μάθεις περισσότερα. Αναφορά δεν κάνουν σε αυτό το κανάλι;

Δημοσ.

Νομίζω κάτι ανάλογο είχε και ένα άλλο μικρό κανάλι (δεν θυμάμαι ποιο). Τελικά την ημέρα που έγινε 0 άλλαξε και εγένετο ελληνικό MTV.

Δημοσ.

ελα μου ντε εδω και πολυ καιρο υπαρχει μαλλον θα το κρατησουν μεχρι να γινει 0.

απο ιστορια δεν ξερω πολλα αλλα εστω οτι ειναι η απελευθερωση της θεσ/νικης, μετρανε αναποδα 3μιση χρονια? παμε καλα?

να ηταν κανας μηνας το πολυ να πω ενταξει αλλα 3μιση χρονια?

:P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
ελα μου ντε εδω και πολυ καιρο υπαρχει μαλλον θα το κρατησουν μεχρι να γινει 0.

απο ιστορια δεν ξερω πολλα αλλα εστω οτι ειναι η απελευθερωση της θεσ/νικης, μετρανε αναποδα 3μιση χρονια? παμε καλα?

να ηταν κανας μηνας το πολυ να πω ενταξει αλλα 3μιση χρονια?

:P

Μικρό κανάλι είναι δεν έχουν μάθει ακόμα διακριτικότητα. Εάν γίνουν μεγαλήτερο κανάλι θα προκυρίσουν πρόωρες (της επόμενες) εκλογές 1 μήνα μετά της εκλογές, μην πω για την Eurovision. Πάντος εκτός από την πλάκα τα μικρά κανάλια κάνουν διάφορα περίεργα γιατί είναι απλός άνθρωποι που κάνουν ένα κανάλι για την πλάκα τους.

Δημοσ.
... τα μικρά κανάλια κάνουν διάφορα περίεργα γιατί είναι απλός άνθρωποι που κάνουν ένα κανάλι για την πλάκα τους.

Οχι ακριβως...

Η TV100 ειναι Δημοτικη τηλεοραση απο 1988-9,

γνωστο και ως καναλι του Κουβελα (εκτος απο την τρυπα του Κουβελα).

Το πρωτο νομιζω καναλι, πριν βγουν τα ιδιωτικα (?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...