Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Όλοι αυτοί λένε ότι είναι απλά τίμιο.Συνολικά σαν αυτοκίνητο είναι χειρότερο από ένα Focus ή ένα Leon πχ. Ο κινητήρας του χαμηλά είναι ψόφιος. Γιαυτο ακριβως να ΜΗ το παρεις εσυ, ουτε και κανεις αλλος Αφηστε μας κι εμας να παρουμε κανα "συνολικα χειροτερο αμαξι" κατα το καλοκαιρακι Πωπω χαλια ειναι το καημενο... Και τι? 109 αλογα/14 κιλα ροπη απο 1.4 ατμοσφαιρα? Πφφ χαλια λεμε! (ναι χαμηλα ειναι ψοφιο, αλλα προσωπικα γουσταρω να κατεβαζω ) Και τι? ΜΟΛΙΣ 7 ετη εγγυηση (5 για τα μηχανικα) μεταβιβασιμη στους επομενους ιδιοκτητες. Χαλια χαλια μαυρα! Α! Και ακομα χαλια βασικη εκδοση, δεν εχει ρυθμιση καθ υψος του καθισματος του οδηγου και ζαντες αλουμινιου! :cry: (βεβαια οτι εχει 6 αεροσακους, απο τα πιο ποιοτικα ηχοσυστηματα για τα λεφτα του και μπλα μπλα μπλαααα αποτελουν λεπτομερειουλες) Τι κι αν το αγοραζεις με 11750 καινουριο αν εχεις να τα σκασεις? Σιγα την τιμη. :lol: Δε πειραζει, Golf υπαρχουν για ολους. Εγω μια φορα 17000€+++ δε δινω για να "γκολφαρω".
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Το οδήγησα. Δε μου άρεσε το κιβώτιο (ήταν λίγο "ψεύτικο" σε σχέση με τα γερμανικά που έχω οδηγήσει) και η απόσταση των σχέσεων... Κατά τα άλλα καλό ήταν, αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο. Είναι όντως τίμιο. Προσωπικά δε θα το αγόραζα. Έστω και σε αυτό το επίπεδο θα έσκαγα 1-2 χιλιάρικα ακόμα για να πάρω κάτι άλλο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:16 ---------- Μάλλον πάω για GOLF λόγω του DSG. Έχω κάποιες απορείες:1) Με την αντιπροσωπία παίζει διαπραγμάτευση ή είναι αυστηροί στις τιμές? Ειδικά τελευταία είναι ίσως η μόνη εταιρία που δεν κάνει προσφορές. 2) Αν πάρω τον κινητήρα με τα 160 άλογα, θα έχω μεγαλύτερο θόρυβο?? Γιατί βλέπω ότι έχει και τούρμπο.... Δε θα το μετανιώσεις. Γνώμη μου να πάρεις τον μικρό κινητήρα 1.4 με τα 122, αυτό έχω οδηγήσει εγώ. Δε θα δεις ιδιαίτερη διαφορά με τα περισσότερα άλογα, αφού είναι ήδη turbo. Αν διαβάσεις κριτικές το επισημαίνουν.
NickTG Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Γιαυτο ακριβως να ΜΗ το παρεις εσυ, ουτε και κανεις αλλος Αφηστε μας κι εμας να παρουμε κανα "συνολικα χειροτερο αμαξι" κατα το καλοκαιρακι Πωπω χαλια ειναι το καημενο... Και τι? 109 αλογα/14 κιλα ροπη απο 1.4 ατμοσφαιρα? Πφφ χαλια λεμε! (ναι χαμηλα ειναι ψοφιο, αλλα προσωπικα γουσταρω να κατεβαζω ) Και τι? ΜΟΛΙΣ 7 ετη εγγυηση (5 για τα μηχανικα) μεταβιβασιμη στους επομενους ιδιοκτητες. Χαλια χαλια μαυρα! Α! Και ακομα χαλια βασικη εκδοση, δεν εχει ρυθμιση καθ υψος του καθισματος του οδηγου και ζαντες αλουμινιου! :cry: (βεβαια οτι εχει 6 αεροσακους, απο τα πιο ποιοτικα ηχοσυστηματα για τα λεφτα του και μπλα μπλα μπλαααα αποτελουν λεπτομερειουλες) Τι κι αν το αγοραζεις με 11750 καινουριο αν εχεις να τα σκασεις? Σιγα την τιμη. :lol: Δε πειραζει, Golf υπαρχουν για ολους. Εγω μια φορα 17000€+++ δε δινω για να "γκολφαρω". Μαζί με το αμάξι σου δίνουν και μετοχές τις εταιρείας; Αν σου αρέσει τόσο αγόρασέ το. Αυτό δεν το κάνει καλύτερο αυτοκίνητo από άλλα στην κατηγορία.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μμμ τωρα που το ξαναδιαβαζω οντως καπως ετσι φαινεται το μηνυμα Δεν μπορεις να απαιτεις να ειναι το καλυτερο, αλλα σιγουρα ειναι το καλυτερο value/money
NickTG Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Το ότι έχει καλό value for money είναι δεδομένο και το έγραψα και εγώ δύο φορές μέχρι τώρα. Επίσης μου αρέσει και το σχέδιο του.
jimarass Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Το Qashqai της NISSAN πως σας φαίνεται στα 1.6 (4χ2) ????
million_voices Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Το Qashqai της NISSAN πως σας φαίνεται στα 1.6 (4χ2) ???? πολυ καλο για τα λ7 του αλλα αν δεν θες τοσο μεγαλο υπαρχει και το suzuki sx4 4x2
insomniaK Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 επειδή βλέπω πως ρωτάς για όλα τα αυτοκίνητα, να σου πω πως εγώ ψηφίζω Lancia Delta, πραγματικά αν είχα τα 15 χιλιάρικα μετρητά την έπαιρνα.
jimarass Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 επειδή βλέπω πως ρωτάς για όλα τα αυτοκίνητα, να σου πω πως εγώ ψηφίζω Lancia Delta, πραγματικά αν είχα τα 15 χιλιάρικα μετρητά την έπαιρνα. Ποια 15 χιλιάρικα. Το 1.4 άδειο θέλει ξεκινάει από 18!!
jimarass Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Είμαι στη Γερμανία... 14990 σήμερα. ΑΑΑΑΑΑ, έτσι πες μου!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Ποια 15 χιλιάρικα. Το 1.4 άδειο θέλει ξεκινάει από 18!! Εχεις δει τι εξοπλισμο εχει το "αδειο" ομως ε
jimarass Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Εχεις δει τι εξοπλισμο εχει το "αδειο" ομως ε Έχει πολλά extra όντως. Από εταιρία τι λέει? Διότι πρώτη φορά ακούω τη LAncia. Είναι καλή? Από ποια χώρα?? Πάντως έχει configurator αλά mercedes!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Ειναι ιταλικη. Ανηκει στο gruppo FIAT εδω και καμια 20ετια. Ειναι τα πολυτελη αυτοκινητα του Group, αλλα δυστυχως εχει πεσει στην αφανεια καιρο τωρα. Φαινεται να συνερχεται παντως! Δε μπορει να μη ξερεις τη θρυλικη Lancia Delta που σαρωνε στο WRC για 10 χρονια...! http://homepage.virgin.net/shalco.com/images/lancia_delta_s4_gpa.jpg Κι εγω Lancia οδηγω. Για περισσοτερα στειλε pm. Παντως η πιο μικρη εκδοση της τωρινης Delta φοραει 1.4 Turbo. Υπαρχει επισης και 1.9 turbodiesel με 190 αλογα και ΣΑΡΑΝΤΑ κιλα ροπη...!
jimarass Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Εχεις δει τι εξοπλισμο εχει το "αδειο" ομως ε Ειναι ιταλικη. Ανηκει στο gruppo FIAT εδω και καμια 20ετια. Ειναι τα πολυτελη αυτοκινητα του Group, αλλα δυστυχως εχει πεσει στην αφανεια καιρο τωρα. Φαινεται να συνερχεται παντως! Δε μπορει να μη ξερεις τη θρυλικη Lancia Delta που σαρωνε στο WRC για 10 χρονια...! http://homepage.virgin.net/shalco.com/images/lancia_delta_s4_gpa.jpg Κι εγω Lancia οδηγω. Για περισσοτερα στειλε pm. Παντως η πιο μικρη εκδοση της τωρινης Delta φοραει 1.4 Turbo. Υπαρχει επισης και 1.9 turbodiesel με 190 αλογα και ΣΑΡΑΝΤΑ κιλα ροπη...! Τα εμπιστεύεσαι τα Ιταλικά??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.