mhtsaider Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος...λοιπον σε λιγο καιρο βγαζω διπλωμα για 50cc ,αλλα επειδη δεν μου πολυαρεσουν τα παπια 8ελω 125cc και συγκεκριμενα το Yamaha r125,αμα με ποιασουν και το μηχανακι ειναι μαμα τι 8α μου κανουν...(προστιμο,κατασχεση κ.τ.λ.) και αν ειναι προστιμο ποσα ευρο περιπου???οποιος ξερει να απαντησει παρακαλω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Το μόνο πρόβλημα που διακρίνεις είναι η τροχαία; Σε περίπτωση ατυχήματος τι γίνεται; Αν σκοτωθείς ή ακόμα χειρότερα σκοτώσεις; Οι γονείς σου τι άποψη έχουν; και τι δουλειά έχεις να το γράψεις στο Wiki; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος...λοιπον σε λιγο καιρο βγαζω διπλωμα για 50cc ,αλλα επειδη δεν μου πολυαρεσουν τα παπια 8ελω 125cc και συγκεκριμενα το Yamaha r125,αμα με ποιασουν και το μηχανακι ειναι μαμα τι 8α μου κανουν...(προστιμο,κατασχεση κ.τ.λ.) και αν ειναι προστιμο ποσα ευρο περιπου???οποιος ξερει να απαντησει παρακαλω!!! και τα 2 προφανώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Ειναι πλημελημα. Οποτε ειτε θα σου κανουν μηνυση ειτε θα πας αυτοφωρο. Και το μηχανακι σου θα μεινει στην αστυνομια ωσπου να το παραλαβει καποιος δικος σου με διπλωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.