Προς το περιεχόμενο

asus HD4870 game crush!!

Daiyang

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pc config is:

intel core 2 duo e8400, asus p5k premium wi/fi-ap, asus hd4870 dk 1gb, 4gb ram(ozc1000mhz), akasa 600watt, winXP sp3.

γεια και χαρά σε όλους.

έχω το εξής πρόβλημα-> αγόρασα καρτα γραφικων, γιατι η προηγουμενη ταχε φτυσει, την "asus hd4870 dark knight 1gb" λοιπον, 250 ευρουλια και σκεφτόμουν με δακρυα χαρας na τρεχουν οτι πηρα την καλυτερη καρτα στο σύμπαν!!! και είναι φοβερή καρτα! πολλα games με υψηλες απαιτησεις και στις υψηλες ρυθμισεις τα τρεχει σφαίρα!!!

ΑΛΛΑ στο 5 χρονών παλιακό πρεζεκε game world of warcraft(wow), μου κρασάρει συνέχεια, σε random χρόνους και καταστάσεις! και όταν λεω crush, εννοώ τρελό crush! μαυριζει η οθονη, πετιετε ενα error για δεκατα του δευτερολεπτου που δε προλαβαίνω να δω τι λεει, και κλείνει η οθονη! μονο με reset ξαναμπαίνω σε windows.!

τι φτέει ρε παιδιά ?? σε τοσο παλιο παιχνιδι με απαιτησεις γραφικων που δεν είναι πια απαιτήσεις... εχω ξενερώσει απιστευτα!!

περιμενω σκεψεις και προτάσεις!!...

ευχαριστώ

Δημοσ.

δεν ξερω να τις χειριστώ καλα τις ati, πάντα είχα nVidia!

κοιταξα για οδηγους αλλά δεν είναι τοσο απλα οσο τα forceware της nVidia και δεν ξέρω, οποτε ένα link για τους τελευταίους drivers της ati 4870 θα βοηθούσε πολύ !

κατέβασα απο το Link σου "Asus.HD4870.1024.081008" αρχεία .bin, αλλα τι το κάνω δεν ξέρω!

το fallout3 το πάει φέτες χωρίς κανένα προβλημα!(ultra high settings, το βάζει μόνο του και του προσθέτω περισοτερο antialiasing8 +antisotropic filter15)

ευχαριστώ!

Δημοσ.

κατέβασα και εγκατεστησα του τελευταίους οδηγου για ατι, 9,4! εβαλα τα settings του wow στο default, και αν και εχτες το βραδι νομιζα πως ησυχασα γιατι επαιζα χωρις προβλημα, σημερα παλι τα ιδια!! και χειρότερα! πλεον, με την καινουρια και γαματη καρτα μου ASH4870 DK 1G ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ WoW..!!

εχω απελπιστει...

Δημοσ.

Τα προβλήματα αυτά είναι σχεδόν αποκλειστικά από ελαττωματικά VGA BIOS του κατασκευαστή της κάρτας και όχι της ATI. Πιθανών έχεις να κάνεις με κακή υλοποίηση της ASUS ή κάποιον άλλο λόγο που επηρεάζει το WOW με αυτήν την κάρτα.

Γράψε αναλυτικά το τι συμβαίνει.

http://vip.asus.com/eservice/techserv.aspx

Στην θέση σου θα την επέστρεφα και θα έκανα αλλαγή με μια άλλης εταιρείας.

Δημοσ.

το εκανα, περιμενο απαντηση.

δεν ξερω αν μπορω να την αλλάξω επειδη δεν παιζει ενα παιχνιδι, και με αλλη εταιρια κιολας...

(επειδη εχω asus motherboard, ηθελα μια καλη καρτα γραφικων asus για να μπορω να περναω τον ήχο μεσω της καρτας και να βλεπω HD στην tv μου, μετα απο πολυ ψαξιμο εμαθα οτι οι asus ati, το κανουν)

Δημοσ.

εχω αυτη τη καρτα και δεν εχω πουθενα ακομα προβλημα. επαιζα και wow με αυτη ολα στο full. καπου στα options στο wow εχει ενα κουτακι που λεει reduce user interface lag, για παιξε λιγο με αυτο. αν δεις και σου ριχνει πολυ τα fps (γιατι θα στο κανει) βγαλτο. απλα δες το γιατι καποτε με προηγουμενη καρτα ετρωγα crashes και ηταν θεμα add-ons και αυτης της επιλογης.

Δημοσ.

μετα απο repairs στο wow, δεν είδα προκοπη, οποτε θα κανω uninstall τελειως και φτου κι απ την αρχή! ...

αντε να δουμε, μακαρι να φταίει το παιχνιδι και οχι η κάρτα!

Δημοσ.

Μιας και εγω πήρα ακριβώς την ίδια κάρτα γραφικών είδα ότι μου έκανε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια προβλήματα και στο εν λόγο παιχνίδι και σε πολλά ακόμα. Για την ακρίβεια είτε σε πετάει στην επιφάνεια εργασίας είτε μαυρίζει την οθόνη και κάνει επανεκίνηση τον υπολογιστή.

Απο ότι έψαξα το πρόβλημα το έχουν γενικά οι κάρτες αυτής της σειράς και δυστηχώς δεν μπορώ ακόμα και ύστερα απο 4-5 μέρες ψαξίματος να βρω μία λύση. Ο λόγος που κάνει αυτό το πρόβλημα είναι είτε λόγο υψηλής θερμοκρασίας είτε επειδή το ρολόι του επεξεργαστή απο τα 500 που είναι για τις δισδιάστατες εφαρμογές παίζει απο μόνο του στα 500-750 στις τρισδιάστατες με αποτέλεσμα να κάνει επανεκίνηση όλον τον υπολογιστή.

Αν κανείς έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα καλό θα ήταν να έγραφε την άποψή του μήπως βρίσκαμε καμία λύση

ps1: το πρόβλημα είχε αναφερθεί πρώτα για τις sapphire 512 και τώρα για τις asus dk 1gb

Δημοσ.

καταφερα να παιξω το wow στα deafault settings και ειμαι στα 60fps. που και που κρασαρει το συμπαν, ειδικα οταν ειμαι στι dalaran και ειναι τιγκα στο κοσμο...

με ultra settings κατεβαινω στα 20fps, και το κρασαρισμα δινει και παίρνει!!!

τεσπα, μετα απο mail asus μου δωσανε αυτο το νουμερα να παρω:

00800 44142044 (09:00-14:00 kai 13:00-19:00) και αφου ακουσω καποιο μήνυμα στα ιταλικα, να περιμενω λιγο και θα μιλησω και καποιον(ελληνα μαλλον).

ακομα δε πηρα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...