washcloud Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Χάρων, ω Χάρων, το έχω χρησιμοποιήσει παλαιότερα το ρημάδι, και το συμπέρασμα είναι, ότι όπως λες, πανάκεια δεν είναι - αλλά ως πανάκεια "κυκλοφοράει" (από στόμα σε στόμα, κι από USB flash stick, σε USB flash stick), εξ' ου και το "μεταξωτή κορδέλλα"....
pavlos77 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Παιδες και εγω στο παλιο PC μου ειχα αυτο το προβλημα αλλα δεν του εδινα σημασια γιατι ηταν λιγο ανουσιο αλλα παρολα αυτα δεν μου το εκανα συχνα .Κατατυχη ομως αλλαξα τροφοδοτικο και ολα οκ επειδη μου ειχε καει.Αν και θυμαμαι πως ειχα αλλαξει και καρτα γραφικων αλλα δεν νομιζα να ειναι εκει το προβλημα...
greeneye Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 @greeneye απορίες:α) αυτό το έκανε πάντα ή τώρα τελευταία το παρουσιάζει? β) αν τον κλείσεις και βγάλεις το καλώδιο του τροφοδοτικού για 10 δεύτερα και το ξαναβάλεις, θα πάρει μπρος κανονικά ή πάλι θα πρέπει να περάσει περίπου το 10λεπτο, όπως περιγράφεις? [εκτός topic] Τσου! Απλά δεν είναι πανάκεια. για το Α εχω ξαναπει. για το Β το δοκιμασα και δυστυχως δεν μπαινει...αν δεν περασουν 10 λεπτα+ δεν μπαινει ουτε με καλωδια μεσα εξω,ουτε με κουμπακια κουτι στο οφφ ουτε τιποτα!!!
jim22479 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 κανε φορματ να τελειωνεις, κα8εσαι και ασχολεισαι...ουτε καν ερωτημα στο φορουμ δεν επρεπε να βαλεις.Εγω πλεον δεν ασχολουμαι με τετοια προβληματα γιατι στο τελος θα τρελαθω. Αρκετα εχω...
washcloud Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 είναι τα επικείμενα γεννέθλια που σε τσιτώνουν μήπως....;
johnny21a Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δεν διαβασα ολα τα post και δεν ξερω αν το προτεινε κανεις, ανοιξε το pc και δες τα ανεμιστηρακια, ειδικα της καρτας γραφικων και του επεξεργαστη, αν εχουν πολυ σκονη και κολανε
washcloud Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 μπα δεν πειράζει - μέχρι στιγμής άλλωστε ο καθ' ένας του έχει προτείνει και κάτι διαφορετικό, οπότε μη σκας
liopyr Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Mιας και τα πιάσαμε όλα, να πω πως πρότεινα update drivers επειδή την ώρα που βλέπεις "τουβλάκια" οι drivers είναι ένα από αυτά που φορτώνει το λειτουργικό. Το γεγονός πως έχει συγκεκριμένο timing που φορτώνει ή όχι , όντως ελαχιστοποιεί αρκετα τις πιθανότητες να είναι αυτοί το πρόβλημα. Φλασιά μόλις, παλιότερα είχα πρόβλημα επειδή καθυστερούσε υπερβολικά στην οθόνη με τα χαρακτηριστά τουβλάκια μας. Το πρόβλημα λύθηκε όταν ξύλωσα ένα IDE DVD/RW. Τώρα αν έφταιγε το DVD, η καλωδιοταινία ή το mobo δεν ξέρω, και δεν θέλω να μάθω. Μνήμες και PSU επίσης παίζει να δημιουργούν τέτοια προβλήματα, αλλά συνήθως φροντίζω να εξαντλώ κάθε software ενδεχόμενο σε τέτοια κουλά θέματα πριν πιάσω κατσαβίδια.
greeneye Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 απο αυριο αρχιζω παλι δοκιμες... οσο για τη λύση format φυσικα και ΔΕΝ ειναι λύση αφου μιλαμε για pc που ειναι πανω σε μηχανογραφηση και δεν θελω να σκαλιζω πολυ πολυ,γιατι μπορει να με βρει τιποτα χειροτερο! Απλα προσεχω να μην το ανοιγω αμεσως αμεσως αν χρειαστει να το ανοιξω ξανα για να εχω ησυχο το κεφαλι μου. Επομενη δοκιμη μου η αλλαγη προσωρινη η μονιμη τροφοδοτικου... ισως επισης ξηλωσω και κανα αντιγραφικό γιατί πραγματικα ποτε δεν ξερεις οπως ειπε και ο φιλος παραπανω.
washcloud Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 πάντως όσο για τον "τρόμο του φορμάτ", παίρνεις ένα image το partition, τραβάς ένα φορμάτ, κι αν στα νέα windows όλα παν καλά, τουλάχιστον βγάνεις συμπέρασμα ότι δεν είναι hardware πρόβλημα. Ε μετά ξαναπερνάς το image και φτου κι απ' την αρχή
Iron_man21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 norton ghost for ever Τώρα μου τα λές καλά
dazeman Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 απο αυριο αρχιζω παλι δοκιμες...οσο για τη λύση format φυσικα και ΔΕΝ ειναι λύση αφου μιλαμε για pc που ειναι πανω σε μηχανογραφηση και δεν θελω να σκαλιζω πολυ πολυ,γιατι μπορει να με βρει τιποτα χειροτερο! Απλα προσεχω να μην το ανοιγω αμεσως αμεσως αν χρειαστει να το ανοιξω ξανα για να εχω ησυχο το κεφαλι μου. Επομενη δοκιμη μου η αλλαγη προσωρινη η μονιμη τροφοδοτικου... ισως επισης ξηλωσω και κανα αντιγραφικό γιατί πραγματικα ποτε δεν ξερεις οπως ειπε και ο φιλος παραπανω. πάντως όσο για τον "τρόμο του φορμάτ", παίρνεις ένα image το partition, τραβάς ένα φορμάτ, κι αν στα νέα windows όλα παν καλά, τουλάχιστον βγάνεις συμπέρασμα ότι δεν είναι hardware πρόβλημα. Ε μετά ξαναπερνάς το image και φτου κι απ' την αρχή Να συμπληρώσω κι εγώ ότι εάν τα πράγματα είναι όπως τα λές πιο πάνω, επιχειρείς την (σωστή) διαδικασία που σου προτείνει ο washcloud, μόνο σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει τοοόσο πολύ το κόστος. Η ορθή και σίγουρη λύση είναι backup των δεδομένων της εφαρμογής που χρησιμοποιείς, αντικατάσταση pc, και στη συνέχεια βρές τι φταίει. Εάν βέβαια αυτό εξαρτάται απο σένα. Εάν είσαι απλά ο χρήστης, ενημέρωσε αυτούς που πρέπει γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα τύχει να μην ξεκινήσει το pc ακόμη και μετά το κρύωμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.