Προς το περιεχόμενο

Κουφό πρόβλημα

greeneye

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τα windows XP professional English original.

Οταν πατάω το διακόπτη να ανοίξει ο υπολογιστής μπαίνω κανονικά. Αν κάνω

restart μπαίνω κανονικά. (desktop εννοώ).

An κλείσω τον υπολογιστή κλείνει κανονικά.

Αν τον ανοίξω μετα κανένα 10λεπτο και πέρα ανοίγει κανονικά.

Αν όμως τον ανοίξω σε λίγο χρόνο μετα το τελευταίο κλείσιμο (π.χ εντός 5-10 λεπτών)

τότε δεν μπαίνει με τίποτα στο desktop και κολάει στο σήμα των XP και δεν μπαίνει με καμία

παναγία! Θα ξαναναμπεί ΜΟΝΟ οταν τον κλείσω τελείως και αφήσω να πέρασει αρκετή ώρα...

ούτε με safe mod δε μπαίνει!

Γιατί όμως...τι να φταίει? κανένας πολυ έμπειρος για καμιά συμβουλή?

ευχαριστώ

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μηπως οταν κολαει τα κουτακια που φορτωνουν κατω, πηγαινουν παρα πολυ αργα? προσεξε το και πες μου

Δημοσ.

Άγνωσται αι βουλαί τους.

Για το καλό του νευρικού σου συστήματος μη ασχολείσαι και πολύ με τέτοιες περιπτώσεις... :P

Αν είναι ανυπόφορο, δοκίμασε να κάνεις update drivers mobo-gpu, update bios.

Έσχατη λύση format.

Δημοσ.
μηπως οταν κολαει τα κουτακια που φορτωνουν κατω, πηγαινουν παρα πολυ αργα? προσεξε το και πες μου

ναι...και μετα απο λιγο χτυπαει μια μπλε οθονη και κανει και καμια επανεκινηση μονο του!

ΝΤFS ειναι παιδια. δισκος νεος,ουτε 2 ετων. Εδω και καιρο το κανει

αλλα απλα φροντιζω να αργω να το αναψω ξανα...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:45 ----------

Εννοείς τη user logon screen ή τη boot screen?

οχι δε λεω τη boot screen...λεω την οθονη μετα...

Δημοσ.

Πρώτα απ'όλα, αφού βγάζει μπλε οθόνη, δεν έχεις παρά να απενεργοποιήσεις την επανεκκίνηση σε system failure (system properties > startup and recovery), να σημειώσεις το σφάλμα και το όνομα του αρχείου (αν γράφει) που βγάζει και να μας το πεις ή να ψάξεις το διαδίκτυο για πληροφορίες σε αυτό. ;)

Δημοσ.

κατεβα μεγαλε εσυ σε αυτη τη σταση αν δεν εχεις κατι να πεις μηπως βοηθησεις. Ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις

Δημοσ.

...έλα....έλα...

Σε πειράξαμε λίγο, κι αμέσως πειράχτηκες...:P

...Πάντως, το νόημα του "πειράγματος" ήταν σοβαρό :

Αν έχει κι άλλες εκπλήξεις παρακάτω στη διαδρομή, θ' αργήσεις να βοηθηθείς. Γι' αυτό, λέγε τα όσο πιο ολοκληρωμένα γίνεται....

Προκαταβολικά να μαντέψω κάτι με "τα ρεύματα" (στην ουσία μητρική ή τροφοδοτικό δηλαδή) με βάση αυτά τα λίγα που μας είπες (αν και...μπορεί να είναι μνήμη, δίσκος, λειτουργικό....).

Τσέκαρες αυτό που σου είπε ο....χάρος πάνω απ' τα κεφάλια μας ;

Δημοσ.

Μήπως τίποτα φταιει το VGA?.Αν τελικάφ ταιει το VGA, δοκιμασε να περασεις νεους drivers για την καρτα γραφικων σου.Δεν είμαι σίγουρος στον αν φταιει το VGA.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...