Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με καρτα γραγικων και εξωτερικη οθονη!

sintalkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα λαπτοπ τον fs amilo pi 1536v(ΑΤΙ Χ1400) και εχω παρει και μια οθονη της hp την L2208w.Θελω να βλεπω απο την οθονη οτι βλεπει και ο φορητος για να βλεπω σε αυτον ταινιες και να φαινονται αντιστοιχα στην οθονη την εξωτερικη μιας και η οθονη του φορητου ειναι μικρη.Αν και εκανα κανονικα τις ρυθμισεις και μου ειδε κανονικα την οθονη και απεικονιζει κανονικα την εικονα εχω ενα μεγαλο προβλημα που ειναι το εξης :

παρολο που μου απεικονιζει σωστα την εικονα μου την δειχνει με 2 κενα πανω κατω, επισης υπαρχει τροπος να εχω αναλυση στην οθονη του φορητου 1280χ800 και στην εξωτερικη να εχω την μεγιστη 1680χ1050 που μπορει να απεικονισει, γιατι ο μονος τροπος να απεικονισει στην μεγιστη αναλυση ειναι να απενεργοποιησω την οθονη του φορητου .

Για αυτο παιδια ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ γιατι εχω προσπαθησει με οποιαδηποτε ρυθμιση και δεν εχω καταφερει ακομα τιποτα...και ευχαριστω για την αναγνωση...

Δημοσ.

Φιλε τα εχω ψαξει ολα τα tabs στο μενου αλλα δυστυχως δεν βρηκα ακρη λες να εχω προβλημα επειδη ειμαι με παλια εκδοση αλλα και παλι την 8.10 εχω τι να πω.Παντως θα με βοηθουσες αν μου ελεγες που ακριβως υπαρχει αυτη η επιλογη...ευχαριστω παντως για την προσπαθεια .

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:34 ----------

Αφηστε το παιδια απλα ειναι περιεργη η οθονη οταν βλεπω βιντεο ή παιζω παιχνιδια τα δειχνει κανονικα σε ολη την οθονη , τι να πω .Ευχαριστω παντως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...