Προς το περιεχόμενο

thermalright σε i7

konstantinos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kai poσο ρευμα εχει το qpi στο auto πως μποροθυμενα το δουμε?η ποιο ειναι το default σε καθε bclk px 133 166 Η σε καθε qpi frequency.τελειο πινακακι.

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ριξε μια ματια σε αυτον τον οδηγο,διοτι τους πινακες , ουτε τους σκεφτηκα ουτε τους εγγραψα, απο το διαδυκτιο τους πηρα.

Ειναι αρκετα αναλυτικος σε Ρ6Τ οδηγος με τη διαφορα οτι ειναι σε 920 και οχι 940 σαν το δικο σου.

Να προσεξεις στη σελιδα 11 την δευτερη παραγραφο .

Δημοσ.

δεν ανοιγεται ενα νεο θεμα πχ overclocking core i7 ή

Benchmarking core i7 ή settings core i7 σε X58 ή τελος παντων βρειτε ενα τιτλο για να τα εχουμε ολα μαζεμενα αντι να ειναι σκορπια εδω και εκει και να βαζουμε ολοι τις ρυθμισεις μας ωστε να διευκολυνονται και οι υπολοιποι;

Δημοσ.

σημερα τοποθετησα ενα επιπλεον fan στην ψυκτρα μου.Ειχα σκοπο να παρω καποιον της noctua ή της pro αλλα βρηκα εναν της scythe τον slip stream 120 kaze-jyuni οποιος τρεχει στα 1900rpm .Το βασικο μου προβλημα ηταν πως θα τον στερεωνα πανω στην scythe mugen 2 καθοτι για στηριγματα και εξαρτηματα το ξεχναμε...Δοκιμασα με λαστιχα αλλα δεν ηταν πολυ ευκολο αφου επρεπε να περασω πισω απο την ψυκτρα ,ενω η χρηση δεματικων αποδειχτηκε επισης προβληματικη.Η λυση που βρηκα πια ηταν τελικα? Μα απλα να τοποθετησω τον ανεμιστηρα πανω στην ψυκτρα χωρις κανενα στηριγμα!!!!!:confused: Ξεκινησα βεβαια τον υπολογιστη για να δω αν η πτερωτη εβρισκε στα fins αλλα ουδεν προβλημα.Να μετακινηθει ο ανεμιστηρας αποκλειεται καθοτι η επαφη του με το υπολοιπο κομματι ειναι τετοια που εξασφαλιζει ακινησια.Ο ανεμιστηρας βεβαια δεν ειναι απο τους αθορυβους(μην τα θελουμε και ολα δικα μας ) αλλα ειναι πλεον ο πιο δυνατος απο ολους οσους εχω δει .Με μονο την ψυκτρα οι θερμοκρασιες σε idle ηταν στους 37-38-39-40 βαθμους.Με την τοποθετηση και του δευτερου ανεμιστηρα οι βαθμοι των πυρηνων μειωθηκαν στους 30-31-32,ενω ενας πυρηνας αγγιξε και τους 29!!! Βεβαια ο τριτος πυρηνας ειχε κολλησει στους 36 δεν ξερω ομως γιατι .Θα τρεξω occt και intel burn και θα σας πω βελτιωσεις σε full Loαd πια.

dsc00799a.jpg

dsc00785ymn.jpg

Δημοσ.

αυτο ειναι το θεμα, πιθανον να μην εχει καθησει καλα, να μην εχει στρωθει η παστα καλα, γι αυτο ρωταω θερμοκρασιες...:-(

Δημοσ.

φυσιολογικο ειναι 38-39-εκει .Εγω με την τελευταια προσθηκη ανεμιστηρα ειμαι στους 34 μεσο ορο σε idle.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:44 ----------

Οι μεγιστες θερμοκρασιες μετα απο 1 ωρα occt στους 4 πυρηνες για qpi=1.26875v ,dram=1.6v 3.3ghz (3.45ghz stress test λογω turbo) ,cpu voltage =1.21250v(στο auto) ηταν 66 ,65,66,62 .Πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα .

Αξιζει να σημειωσω οτι πριν την προσθηκη του δευτερου fan στην ψυκτρα οι θερμοκρασιες ηταν αντιστοιχα για το ιδιο τεστ και τις ιδιες ακριβως ρυθμισεις

70,70,71,68 .Μεσο ορο 5 βαθμους κατω.B) Χρησιμοποιησα το core temp για καταγραφη ενω συγχρονως εβλεπα και το real temp για επιβεβαιωση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...