Προς το περιεχόμενο

thermalright σε i7

konstantinos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω αν αξιζει τα λεφτα του παιδες η φταινε οι ι7.. ο 920 μου με ρευμα 1,28 στα 3,8 βαραει 70++ με prime95 σε full load... με ανεμυστηρα xsilence πανω στην Thermalright True Black 120... πραγματικα δεν ξερω τι να πω:eek::eek: αν τον αφησω κανα 5λεπτο σκανε και 80αρια....

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

οι Core i7 έχουν 130w TDP...καμία αερόψυξη δεν τους παλεύει όταν overclockάρονται...

btw μην συγκρίνεις θερμοκρασίες Core i7 με Core 2...οι πρώτοι αντέχουν πιο υψηλές

• Super Moderators
Δημοσ.

χωρίς να είμαι και 1000% σίγουρος θα σου έλεγα μέχρι 90 αλλα για σιγουριά άστο μέχρι τους 80-85... :o

Δημοσ.

mhn ξεχασετε να μας φωναξετε οταν ειναι ετοιμα τα λουκανικα.73 εφτασα με 3,2 ταχυτητα χωρις παραπανω ρευμα με το occt me την v8 αλλα με την δικια της παστα.

Δημοσ.

πωπω αυτα ειναι!!!! αντι να δωσουμε εμεις ''πονο'' στον ι7 εδωσε η intel σε μας:cry::cry: α και μην ξεχασω...εγω στο πικ νικ βαζω τις μπυρες;););)

Δημοσ.
δεν ξερω αν αξιζει τα λεφτα του παιδες η φταινε οι ι7.. ο 920 μου με ρευμα 1,28 στα 3,8 βαραει 70++ με prime95 σε full load... με ανεμυστηρα xsilence πανω στην Thermalright True Black 120... πραγματικα δεν ξερω τι να πω:eek::eek: αν τον αφησω κανα 5λεπτο σκανε και 80αρια....

πανω κατω καλα εισαι, κοιταξες αν ειναι καλα κουμπωμενη;

Καλα ειναι να μην πας πανω απο 80 (θερμοκρασια πυρηνων). Για να φυλας και τα ρουχα σου 75 και κατω.

Tcase=67.5

Λουκανικα μπορεις να ψησεις πολλες φορες , αλλα μια φορα θα τα καψεις :cry::cry::cry:

Δημοσ.
θα ξεχασω αυτα που ξερω.το ανεμηστηρακι ειναι αρσενικο pin 3 θεσεων.αυτο συνδεερται με θυλυκο ανταπτορα 3 θεσεων και απο την αλλη βγαζει αρσενικο Molex 4 pins το οποιο συνδεεται σε μια υποδοχη για ρευμα cd rom η παλαιου τυπου δισκο που ειναι 4 θυληκα.

ok ολα σωστα αυτα που ειπες.Στο τελευταιο ομως δεν ειναι 4 θηλυκα αλλα 5 στο τροφοδοτικο .αυτο σου ελεγα πριν .+12,com,com,+5 και μια κενη θεση .Επομενως αν εγω συνδεσω το αρσενικο molex στην υποδοχη του τροφοδοτικου θα αφησω μια κενη θεση.Απλα μου εκανε εντυπωση οτι ο ανεμιστηρας ειναι 12βολτος και περνει και την 5v ταση.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:07 ----------

mhn ξεχασετε να μας φωναξετε οταν ειναι ετοιμα τα λουκανικα.73 εφτασα με 3,2 ταχυτητα χωρις παραπανω ρευμα με το occt me την v8 αλλα με την δικια της παστα.

τι ρευματα εχεις για το 3.2 ?

Δημοσ.
ok ολα σωστα αυτα που ειπες.Στο τελευταιο ομως δεν ειναι 4 θηλυκα αλλα 5 στο τροφοδοτικο .αυτο σου ελεγα πριν .+12,com,com,+5 και μια κενη θεση .Επομενως αν εγω συνδεσω το αρσενικο molex στην υποδοχη του τροφοδοτικου θα αφησω μια κενη θεση.Απλα μου εκανε εντυπωση οτι ο ανεμιστηρας ειναι 12βολτος και περνει και την 5v ταση.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:07 ----------

τι ρευματα εχεις για το 3.2 ?

gia 3.2 τα κανονικα.απλα κατι θεματακι με τις μνημες εχω .πρεπει να θελουν αυτες καμια αλλαγη.και ειχα διαβασσει οτι μεχρι 3,2 δεν πειραζεις ρευμα.β.θα με τρελανεις ρε σι.δεν γινετε να μην υπαρχει 4 molex .θα ξεχασω αυτα που ξερω.το cdrom δηλαδη που περνει ρευμα τεσσαρι Molex παιρνει.και δεν μιλαω για πανω στο τροφοδοτικο αλλα στο βυσμα πουθ βγαζει.σε βυσμα για cdrom να το πω ετσι θα μπει το φαν.

Δημοσ.

μου κανει εντυπωση που χωρις να πειραξεις ρευματα εφτασες τους 73.αν εχεις αφησει τις μνημες να τρεχουν στα 1000 τοτε οντως δεν χρειαζεται ρευμα .αν τις ανεβασεις πρεπει να δωσεις τουλαχιστον dram και qpi.Τουλαχιστον εγω ετσι τον εχω στα 3.3 και 1500αρια τις μνημες.Μεγιστη θερμοκρασια πιανω 70-71 στον ενα πυρηνα ,αλλα στρεσαρεται στα 3450 ουσιαστικα γιατι ειναι το τurbo enabled.

ουσιαστικα το ιδιο λεμε για το Molex απλα αυτο που ειπα εγω ειναι οτι το 4αρι (οπως σωστα ειπες) θα κουμπωσει πανω στις 5 θεσεις του psu και θα αφηνει μια κενη .Επειδη ομως στο prospectus μου λεει οτι πχ για cdrom οι επαφες που δειχνω και στην εικονα ειναι 12,com,com,5 αν το αρσενικο απο το fan κουμπωσει εκει τοτε θα παρει και μια ταση 5v .Αυτο ειχα σαν απορια .

screenshot007.th.png"]screenshot007.th.png[/url]

Δημοσ.

74 me occt και μνημες 1600.και tyrbo enabled και με το occt να δουλευουν ολα.8 logicals.αλλα η μνημη τρωει κολληματα

το qpi/dram που εχει μεσα να υποθεσω ειναι η ταση της μνημης.1,6 για μενα δηλαδη.εχω 12 giga μνημη.τωρα για το Molex read

the manual.εγω σηκωνω ταχερια ψηλα.και σημερα εβαλα τις μνημες στα 1333 και δεν αναβει το pc καν.μαλλον κατι θελει παραπανω λογω οτι ειναι και τα 6 slots πιασμενα.εγω στιλει απορια στο asktheramguy.

Δημοσ.

εγω νομιζα οτι το qpi dram ηταν για τις μνημες και το πηγα 1.60.ελπιζω να μην μαμησα κατι.ισως να μην επαιζαν τοσο καιρο 1600 επειδη δεν ειχα δωσει στο bus voltage.ελεος πλεον 100 ρυθμισεις.εχω τα 12 giga 1600 corsair.απο το eshop.

Δημοσ.

καλα δεν σου εβγαλε εστω μια κοκκινη ενδειξη οταν το σηκωσες τοσο ψηλα?

στα 3.3 που τον εχεις ο διαιρετης μεχρι ποσο σε αφηνει να τις ανεβασεις τις μνημες χωρις να περασεις τα 1600?

το qpi γυρω στο 1.28 σε κοβω.Το θεμα ειναι να βρεις το ελαχιστο δυνατο για να κατεβασεις τις θερμοκρασιες σου .Θεωρητικα μεχρι 1.3 εισαι καλα .Αλλοι το ανεβαζουν και παραπανω.Πες μου και τα timings των μνημων σου που γραφει σοτ κουτι ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...