Προς το περιεχόμενο

msi U100 πρόβλημα μπαταρίας

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τρομερή ταλαιπωρία Γιάννη, εγώ στην θέση σου θα πήγαινα και θα τους έκανα τα γραφεία καλοκαιρινά, είσαι και κοντά, αλλά όπως λες καλύτερα να εστιάσεις στο καλοκαίρι. Εγώ περιμένω την μπαταρία που αμφιβάλλω αν θα λύσει το πρόβλημα...

Σιγα μην λυθει το προβλημα.

Βεβαια μακαρι ειλικρινα μεσα απο την καρδια μου , σου ευχομαι να λυθει , αλλα οπως κι εσυ κι εγω αμφιβαλλω πολυ.

Ωστοσο ακομη και να λυθει βρε Κατερινα , αυριο μεθαυριο , αν παρουσιασει παλι καποιο προβλημα , θα εχεις και παλι να κανεις με την Alman , με ολα τα γνωστα προβληματα.

Γι'αυτο λεω μακρια απο msi και κατα συνεπεια Alman.

Εγω Ηδη εχω ραντεβου με ενα παιδι αυριο κιολας , που το θελει αμεσα.

Δεν προλαβα να ποσταρω την αγγελια σε 3 φορουμ , και εχει γινει χαμος απο μυνηματα.

Ε! Και στην τιμη που το σκοτωνω , λογικο ειναι.

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
και για τι λες να πας να αγορασεις γιαννη;

Δεν νομιζω , να παρω παλι netbook.Μαλλον για κανονικο LAPTOP με βλεπω.

Σκεφτομαι για Toshiba , το οποιο σιγουρα εχει την πλεον καλη υποστηριξη after sales , και με εγγυησεις , που δινει τελευταια τρελλες τελειως.

Μπειτε μεσα στο site της Toshiba να διαβασετε παροχες και after sales και ειδικη εγγυηση που δινει.

Γιατι τωρα που επαθα , εμαθα.

Γνωστη μαρκα , καλα τεχνικα χαρακτηριστικα , και κυριως καλο AFTER SALES.

Αλλα αν τελικα το δωσω , παναγιτσα μου μακαρι , πρωτα ο θεος , κ.λ.π κ.λ.π , δεν θα χαθω απο το φορουμ , κυριως για να αποτρεπω τους πιθανους αγοραστες της msi.

Αυτο το χρωσταω και στον εαυτο μου , να κανω ενα καλο.

Δημοσ.

δεν εχεις και αδικο,προσωπικα τα netbook τα βλεπω σαν τριτη επιλογη εγω,με σειρα επιτραπεζιο-λαπτοπ-netbook.οπως κανενα λαπτοπ δεν μπορει να αντικαταστησει ενα γερο επιτραπεζιο σε ανεση-επιδοσεις ετσι και ενα netbook δεν μπορει να ειναι καλυτερο απο ενα λαπτοπ,εγω προσωπικα το εχω για την φορητοτητα μονο:-)

Δημοσ.

Να κανω και εγω μια χαζη ερωτηση? Μηπως το τροφοδοτικο που δινει δεν εχει τα καταλληλα mA για να φορτισει σωστα τις 6αρες μπαταριες? Ισως να εχουν βαλει τροφοδοτικο απο τις 3αρες και να μην φτανουν τα mA του τροφοδοτικου και να μην εχει προβλημα τελικα ουτε η μπαταρια αλλα ουτε η μητρικη!

Δημοσ.
Να κανω και εγω μια χαζη ερωτηση? Μηπως το τροφοδοτικο που δινει δεν εχει τα καταλληλα mA για να φορτισει σωστα τις 6αρες μπαταριες? Ισως να εχουν βαλει τροφοδοτικο απο τις 3αρες και να μην φτανουν τα mA του τροφοδοτικου και να μην εχει προβλημα τελικα ουτε η μπαταρια αλλα ουτε η μητρικη!

Δεν ξέρω αν η ερώτηση είναι χαζή μπορεί να έχεις και δίκιο, όμως αυτοί δεν το σκέφτηκαν αυτό?

Με πήραν πριν λίγο τηλέφωνο. Αύριο έρχεται η καινούρια μπαταρία. Αντε να δούμε.

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν η ερώτηση είναι χαζή μπορεί να έχεις και δίκιο, όμως αυτοί δεν το σκέφτηκαν αυτό?

Με πήραν πριν λίγο τηλέφωνο. Αύριο έρχεται η καινούρια μπαταρία. Αντε να δούμε.

Κατερινα εχω σπουδασει ηλεκτρονικος και η δουλεια που κανω τωρα ειναι τεχνικος υπολογιστων!:mrgreen:

Δημοσ.

εχώ το u100 ένα χρόνο τώρα.Απο το πρώτα κομμάτια του eshop.Απο τη πρώτη μέρα το μηχανάκι δουλεύει πανω απο 4-5 ώρες την μέρα,έχω παροπλήσει πλέον desktop,laptop.

Είχε αναβαθμιστεί με αλλο 1gb μνήμη,και εναν 300gb hd.Το μηχάνημα δεν έχει κάνει κιχ,ούτε με την 3 cell μπαταρία του αλλα ούτε και με την 9 cell μπαταρία απο ebay που δουλευώ και του δίνει 5 ώρες αυτονομίας σε full power.

Απλα αυτή είναι η εμπειρία μου με το wind...

Δημοσ.
Κατερινα εχω σπουδασει ηλεκτρονικος και η δουλεια που κανω τωρα ειναι τεχνικος υπολογιστων!:mrgreen:

:fear::fear::fear:

εχώ το u100 ένα χρόνο τώρα.Απο το πρώτα κομμάτια του eshop.Απο τη πρώτη μέρα το μηχανάκι δουλεύει πανω απο 4-5 ώρες την μέρα,έχω παροπλήσει πλέον desktop,laptop.

Είχε αναβαθμιστεί με αλλο 1gb μνήμη,και εναν 300gb hd.Το μηχάνημα δεν έχει κάνει κιχ,ούτε με την 3 cell μπαταρία του αλλα ούτε και με την 9 cell μπαταρία απο ebay που δουλευώ και του δίνει 5 ώρες αυτονομίας σε full power.

Δεν έτυχε να ασχοληθείς με την alman γι αυτό τα λες αυτα...:lol:

Δημοσ.

Kι εγώ το έχω κανένα μήνα με την μαμά 6 cell

δεν έχω κανένα πρόβλημα και μάλιστα είμαι υπερευχαριστημένος

αφού παίζει με άνεση τα lost και prison break στα 720p.

Δεν παίζουμε όμως με τον πόνο των παιδιών,

αστοχία υλικού πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει.

Είναι να μη σου τύχει.

Δημοσ.

Προσωπικα , παντως το πουλησα , και εξηγησα φυσικα , και το θεμα , και τι μου εχουν πει alman & msi , στον αγοραστη.

Ειχα και μια αδικη επιθεση σε αλλο φορουμ , οτι και καλα κοροιδευω , γιατι θελω να πουλησω ελλατωματικο , ενω γραφω σε ολα τα φορουμ και σε αυτο , οτι η alman και μετεπειτα η msi , μου ειπαν οτι δεν ειναι προβλημα , ακομη και αν λειτουργει ετσι.

Δυστυχως υπαρχουν παντα κακοπροεραιτοι ανθρωποι.

Δεν πειραζει.

Τα λεμε.

Δημοσ.
με την 9 cell μπαταρία απο ebay που δουλευώ και του δίνει 5 ώρες αυτονομίας σε full power.

Ποια πήρες γιατι βλέπω και εγώ στο ebay και γινεται χαμός...Αν μπορείς στειλε link.

Δημοσ.

Μετά από την δίμηνη ταλαιπωρία λύθηκε τελικά το πρόβλημά μου.

Χθες παρέλαβα την μπαταρία και το led έσβησε όταν έφτασε στο 100%

Λύτρωση!

Δημοσ.
Μετά από την δίμηνη ταλαιπωρία λύθηκε τελικά το πρόβλημά μου.

Χθες παρέλαβα την μπαταρία και το led έσβησε όταν έφτασε στο 100%

Λύτρωση!

Στο έλεγα ότι ήταν θέμα μπαταρίας ε? Αντε Κατερινα με γεια !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...