Προς το περιεχόμενο

msi U100 πρόβλημα μπαταρίας

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατερινα δεν ειναι ακριβως ετσι.

Μην αποποιεις κατευθειαν την αντιμετωπιση και τις ευθυνες της Alman , επειδη οι ιδιοι παλι οπως λες κι εσυ εκαναν λαθος , και φυσικο επομενο , να στο δωσουν σε μια μερα για ενα κουμπωμα που επρεπε να ειχαν κανει απο την αρχη ελεγχο.

Οπως επισης ειναι υποχρεωμενοι να εχουν stock αντ/κων και ειδικα σε ενα γενικο προβλημα και πλεον πασιγνωστο.

Απλα δεν στοκαρουν για να μην πληρωνουν , γιατι αλλιως ερχεται παραγγελια ενα αντ/κο για εγγυηση και αλλιως για stock , εστω κι αν μετα χρησιμοποιηθει σαν εγγυηση.

Ειναι πολυ! διαφορετικα τα κοστη και τα κερδη ειδικα σε ποσοτητες.

Απλα τι θες να σου πει η Alman? Θα τα ριξει στην msi.

Μετα εσυ θα πας να βρεις το δικιο σου στην msi?

Ασε το ειδαμε κι αυτο το εργο με το μυνημα που μου στειλανε.

Αντιθετως τα ειπαμε και τα ξαναειπαμε,οτι φταιει και παραφταιει η Alman.

Απλα απο το μυνημα που μου εστειλε κι εμενα η msi καταλαβα οτι αλληλοκαπυπτονται φυσικο επομενο.

Ωστοσο εγω απαιτησα σε απαντηση του μυνηματος της msi αμεση και οχι με αναμονη 1 μηνα αντικατασταση του netbook.

Αν τελικα την δεχθουν και γινει η αντικατασταση , οπως θα ειναι ετσι σφραγισμενο το κουτι χωρις να το ανοιξω , το εχω δωσει ....και αντε γεια msi και alman.

Κι αν ξαναπαρω δευτερη μαρκα ηλεκτρονικο προιον , τρυπησε μου την μυτη , που λενε.

Δεν βλεπω εξαλλου αλλη λυση.

Η το κραταω και αναβοσβηνει το led Η αν μου το αντικαταστησουν το δινω.

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οπως επισης ειναι υποχρεωμενοι να εχουν stock αντ/κων και ειδικα σε ενα γενικο προβλημα και πλεον πασιγνωστο.

Απλα δεν στοκαρουν για να μην πληρωνουν , γιατι αλλιως ερχεται παραγγελια ενα αντ/κο για εγγυηση και αλλιως για stock , εστω κι αν μετα χρησιμοποιηθει σαν εγγυηση.

Ειναι πολυ! διαφορετικα τα κοστη και τα κερδη ειδικα σε ποσοτητες.

Απλα τι θες να σου πει η Alman? Θα τα ριξει στην msi.

(...)

Αντιθετως τα ειπαμε και τα ξαναειπαμε,οτι φταιει και παραφταιει η Alman.

Οπότε μπορούμε να στείλουμε στην msi και να πούμε για την κακή εξυπηρέτηση της alman που

1) δεν έχει stock και

2)που δεν φροντίζει να σου δίνει ένα μηχάνημα για τον χρόνο που επισκευάζει το δικό σου

και κυριώς να πούμε ότι η alman λέει ότι η msi φταίει γι αυτά.

Ως προς την αντικατάσταση τώρα, δεν ξέρω αν συμφέρει να περιμένουμε κανέναν μήνα ακόμη...Εσύ τι νομίζεις?

Δημοσ.

Κατερινα , αν τελικα δεχτουν την αντικατασταση που ζηταω , και σε ευλογο χρονικο διαστημα , οπως ειπα , εχω σκοπο να το δωσω , οπως θα ειναι σφραγισμενο στο κουτι του.

Σε περιπτωση που δεν θα ειχα σκοπο να το δωσω , δεν θα το αντικαθιστουσα , με ολα τα ρισκα , οπως εχουμε ξαναπει , να κανει τα ιδια.

Οποτε εμενα αν μου το αντικαταστησουν , το δινω , αν οχι , η επομενη κινηση μου ειναι να ζητησω αντικατασταση μπαταριας.

Και μετα αναλογα , πρατουμε.

Τουλαχιστον αυτα σκεφτομαι να κανω εγω.

Αν δεν εχεις σκοπο , να το δωσεις οπως εγω , κατα την προσωπικη μου αποψη παντα , μην ζητας αντικατασταση , αλλα απο την στιγμη που συνεχιζει το πορτοκαλι λαμπακι και αναβοσβηνει , ζητα αντικατασταση μπαταριας , οπως θα κανω κι εγω , σε δευτερη κινηση μου.

Τωρα στην τελικη , αν δεν γινει τιποτα απο τα ανω , το κραταω , και ας αναβοσβηνει το λαμπακι.Αλλα αυτο θα ειναι η τελικη τελικη μου αποφαση , αναλογα με τα ως ανω.

Δημοσ.

Υπαρχει και αυτη η λυση για οσους/ες θελουν.

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24918

Δεν ξερω αν κανει στα σιγουρα ομως.

Ποιος/α μπορει να μας πει οτι κανει σιγουρα!!!

Ειναι και μεγαλυτερη 9cell.

Φανταζομαι θα ειναι και πιο χοντρη , και ποιο βαρια.

Δημοσ.
Κατερινα , αν τελικα δεχτουν την αντικατασταση που ζηταω , και σε ευλογο χρονικο διαστημα

Το θέμα είναι πόσο είναι αυτό το εύλογο διάστημα.

1 μήνας?

Αν μου έδιναν καινούριο σε μια βδομάδα ναι θα το άλλαζα, αλλά μήνα δεν ξαναπεριμένω.

Αν δεν εχεις σκοπο , να το δωσεις οπως εγω , κατα την προσωπικη μου αποψη παντα , μην ζητας αντικατασταση , αλλα απο την στιγμη που συνεχιζει το πορτοκαλι λαμπακι και αναβοσβηνει , ζητα αντικατασταση μπαταριας , οπως θα κανω κι εγω , σε δευτερη κινηση μου.

1)Το πιθανότερο είναι η msi να μας πει ότι δεν είναι θέμα μπαταρίας και ότι δεν θα αλλάξει κάτι.

2)Η αντικατάσταση μπαταρίας πόσο καιρό θα πάρει?...

Τωρα στην τελικη , αν δεν γινει τιποτα απο τα ανω , το κραταω , και ας αναβοσβηνει το λαμπακι.Αλλα αυτο θα ειναι η τελικη τελικη μου αποφαση , αναλογα με τα ως ανω.

Μάλλον εκεί θα καταλήξουμε και ανησυχώ πολύ για το πόσο ασφαλές μπορεί να είναι.

Υπαρχει και αυτη η λυση για οσους/ες θελουν.

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24918

Δεν ξερω αν κανει στα σιγουρα ομως.

Ποιος/α μπορει να μας πει οτι κανει σιγουρα!!!

Ειναι και μεγαλυτερη 9cell.

Φανταζομαι θα ειναι και πιο χοντρη , και ποιο βαρια.

Θα είναι ασφαλές να βάλουμε μη αυθεντικη?

Είναι καλό πάντως σαν ιδέα, είναι και φθηνη.

Άν μάθεις αν ειναι συμβατή και προχωρήσεις σε αγορά πες μου κι εμένα μήπως τις παραγγείλουμε μαζί.

Δημοσ.
Το θέμα είναι πόσο είναι αυτό το εύλογο διάστημα.

1 μήνας?

Αν μου έδιναν καινούριο σε μια βδομάδα ναι θα το άλλαζα, αλλά μήνα δεν ξαναπεριμένω.

1)Το πιθανότερο είναι η msi να μας πει ότι δεν είναι θέμα μπαταρίας και ότι δεν θα αλλάξει κάτι.

2)Η αντικατάσταση μπαταρίας πόσο καιρό θα πάρει?...

Μάλλον εκεί θα καταλήξουμε και ανησυχώ πολύ για το πόσο ασφαλές μπορεί να είναι.

Θα είναι ασφαλές να βάλουμε μη αυθεντικη?

Είναι καλό πάντως σαν ιδέα, είναι και φθηνη.

Άν μάθεις αν ειναι συμβατή και προχωρήσεις σε αγορά πες μου κι εμένα μήπως τις παραγγείλουμε μαζί.

1) Οταν λεω για ευλογο χρονικο διαστημα δεν ενοοω 1 μηνα , αλλα το πολυ 15 με βια 20 μερες.

2) Αντικατασταση μπαταριας νομιζω , περιπου απο 1 βδομαδα μεχρι 15 μερες υπολογιζω.

3) Η Μπαταρια που παραθετω , δεν προσεξες καλα , ειναι αυθεντικη! (Μαλλον) Αλλα σιγουρα ειναι συμβατη , απλα και επισης σιγουρο ειναι οτι θα ειναι πιο χοντρη και πιο βαρεια.

Ειδομεν.Περιμενω απαντηση απο msi H alman και αναλογα πρατουμε.

Πιστευω οτι μεσα στην βδομαδα , θα τελειωνει αυτο το θεμα.

Δημοσ.
1) Οταν λεω για ευλογο χρονικο διαστημα δεν ενοοω 1 μηνα , αλλα το πολυ 15 με βια 20 μερες.

2) Αντικατασταση μπαταριας νομιζω , περιπου απο 1 βδομαδα μεχρι 15 μερες υπολογιζω.

3) Η Μπαταρια που παραθετω , δεν προσεξες καλα , ειναι αυθεντικη! (Μαλλον) Αλλα σιγουρα ειναι συμβατη , απλα και επισης σιγουρο ειναι οτι θα ειναι πιο χοντρη και πιο βαρεια.

Ειδομεν.Περιμενω απαντηση απο msi H alman και αναλογα πρατουμε.

Πιστευω οτι μεσα στην βδομαδα , θα τελειωνει αυτο το θεμα.

1)Πάλι πολυ μου φαίνεται.

2)1-2 βδομαδές υποφέρεται (πχ παίρνεις και την μπαταρία του 3 και εισαι ΟΚ)

3)Αν είναι αυθεντική και συμβατή και την αγοράσεις ενημέρωσε με.

Εμένα από την msi μου είπαν ότι προώθησαν το μήνυμα μου στο αντίστοιχο τμήμα και θα λάβω απάντηση...

Με την alman δεν έχω να πω τπτ πλέον καθώς παραπέμπουν για τα πάντα στην msi.

Δημοσ.

Καλά παιδιά φοβερές εξελίξεις. Με πήρανε σήμερα από την alman στο άσχετο από μόνοι τους και μου είπανε ότι μιλήσανε με msi και ότι θα μου αλλάξουν μπαταρία.

Μάλλον τελικά έπιασε τόπο η επιστολή που έστειλα.

(Τελικά πρέπει να πιέσεις για να σε πάρουν στα σοβαρά)

Βέβαια αναρωτιέμαι αν θα λύσει το πρόβλημα η αλλαγή μπαταρίας...

(Το καλό είναι ότι την παλιά θα την στείλω όταν θα έρθει η καινούρια οπότε δεν θα μείνω χωρίς netbook)

Δημοσ.

Κι εμενα με πηρανε σημερα απο Alman και μου ειπανε οτι τους ειπε η msi οτι ζηταω αντικατασταση , και θα τους απαντησει σε 2 μερες η msi για το αν γινεται , και θα με παρουν τηλεφωνο σε 2 μερες να μου πουνε , αν τελικα γινεται η αντικατασταση.

Δημοσ.

λες να διαβαζουν απο την alman τα μπινελικια που ακουνε εδω μεσα;:-D εγω προσωπικα αποτρεπω οσους μπορω στο να αγορασουν λαπτοπ που το σερβις τους το εχουν αναλαβει αυτοι οι απαραδεκτοι,και εδω που τα λεμε δεν θα φτιαξουν ποτε αν δεν τους στειλει στο καλο η msi και η καθε msi,και αυτο φτιαχνει μονο αν ερθει η msi hellas εδω,θα σας πω κατι για να καταλαβετε πως λειτουργουν οι σωστες εταιριες και οχι οι μπακαλογατοι,εχω ενα ποντικι logitech revolution εδω και 10 μηνες το οποιο εχει φαει καμμια 10αρια τουμπες και εχει τα μαυρα χαλια του και εσωτερικα και εξωτερικα και τωρα τελευταια εκανε διακοπες(λογικο απο αυτα που εχει τραβηξει)λεω μια και ηταν ο δρομος μου σημερα απο την αντιπροσωπεια στην κηφισιας ας το παω μηπως μπορουν να το φτιαξουν,το πεταω στην τσαντα σκετο χωρις κουτια κλπ και τους ρωταω αν μπορει να γινει κατι,μετα απο 5' ερχεται ενα ευγενεστατο παιδι και μου δινει ενα καινουργιο σφραγισμενο στο κουτι του!!!!και εχω μεινει μ....ας,λεω πως;τι;ποιο;απλα αφησα το παλιο και με παρακαλεσε οταν ειναι ο δρομος μου να φερω και το usb για την συνδεση,φυσικα αυριο θα του το παω,απλα οι ανθρωποι ξερουν οτι ενας ευχαριστημενος πελατης θα ξαναπαρει τα προιοντα τους(και την διαφημηση που θα τους κανει οπως εγω καλη ωρα) και στην περιπτωση μου αυτο θα γινει,την αλλη βδομαδα θα παρω και πληκτρολογιο που θελω οπως και ηχεια,αλλα αυτα για την αλμαν και καθε αλμαν ειναι ψιλα γραμματα

Δημοσ.

Λοιπον δεν βρισκεις ακρη με τους ανθρωπους αυτους.

Μου απανταει η msi στο online συστημα , οτι αν το δεχεται η Alman , μου κανουν αντικατασταση , και μου στελνουν και mail , που μου λενε , οτι μπορει να γινει η αντικατασταση.Βγαλτε ακρη....

Και Η Alman , δεν με ειχε παρει τηλεφωνο , απο την προηγουμενη Τεταρτη , που μου ειπαν , οτι θα μου πουν αν γινεται αντικατασταση μεσα σε 2 μερες , μολις τους πει η msi , αν το δεχεται , και περνω εγω τηλεφωνο σημερα στην Alman , και μου λενε , οτι ακομη δεν τους εχει απαντησει η msi , και μολις τους απαντησει , θα με ενημερωσουν.

Τους λεω η msi , μου εστειλε mail , που λεει οτι γινετε , και μου λενε φυσικα να τους το στειλω , αλλα εγω δεν το στελνω τους ειπα , αν δεν μου στειλουν κι αυτοι , το mail που τους ελεγε η msi , οπως μου ειχαν πει , οτι αυτο με την μπαταρια δεν ειναι προβλημα.

Και μου λενε τοτε θα περιμενετε να σας ενημερωσουμε.

Ο ενας υποτιθεται οτι περιμενει εγκριση απο τον αλλον.

Τραγελαφικα πραγματα.

Και ξερετε κατι , ειναι καλοκαιρακι , ο καιρος φτιαχνει , κι εγω προσωπικα , δεν θα φτιαχτω , απο αυτους , οτι θελουν ας κανουν , και δεν ασχοληθω ξανα αλλο.

Υπαρχουν και καλυτερα πραγματα να ασχοληθω , και μεσα στο καλοκαιρακι.

Αν τυχον με παρουν , και μου πουν οτι γινετε αντικατασταση , εχει καλως , αν μου πουν οχι Η αν δεν με παρουν και καθολου , απλα το κραταω , ως εχει , και συγνωμη κιολας , αλλα χεσ@@@κα , και για την alman & για την msi.

ΕΕΕ!!!! Αμαν πια αρκετα.

Να μαστε καλα ολοι παιδια , και να εχουμε καλο καλοκαιρι.:-)

Δημοσ.

ναι αλλα σε αυτη την περιπτωση γιαννη το προβλημα το εχεις εσυ οποτε καλυτερα ειναι να τους το στειλεις το μαιλ και να τους πεις ξεκιναω και ερχομαι να το παρω,αυτοι στα @@ τους,δεν ιδρωνει φιλε το αυτι τους

Δημοσ.

Τρομερή ταλαιπωρία Γιάννη, εγώ στην θέση σου θα πήγαινα και θα τους έκανα τα γραφεία καλοκαιρινά, είσαι και κοντά, αλλά όπως λες καλύτερα να εστιάσεις στο καλοκαίρι. Εγώ περιμένω την μπαταρία που αμφιβάλλω αν θα λύσει το πρόβλημα...

Δημοσ.

Οχι παιδια ειλικρινα , σας ευχαριστω , για τις απαντησεις , αλλα δεν θα ασχοληθω αλλο , δεν μπορω πως το λενε?

Ελατε στην θεση μου.

Ξερω οτι με καταλαβαινεται απολυτα.

Μου το αλλαξουν δεν μου το αλλαξουν παντως εγω το πουλαω , οχι για το γαμ@@νο το λαμπακι , που τελικα δεν ειναι προβλημα , αλλα για να μην βλεπω ουτε γραπτως αυτην την μαρκα πλεον.

Και μαλιστα 100 ευρω πιο κατω απ'οτι το αγορασα.

Σκοτωμα δηλαδη.

Εξαλλου μεσα στο κουτι το εχω , δεν με νοιαζει , θα παρω αλλο.

Συγνωμη που το γραφω εδω για την πωληση , αλλα ουτως Η αλλως , δεν εχω και την δυνατοτητα να βαλω αγγελια ακομη , και εδω πλεον εχουμε πει τα παντα για αυτο το netbook την msi & την Alman.

Οσο για το αν φταιω εγω ειναι σχετικο , γιατι στο mail λενε ναι μεν αλλα , και κατι μπερδεμενα αγγλικα , και στο online συστημα λενε οτι πει η alman , οποτε τι να στειλω στην ουσια στην alman.

Ασχετο το τι ειπα εγω στην alman.

Ουφ...!!! Αυτα...προς το παρον.

Δημοσ.

δεν εχεις αδικο και εγω στην θεση σου ετσι θα ειμουνα,απλα δεν σε πηγε καλα ολη η ιστορια με το msi

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...