yiannis64 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δελτίο Άλμαν :Πήρα σήμερα έχοντας νεύρα για πρώτη φορά και μου είπαν ότι ήρθε επιτέλους το ανταλλακτικό και πως θα μου το στείλουν αύριο. (να δούμε) Τυχεροί στάθηκαν ήμουν στα πρόθυρα έκρηξης. Γιάννη αν υποθέσουμε πως βρεις γρατζουνιές τι θα κάνεις? Αρα ηρθανε πραγματι μαζι ολες οι μητρικες , και γι'αυτο θα τα παραδωσουν αυριο κι εσενα κι εμενα. Ως αναφορα για τις γρατζουνιες που λες , δεν ξερω ειλικρινα πως θα αντιδρασω....το πεταω στο κεφαλι του? χα χα χα ειλικρινα δεν ξερω απλα μαλλον θα το αναφερω και θα ζητησω αντικατασταση , αλλα μαλλον δεν θα καταφερω και τιποτα. Βρε φαε την γλωσσα σου , (με την καλη εννοια) , να ειναι ολα ενταξει , και να τελειωνουμε με αυτη την ταλαιπωρια επιτελους. Εδω σε καποιο αλλο φορουμ , καποιο παιδι μου λεει , δες αν πραγματι στο φτιαξανε και δεν αναβοσβηνει το λαμπακι , μπροστα τους οταν θα το φερουν πριν φυγουν. Γινονται αυτα τα πραγματα? Θα πω στον ανθρωπο που θα το φερει δηλαδη , περιμενε 2 ωρες μεχρι να φορτισει , να δω οτι σβηνει και δεν αναβοσβηνει το λαμπακι και μετα φευγεις. Δεν γινονται αυτα τα πραγματα. Ειπα τι θα κοιταξω. Θα το δω οπτικα , και οτι ειναι ολα τα πραγματα μεσα στο κουτι , και μεχρι εκει. Αμα με το καλο ειναι αυτα ενταξει , τοτε ο θεος βοηθος οταν φορτισει να σβησει το λαμπακι τελειως. Αλλιως απαιτω μετα , αμεση αντικατασταση και με δικηγορο πλεον. Αλλα για να τελειωνω , ελπιζουμε οτι ολα θα πανε καλα. Τα νεωτερα απ'ολους μας , αυριο πια μετα την παραλαβη και την πρωτη φορτιση.
yiannis64 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Λοιπον καταρχην Καλημερα , οσο καλη μπορει να ειναι. Μολις το παρελαβα , το ανοιξα , ναι ηταν το δικο μου βασει serial number , ο.κ επισης απο οπτικης πλευρας , και ολα τα παρελκομενα μεσα. Το ανοιγω και ανοιγει κανονικα , οπως το ειχα παραδωσει , με περασμενα τα ΧΡ , και με τον κωδικο μου προσβασης , και ακομη και ενα δυο προγραμματα , που ειχα μεσα , ηταν μεσα , ακομη και η ταπετσαρια μου το ιδιο. Το ανοιξα με το ρευμα και την μπαταρια επανω. Αναψε το πρασινο λαμπακι που δειχνει , οτι η μπαταρια φορτιζει , και περιμενα επιτηδες πλεον , να σβησει μολις τελειωσει η φορτιση. Και δυστυχως μολις τελειωσε η φορτιση , αρχισε παλι ξανα να αναβοσβηνει το πορτοκαλι λαμπακι. Αμεσως παιρνω τηλεφωνο στην Alman , και τους το λεω , και μου απαντανε οτι αυτο δεν ειναι προβλημα , τελικα κι ετσι δουλευει. Τους λεω τοτε φυσικα , για ποιον λογο το κρατησαν τοτε 15 μερες , και επιπλεον αλλαξανε και μητρικη οπως λενε. Μου λεει μισο λεπτο να μιλησω με τον τεχνικο. Περιμενα 3 με 4 λεπτα στην γραμμη με το ρολοι. Ερχεται καποια στιγμη , και μου λεει οτι εχουν λαβει e-mail απο την msi οτι τελικα αυτο δεν ειναι προβλημα. Τους λεω τοτε γιατι παραγειλατε μητρικη , και μου λεει οτι πρωτα την παραγειλαμε , και μετα , μας ενημερωσαν οτι δεν ειναι προβλημα. Ωστοσο μου λεει οτι η μητρικη , αλλαχτηκε. Ζηταω να μου στειλουν αυτο το mail που λεει οτι αυτο δεν ειναι προβλημα , και μου απαντανε , οτι δεν μπορουν να το στειλουν αυτοι , να το ζητησω εγω απο την msi. Τους λεω αφου ειναι επισημη αντιπροσωπεια , ειναι υποχρεωμενοι να μου το στειλουν , και μου λενε οτι , δεν ειναι επισημη αντιπροσωπεια , αλλα επισημο service , και αν θελω επιβεβαιωση να απευθυνθω στην msi. Για πειτε μου λοιπον τωρα εγω τι να κανω?
lagoudakis Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 μισο λεπτο.τοτε συμφωνα με αυτα που λενε σε οσους το λαμπακι σβυνει τοτε αυτοι εχουν το προβλημα!!!μιλαμε για αστεια πραγματα!!!!!
RadioactiveToy Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Ζητα αντικατασταση ολικη η να σου δειξουν το χαρτι. Επιμενω οτι ειναι θεμα μπαταριας.Βρες μια μπαταρια και δοκιμασε το η ζητησε το απο αυτους... Αν κατεβεις νοτια δοκιμαζουμε και με τη δικια μου οταν την παρω. Κριμα...
yiannis64 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 μισο λεπτο.τοτε συμφωνα με αυτα που λενε σε οσους το λαμπακι σβυνει τοτε αυτοι εχουν το προβλημα!!!μιλαμε για αστεια πραγματα!!!!! Τους το ειπα κι αυτο ξεχασα να το γραψω. Και λενε οτι ειτε δουλευει ετσι ειτε αλλιως οπως και να'χει δεν ειναι προβλημα. Ζητα αντικατασταση ολικη η να σου δειξουν το χαρτι. Επιμενω οτι ειναι θεμα μπαταριας.Βρες μια μπαταρια και δοκιμασε το η ζητησε το απο αυτους... Αν κατεβεις νοτια δοκιμαζουμε και με τη δικια μου οταν την παρω. Κριμα... Εχω ηδη στειλει μυνημα στο online support της msi , και περιμενω , και απο Δευτερα , το πολυ Τριτη , θα παρω ξανα τηλεφωνο την αμαν , και αναλογα αν εχω απαντηση απο msi και γενικα αναλογα , τι θα μου ξαναπουνε , και οι εξω και οι εδω , μπορει να παω και απο εκει. Αλλα μιλαμε οτι οι ανθρωποι κοροιδευουν , πασιφανεστατα. Ασε που πιστευω , οτι δεν αλλαξανε ουτε μητρικη , και γενικα δεν πρεπει να εκαναν τιποτα απολυτως , εκτος του οτι το ανοιξανε , απλα με on off ουτε καν ξεβιδωμα. Γιατι εξαλλου ειναι ολοιδιο οπως το εδωσα , αφου αλλαξανε μητρικη , οπως λενε , επρεπε , να μου ερθει , σαν εργοστασιακο ξανα.
RadioactiveToy Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 οου γιες...συμφωνώ. Βασικά η τύπισα που μιλάει στο τηλέφωνο είναι εκπαιδευμένη σε θέματα φθηνών δικαιολογιών...Αν δεν πας απο εκει δεν θα βγαλεις ακρη γρηγορα Γιάννη. Ζήτα ολική αντικατάσταση που 150% θα γίνει.
lagoudakis Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 απο αυτα που διαβαζω οι τυποι πρεπει να ειναι οχι μονο για κλωτσιες αλλα και για μπουνιες
RadioactiveToy Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 ...Πήγα χθές και μου το έπαιζε αποτομη γιατι ήρθα ενω δεν ειναι ετοιμο ακομα, την συνεδεσα με Καιρο αμεσως και ζητησα να μιλησω μονο με τον υπευθυνο. Του ειπα οτι ηθελα να το παρω και να περιμενω μπαταρια όπως και εγινε. Επρεπε να το ειχα κανει νωριτερα αλλα οι μικροπαρατασεις μας πηγαν στο μηνα. Επειδη απο τα πολλα απότομα shutdowns τα XP μου κολλαγαν τα ξαναβαλα ολα απο την αρχη με τα recovery DVD και το CD με drivers τσακ μπαμ και τωρα ειναι καθαρο και στεγνο...παει σφαιρα και δουλευει χωρις κανενα κολλημα στο 24% overclock (κάποια MSI λογω παρτίδας Atom πάνε μόνο μέχρι 5 η 15% και αυτος ειναι ενας λογος που δεν ηθελα αντικατασταση με νεο). Αν και η νεα μπαταρια ειναι μαπα τη σουτάρω πάλι πίσω και χτυπάω απο EBay 9cell 7800mAh χαλαρά (που και αυτή ειναι λαχείο). Πάντως το MSI δεν το αλλάζω ουτε με 2 ASUS (στο turbo mode κάτω από 60 βαθμούς ο Atom). Φτου Φτου μη το ματιάσω...Λέω από βδομάδα να του κάνω και κανένα αγιασμό... Σορρυ για το ψιλοoff topic, αλλά αυτό το thread πιστεύω οτι θα μείνει στην ιστορία (ελπίζω ολα τα θεματα μας να λυθουν μεσα στην επόμενη βδομαδα). By the way η Κατερινα δεν μας ειπε, το πήρε? όλα καλά?
katerina_a_86 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Η μέρα έφυγε αλλά το netbook δεν ήρθε. Μου είπαν ότι θα μου ρθει σήμερα αλλά μάλλον δεν υπολόγισαν ότι είμαι στην Θεσσαλονίκη. Ελπίζω δηλαδή αυτός να είναι ο λόγος. Έχω τρομάξει με αυτά που διαβάζω. Φοβάμαι πως και σε μένα το ίδιο θα γίνει. Το κακό είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε με τπτ. Να ζητήσουμε αντικατάσταση και να περιμένουμε κανέναν μήνα ακόμα? Να το πάμε δικαστικά για 350 ευρω που κάνει το netbook? Τίποτα από τα δύο δεν συμφέρει. Δηλαδή περιμέναμε ένα μήνα και τελικά θα καταλήξουμε με ένα ίσως προβληματικό μηχάνημα. Έτσι μου ρχεται να κατέβω κάτω να τους κάνω τα γραφεία καλοκαιρινά. Παιδιά αν έχετε καμιά πρόταση για το τι μπορούμε να κάνουμε ακούω.
MiaUGR Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Παιδιά καλή επιτυχία σε όλους τους συμπάσχοντες, που έχουν να αντιμετωπίσουν ελαττωματικά προϊόντα και...ελαττωματικό service εκτός αυτού. Εμένα έκανε 2 1/2 εβδομάδες να γυρίσει το netbook (μένω εντός Αττικής), και μάλλον με όσα είδα θα πρέπει να χαίρομαι. Γενικώς η MSI είχε αρκετά προβλήματα με τις 6-cell μπαταρίες της. Κρίμα, γιατί γενικά μου είναι άκρως συμπαθητική ως εταιρία.
katerina_a_86 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Κυριακή σήμερα και κανένα νέο από την alman. Netbook δεν είδα ακόμα. Οι άνθρωποι είναι εντελώς ανεύθυνοι. Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Ελπίζω να το πάρω αύριο τελικά. Να δω τι θα γίνει αν τελικά δεν το έχουν επισκευάσει και έχει το ίδιο πρόβλημα.
RadioactiveToy Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Αν δεν έχει φτιάξει (που το απέυχομαι) δοκιμασε απο κανένα γνωστό που έχει lg x110 netbook, αν κανει η μπαταρία του 6cell. Αν κάνει πουλιέται 41-45 ευρώ. Εγώ έχω ένα γνωστό φίλου μου που το έχει αλλά δεν θα μπορέσω αμεσα να το δοκιμάσω...
lagoudakis Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 το προβλημα το κανει παιδια στις μπαταριες των 3 cell η των 6 cell;η δεν παιζει ρολο;
katerina_a_86 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Αν δεν έχει φτιάξει (που το απέυχομαι) δοκιμασε απο κανένα γνωστό που έχει lg x110 netbook, αν κανει η μπαταρία του 6cell. Αν κάνει πουλιέται 41-45 ευρώ. Εγώ έχω ένα γνωστό φίλου μου που το έχει αλλά δεν θα μπορέσω αμεσα να το δοκιμάσω... Και τελικά να καταλήξω να πληρώνω ανταλλακτικά για καινούριο netbook... το προβλημα το κανει παιδια στις μπαταριες των 3 cell η των 6 cell;η δεν παιζει ρολο; Των 6 έχω εγώ.
RadioactiveToy Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 το προβλημα το κανει παιδια στις μπαταριες των 3 cell η των 6 cell;η δεν παιζει ρολο; σε 6αρες και σε 9άρες απο οτι εχω διαβάσει σε ξένα forums.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.