lagoudakis Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 οπως επισης σωστο αυτο που ειχε πει νομιζω ο γιαννης και να στο αλλαξουν με αλλο καινουργιο ειναι σιγουρο οτι δεν θα εχει το ιδιο προβλημα;
yiannis64 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 οπως επισης σωστο αυτο που ειχε πει νομιζω ο γιαννης και να στο αλλαξουν με αλλο καινουργιο ειναι σιγουρο οτι δεν θα εχει το ιδιο προβλημα; Ναι εγω το ειχα πει , με το σκεπτικο ειδικοτερα που σχεδον σε ολα εχει παρουσιαστει το συγκεκριμενο προβλημα , ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι κατα 80% θα πεσεις σε ιδια παρτιδα , και ξανα μανα απο την αρχη. Ενω τωρα τουλαχιστον αμα ποτε το παρουμε , θα ειναι λογικα , ενταξει. Και ας ελπισουμε να μην ξαναπαρουσιασει κατι αλλο , γιατι αντε παλι ξανα απο την αρχη. Ενημερωσε μας τι γινεται με την καταγγελια σου Χριστοφορε , γενικα με την πορεια της , και τα οποια αποτελεσματα , που ελπιζω να υπαρχουν και αμεσα. Εχω την αποψη και μαλιστα την στηριζω κατα 99% , οτι αναφορα δινουν και παλι στην Ελλαδα , δηλαδη ξανα στην alman. Πιστεψε με ξερω γιατι στο λεω , απλα δεν μπορω να στο γραψω στο φορουμ , οχι γιατι ειναι απορητο , αλλα θα γινει ενα τεραστιο post. Απλα το μονο που θα ανφερω , ειναι οτι αυτο γινεται , με ολες μα ολες τις αντιπροσωπειες στο συνολο των προιοντων , ηλεκτρονικων , ηλεκτρικων και αυτ/των. Ουτε καν στον κοπο δεν μπαινουν οι ξενοι καποιες φορες να διαβασουν τα οποια παραπονα , κι αν μπουν ,στον κοπο , σου απαντανε να απευθυνθεις στην αντιπροσωπεια , της χωρας σου , και σιγουρα σε ολες τις περιπτωσεις ενημερωνουν την εκαστη αντιπροσωπεια της οποιας χωρας.
RadioactiveToy Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 http://www.naftilos.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=ilvm_fly2_red.tpl&product_id=8053&category_id=35&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 ...αραγε αυτή να είναι λαχείο σαν τη δικιά μας? Λογικά πρέπει να είναι ίδια αφού το lg χ110 είναι κλώνος msi wind
yiannis64 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 http://www.naftilos.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=ilvm_fly2_red.tpl&product_id=8053&category_id=35&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 ...αραγε αυτή να είναι λαχείο σαν τη δικιά μας? Λογικά πρέπει να είναι ίδια αφού το lg χ110 είναι κλώνος msi wind Χριστοφορε , μαλλον απ'οσο θυμαμαι , γιατι τοσο καιρο που ειναι στην αντιπροσωπεια , το εχω ξεχασει οπτικα , οπως λες κι εσυ ναι μαλλον ειναι η ιδια. Οποτε , αν πραγματι ειναι η ιδια , ναι μεν μπορει να κανει και για το msi , αλλα απο την αλλη , μπορει να εχει και τα ιδια προβληματα. Ασε που τελικα , κι αυτο δεν μπορω να το καταλαβω , δεν αντιμετωπιζεται το προβλημα , σε ολους το ιδιο. Π.Χ. Σε μενα και στην Κατερινα , αλλαζουν μητρικη , (αν την αλλαξουν ποτε) , σε εσενα παλι , λενε για αλλαγη μπαταριας , (αν στην αλλαξουν ποτε κι εσενα) Βεβαια αν θυμαμαι καλα , δεν ειχαμε ακριβως το ιδιο προβλημα. Σε εμενα και στην Κατερινα , οταν τελειωνε η φορτιση , αντι να σβηνει το λαμπακι , αναβοσβηνε πορτοκαλι.Ενω κατα τ'αλλα εδειχνε κανονικα σταθμη και ποσοστα φορτισης μπαταριας , και δουλευε κανονικα κατα τ'αλλα. Εσενα παλι αν θυμαμαι καλα , δεν σου εδειχνε , καν τα ποσοστα και τις σταθμες της μπαταριας? Οποτε μαλλον ειναι λιγο δοαφορετικο το προβλημα , και γι'αυτο μαλλον το αντιμετωπιζουν , και με διαφορετικο τροπο (ανταλλακτικα) που και στην μια και στην αλλη περιπτωση ομως , ερχονται με καρο...:lol: Τι να κανω? Αστειευομαι , για να απαλυνω , τα νευρα και τον πονο που λενε , απο την αδικαιολογητη αναμονη. Δεν πηρα ακομη ξανα τηλεφωνο απο την Δευτερα που τους ειχα παρει , γιατι εδω που τα λεμε , ξερω οτι θα μου πουνε , τα ιδια που μου ειπανε την Δευτερα , και μαλλον θα με πανε απο την αλλη βδομαδα παλι. Οποτε τι να παρω? Να εκνευριστω?
RadioactiveToy Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 ..Γιάννη δεν χρειάζεται πλεον να παιρνεις εσύ στην Alman...σε παιρνουν αυτοί!!! Με πήραν σήμερα να μάθουν επειδή ρωτάει η MSI (και προφανώς επειδή κοινοποιήθηκαν τη καταγγελία), τί θέλω να γίνει: Να περιμένω Δευτέρα τη μπαταρία ή να μου το αντικαταστήσουν? Φυσικά έγινα και πάλι εξω φρενών τους είπα οτι αυριο πάω Μενίδι όπου θα μιλήσω μόνο με τον υπεύθυνο της εταιρείας...Στην τελική παίρνω το μηχάνημα μαζί με την ελλατωματική και οταν μου στείλουν την καλή δίνω πίσω την παλιά. Τους σιχαθηκα πια τους άχρηστους. Οσον αφορά στη σχέση ανάμεσα στη διάγνωση για το δικό μου (μπαταρία) και στο δικό σας (motherboard) επιτρέψτε μου να έχω τις αμφιβολίες μου. Δηλαδή πιστεύω ότι είναι θέμα μπαταρίας σε κάθε περίπτωση. Αυτό το λέω γιατί δεν έχω δει άλλη αναφορά στα ξένα forums (σε ολες τις περιπτώσεις RMA αλλάζουν μπαταρίες και όχι μητρική) και επιπρόσθετα αν θυμάμαι καλά στην περίπτωση της Κατερίνας πάει για δεύτερο motherboard...που ίσως να σημαίνει οτι δεν εχουν καταλάβει καλά αυτό το θέμα με τις ελαττωματικές μπαταρίες 6 κελλιών (δεν θέλω να το παίξω ειδικός απλά με βάση οτι εχω διαβάσει και εχω παρατηρήσει). Αυτό βέβαια συνεπάγεται και ότι και να μας τα φτιάξουν ίσως το πρόβλημα ξαναπαρουσιαστεί κάποια στιγμή στη νέα μπαταρία...ας ελπίσουμε πως όχι Με λίγα λόγια άβυσσος η ψυχή του MSI (για αυτό και θα το κρατήσω και δεν σκοπεύω να το σκοτώσω). Παρακαλώ σε συνέχεια προηγούμενου post μου, αν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να δοκιμάσει και να μας πει 100% ,εάν η 6cell μπαταρία του LG X110 κουμπώνει στο MSI U100 και άν είναι ίδια η αποχρωση-υφή στην περίπτωση του μαύρου. Ξέρω ήδη ότι η τάση και τα mAh είναι 11.1V και 4400 αντίστοιχα.
yiannis64 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Ενταξει , μαλλον κι εγω θα το κρατησω , αμα το παρω καποτε. Εν τω μεταξυ ειπα δεν θα παρω τηλεφωνο , και πηρα , και φυσικα μου ειπανε παλι αυτα που περιμενα , και ειπα και πιο πανω. << Αυριο με Παρασκευη αναμενουν ανταλλακτικο , και αναλογα ΙΣΩΣ να παρω Παρασκευη , αλλιως απο Εβδομαδα>> Και ειπα να μην παρω...αλλα με ετρωγε...καλα να παθω....
RadioactiveToy Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 ...άλλη φορά αφού δεν βλέπεις την ώρα αντί την Alman παίρνε το 141...
katerina_a_86 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Εγώ θα τους πάρω αύριο και αν μου πούνε τα ίδια θα ζητήσω να μιλήσω με κάποιον προϊστάμενο και θα νευριάσω.
yiannis64 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 ...Πές του να με περιμένει κατά τις 3... Χριστοφορε , αν θες να σου στειλω με pm και το επωνυμο μου να αναφερεις , με αποδειξεις , οτι δεν εισαι ο μονος κ.λ.π. κ.λ.π πες μου δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα. Δεν ξερω αν συμφωνει και η Κατερινα σε αυτο , και για την ιδια. Μαλιστα εγω τους ειπα οτι εχω και διαφυγη κερδων (και ειναι αληθεια) απο την καθυστερηση παραδοσης.
yiannis64 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Λοιπον τελικα , μολις με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ειναι ετοιμο και θα το παραλαβω αυριο. Να δω βεβαια οτι ειναι και ενταξει φυσικα. Και οταν λεω αν ειναι ενταξει , οχι μονο με το προβλημα , που ειχε , αλλα και γενικα , ακομη και γρατζουνιες η χτυπηματα. Θα το ξεψειρισω τελειως. Δεν ξερω αν ευθυνεται το οτι εχθες , εγραψα μυνημα στο online συστημα της μαμας msi , αν και δεν μου εχουν απαντησει αυτοι ακομη , οποτε μαλλον δεν εχει σχεση. Αλλα ολα αυτα , δεν μαλακωνουν πλεον την εντυπωση μου για το after sales της εδω αντιπροσωπειας , ειδικα οταν παραλαμβανω μετα 15 μερες περιπου. Αυτα , ....προς το παρον φυσικα. Ευχαριστω.
RadioactiveToy Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Με το καλό, εμένα η μπαταρία αύριο ή Δευτέρα έρχεται και μου τη στέλνουν την επομένη...
yiannis64 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Με το καλό, εμένα η μπαταρία αύριο ή Δευτέρα έρχεται και μου τη στέλνουν την επομένη... Αντε με το καλο βρε Χριστοφορε και το δικο σου , και ελπιζω πλεον , να τα χαρουμε , απροσκοπα!!! Φυσικα ο καθενας μας αφου το παραλαβει , και το ξεψυρεισει , θα ποσταρει εντυπωσεις , τουλαχιστον , αν φτιαχτηκε σωστα , και αν επεσρεψε γενικα στην αρχικη του κατασταση. Γιατι απο εντυπωσεις after sales ως αναφορα τον χρονο επισκευης , αστα να πανε , τα ειπαμε αυτα. Τουλαχιστον ας δουμε την ποιοτητα επισκευης.
katerina_a_86 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δελτίο Άλμαν : Πήρα σήμερα έχοντας νεύρα για πρώτη φορά και μου είπαν ότι ήρθε επιτέλους το ανταλλακτικό και πως θα μου το στείλουν αύριο. (να δούμε) Τυχεροί στάθηκαν ήμουν στα πρόθυρα έκρηξης. Γιάννη αν υποθέσουμε πως βρεις γρατζουνιές τι θα κάνεις?
lagoudakis Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 αντε παιδια με το καλο να τα παραλαβετε και να ειναι ολα καλα και σωστα,αρκετη ταλαιπωρια εχετε φαει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.