yiannis64 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Τωρα παλι και μετα απ'οτι ειπε και σε προηγουμενα μυνηματα και ο Χριστοφορος , ακομη κι αν γινοτανε αντικατασταση , πραγματι ποιος μας λεει , οτι και το καινουργιο προιον , δεν θα ειχε το ιδιο προβλημα. Ειπα κι εγω βεβαια οτι ειναι αυτα θεμα τυχης , αλλα ομως ειναι και θεμα παρτιδας. Και απο την στιγμη , που τελικα διαβαζωντας τοσα και τοσα σχετικα επισημα και μη φορουμ , για το συγκεκριμενο προβλημα , ποιο πολλες πιθανοτητες υπαρχουν το καινουργιο , να εχει το ιδιο προβλημα , παρα να μην εχει. Ειδικα οταν στο 90% + των περιπτωσεων συμβαινει αυτο. Οποτε μαλλον θα ειναι καλυτερα ισως να πιεσουμε για την αμεση επιδιορθωση του , ποιο πολυ , παρα για την αντικατασταση του , με ολα τα ρισκα που λεω. Τουλαχιστον θα παρουμε παλι το δικο μας , χωρις αυτο το προβλημα ξανα....Ελπιζω...
RadioactiveToy Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Σήμερα επικοινώνησα με Αλμαν και με το κατάστημα που το αγόρασα. Η MSI δέν είχε τόσες μέρες μπαταρίες και παραλαμβάνει αύριο!!! Θα στείλει άμεσα και η Αλμαν θα την έχει Παρασκευή ή το αργότερο Δευτέρα, οπότε όπως τηλεφωνικά με διαβεβαίωσαν, Δευτέρα ή Τρίτη το αργότερο παραλαμβάνω το κακόμοιρο netbook. Κατάλαβα οτι είναι άλλη μια περίπτωση όπου ξεκινώντας από Εργοστάσιο, συνεχίζοντας στον Μεταπωλητή-Εισαγωγέα, μετά στον Πωλητή και τελικά στον Επισκευαστή, δεν δίνουν σημασία στις υποχρεώσεις τους απέναντι στον Καταναλωτή. Πάντως συμβουλεύω στην περίπτωση που στο μέλλον καποιος διαπιστώσει πρόβλημα μόλις ανοιξει συσκευασία, να επιμείνει στην άμεση αντικατάσταση εφόσον προβλέπεται απο το κατάστημα που το αγόρασε.
yiannis64 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Κατερινα Καταλαβα , μαζι θα μας τα φτιαξουν πιστευω.... Κι εμενα απο βδομαδα μου ειπαν , θα ειναι ετοιμο , απο την Δευτερα που ειχα παρει. Εκτοτε δεν ξαναπηρα , τηλεφωνο , αλλα την Δευτερα αυτη , θα ξαναπαρω φυσικα , να δω κι εμενα τι θα μου πουν.
katerina_a_86 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δεν θα έπρεπε να προβλέπεται κάποια αποζημίωση για τον χρόνο που δεν το έχω?
yiannis64 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δεν θα έπρεπε να προβλέπεται κάποια αποζημίωση για τον χρόνο που δεν το έχω? Για να μην γραφουμε και στα 2 topic τα ιδια , ας το συνεχισουμε εδω , που ειναι και το κυριως θεμα μας. Τωρα για την αποζημιωση που λες , εγω τι να πω , που το πηρα καθαρα και μονο για επαγγελματικους λογους , γιατι με την δουλεια που κανω (βλεπε υπογραφη) το πηρα για δευτερο σαν ασφαλεια , και στην ουσια δεν το εχω. Να πω οτι το ηθελα για να σερφαρω και να κανω chat , οπως συνηθως αυτοι ειναι οι κυριοι λογοι , που αγοραζετε ενα τετοιο netbook , παει στο καλο , αλλα να μην μπορω να κανω την δουλεια μου με ασφαλεια ομως ειναι πολυ ασχημο. Με αυτο που λεω φυσικα , δεν υπαινισομαι απολυτως τιποτα για τα παιδια που το παιρνουν για τους αλλους λογους που ανεφερα.Αντιθετως. Απλα κανω ενα παραλληλισμο. Απ'οσο ξερω αποζημιωση , αν!! δικαιουσαι την δικαιουσαι αν εχει γινει η αγορα με τιμολογιο , και οχι με απλη αποδειξη , που αυτο κατα συνεπεια σημαινει επαγγελματικο Α.Φ.Μ και φυσικα επαγγελματικη χρηση , και κατα συνεπεια , και παλι αφου αποδειχτει στα δικαστηρια , και διαφυγη κερδων. Ζησε Μαι μου , να φας τριφυλλι. (Και εχουμε και Μαιο) Το ξερεις φανταζομαι αυτο το ρητο του λαου.
katerina_a_86 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Για να μην γραφουμε και στα 2 topic τα ιδια , ας το συνεχισουμε εδω , που ειναι και το κυριως θεμα μας.Τωρα για την αποζημιωση που λες , εγω τι να πω , που το πηρα καθαρα και μονο για επαγγελματικους λογους , γιατι με την δουλεια που κανω (βλεπε υπογραφη) το πηρα για δευτερο σαν ασφαλεια , και στην ουσια δεν το εχω. Να πω οτι το ηθελα για να σερφαρω και να κανω chat , οπως συνηθως αυτοι ειναι οι κυριοι λογοι , που αγοραζετε ενα τετοιο netbook , παει στο καλο , αλλα να μην μπορω να κανω την δουλεια μου με ασφαλεια ομως ειναι πολυ ασχημο. Με αυτο που λεω φυσικα , δεν υπαινισομαι απολυτως τιποτα για τα παιδια που το παιρνουν για τους αλλους λογους που ανεφερα.Αντιθετως. Απλα κανω ενα παραλληλισμο. Απ'οσο ξερω αποζημιωση , αν!! δικαιουσαι την δικαιουσαι αν εχει γινει η αγορα με τιμολογιο , και οχι με απλη αποδειξη , που αυτο κατα συνεπεια σημαινει επαγγελματικο Α.Φ.Μ και φυσικα επαγγελματικη χρηση , και κατα συνεπεια , και παλι αφου αποδειχτει στα δικαστηρια , και διαφυγη κερδων. Ζησε Μαι μου , να φας τριφυλλι. (Και εχουμε και Μαιο) Το ξερεις φανταζομαι αυτο το ρητο του λαου. Και γιατί να δικαιούται αποζημίωση μόνο ο επαγγελματίας? Κι εγώ που δεν είμαι επαγγελματίας μπορεί να το πήρα για τις σπουδές μου που και αυτό εργατοώρες είναι και στην ουσία μου προκαλούν ζημιά. Θεωρητικά βέβαια πάντα αλλά έτσι θα έπρεπε να είναι.
yiannis64 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Και γιατί να δικαιούται αποζημίωση μόνο ο επαγγελματίας? Κι εγώ που δεν είμαι επαγγελματίας μπορεί να το πήρα για τις σπουδές μου που και αυτό εργατοώρες είναι και στην ουσία μου προκαλούν ζημιά. Θεωρητικά βέβαια πάντα αλλά έτσι θα έπρεπε να είναι. Απο το πως θα επρεπε να ειναι Κατερινα τοσα και τοσα πραγματα στην Ελλαδα , μεχρι το πως ειναι , δυστυχως υπαρχει μεγααααλη διαφορα. Το ζουμε στην καθημερινοτητα μας ολοι μας πιστευω. Εξαλλου εσυ δεν εχεις διαφυγη κερδων , οπως λεω , κ.λ.π κ.λ.π. Εγω φυσικα μαζι σου ειμαι , αλλα δεν ειναι και το κρατος παντα μαζι μας δυστυχως. Κανε υπομονη τωρα για πρωτη φορα τουλαχιστον , μεχρι να το παραλαβεις την αλλη εβδομαδα , οπως κανω κι εγω , εξαλλου τι αλλο να κανουμε? Να τρεχουμε με δικηγορους και δικαστηρια δηλαδη? Το προιον κανει 355 ευρω και αν ψαξεις ισως και φθηνοτερο. Ενα εξωδικο να σου φτιαξει ο δικηγορος σου για να στειλεις , γιατι απο εκει ξεκινας απο εξωδικο , στοιχιζει τα ιδια λεφτα η και πιο πολυ. Οποτε? Τι θα κανουμε? Υπομονη και μονο. Βεβαια θα πιεσουμε θα μιλησουμε εντονα και ισως και οχι ευγενικα και οτι βγει.
yiannis64 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Τους Πηρα σημερα το πρωι τηλεφωνο , τωρα πριν λιγο , και φυσικα η απαντηση , ηταν αυτη που περιμενα. << Μεσα στην εβδομαδα (αοριστα) θα παραλαβουμε κυριε , το αντ/κο , κι εσεις το ιδιο θα παραλαβετε μεσα στην εβδομαδα. Θα σας ενημερωσουμε εμεις αμεσα , μολις ειναι ετοιμο. >>(Για να μην τους ενοχλουμε κιολας δηλαδη). Τα συμπερασματα δικα σας. Εγω σκεφτομαι οταν το παραλαβω , να το πουλησω , οχι γιατι δεν μου αρεσει η δεν μου κανει την δουλεια μου , τελειο σε ολα , και το δικο μου με χρηση 2 ημερων , αλλα για το after sales μονο και μονο. Κι επειδη δεν μπορω να βαλω ακομη εδω αγγελια , οποιος/α ενδιαφερεται pm. Ευχαριστω.
RadioactiveToy Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 ...ασυνεπής και σήμερα η aLman Hellas...Ετοιμάζω καταγγελία...
katerina_a_86 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Εντάξει οι άνθρωποι το έχουν γελοιοποιήσει το θέμα. Πήρα και σήμερα και μου είπαν από βδομάδα. Παιδιά τί μπορούμε να κάνουμε? Έχω νευριάσει, έχει περάσει ένας μήνας, δεν πάει άλλο.
lagoudakis Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 δυστυχως υπομονη,και στο μελλον μαυρο σε τετοιες αντιπροσωπειες,οι ανθρωποι προφανως ειναι μπακαλογατοι και να ηταν οι μονοι.......θελω να κανω δωρο καπου ενα msi αλλα το ακυρωσα,και πηρα σημερα ενα lenovo s10 μια και εχω 2 στο σπιτι(τους εβαλα και μεσα σε 3' μια μνημη 2 με 18 ευρω) και δουλευουν αψογα καθως και αλλα 5 στην δουλεια,απλα δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ενα αξιολογο μηχανημα οπως το msi ειναι κριμα να το χαντακωνει μια κακη αντιπροσωπεια με την πολιτικη της
yiannis64 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Φιλε Λαγουδακη , εχεις απολυτο δικιο , και συμφωνω μαζι σου. Επισης να προσθεσω , οτι το θεμα stock ανταλλακτικων , για ολες τις αντιπροσωπειες και οχι μονο για το msi κατα συνεπεια στην Ελλαδα alman Η αμαν , οπως εχει ειπωθει , ειναι ενα θεμα , στο οποιο καμια αντιπροσωπεια , δεν στοκαρει , ανταλλακτικα , και ειδικοτερα τετοιου ειδους , πχ. μητρικες , μπαταριες κ.λ.π. Ειναι κατι που το κανουν ολες οι αντιπροσωπειες με εξαιρεσεις βεβαια παντα , ειδικοτερα , στους υπολογιστες που φτιαχνουν τα multirama & plaisio. Επειδη ειναι δικοι τους , εχουν μεγαλυτερο αποθεμα αυτων των ανταλλακτικων. Πηρα τηλεφωνο , επιτηδες και ρωτησα για μητρικες και μπαταριες 3 αντιπροσωπειες , να μην λεω ονοματα , και ολοι μου απαντησαν , το ιδιο. Οτι κατα 99% αυτα τα συγκεκριμενα ανταλλακτικα , πανε κατα παραγγελια. Η μεγαλη διαφορα ομως ειναι στο θεμα αντικαταστασης , που εκτος απο την alman , σχεδον ολοι οι αλλοι , μιλησαν για σχεδον αμεση αντικατασταση στο 7ημερο , και χωρις προστριβες και αναμονες 1 μηνα και...(βλεπε alman). Οποτε επανερχομαστε σε αυτο που εχω πει κι εγω και τωρα και ο φιλος Λαγουδακης. Ενα απο τα καλυτερα μηχανακια στην κατηγορια του , το θαβει , η Ελληνικη after sales υποστηριξη , μεχρι ενα σημειο βεβαια. Και γι'αυτο μιλησα κι εγω , και σκεφτομαι μεχρι και να το δωσω μολις και οταν και αμα τελικα το παρω καποτε απο την αμαν. Για την Ελληνικη after sales υποστηριξη. Κριμα κριμα χιλιες φορες , και προσωπικα , οπως εχω ηδη πει , απλα κανω υπομονη , στην αναγκαστικη αναμονη που μου εχουν επιβαλλει. Υ.Σ. Ηθελα να'ξερα οι πιο υπευθυνοι , δεν διαβαζουν ολα τα φορουμ , ξενα & ειδικοτερα ελληνικα , να δουν τι γινεται , και να κανουν κατι να το αλλαξουν? Υ.Σ 2. Προσωπικα αισθανομαι πλεον , οτι εχω αγορασει , ενα προιον , που δεν εχει after sales στην χωρα μου , Η να πω και οτι δεν κυκλοφορει στην χωρα μου , που ειναι πολυ καλο , απο τα καλυτερα στην κατηγορια του , αλλα Θεος φυλαξοι μην τυχον σου παθει κατι.
katerina_a_86 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δεν μπορούμε να κάνουμε καταγγελία στην msi ότι η alman δεν κάνει καλά την δουλειά της?
RadioactiveToy Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δεν μπορούμε να κάνουμε καταγγελία στην msi ότι η alman δεν κάνει καλά την δουλειά της? Μπορούμε να το κάνουμε, χτες όταν εγραφα την καταγγελία το σκεφτηκα αλλα δεν το έκανα διότι δεν έχω ξεκαθαρίσει που δίνουν αναφορά σε msi taiwan ή europe και εάντο δεύτερο που αγγλία? ιταλία??? Τίποτα δεν μας εμποδίζει να το κάνουμε τώρα.
katerina_a_86 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μπορούμε να το κάνουμε, χτες όταν εγραφα την καταγγελία το σκεφτηκα αλλα δεν το έκανα διότι δεν έχω ξεκαθαρίσει που δίνουν αναφορά σε msi taiwan ή europe και εάντο δεύτερο που αγγλία? ιταλία??? Τίποτα δεν μας εμποδίζει να το κάνουμε τώρα. ΟΚ είμαι μαζί σου σε ότι χρειαστείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.