Προς το περιεχόμενο

msi U100 πρόβλημα μπαταρίας

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έστειλα το netbook στην alman hellas πριν 6 μερες, Σήμερα τους πήρα και μου είπαν ότι δεν ήταν πρόβλημα μπαταρίας αλλά μητρικής και παρήγγειλαν πλάκετα από το εξωτερικό και θα την αλλάξουν σε καμιά εβδομάδα. Άντε να δούμε...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η οδύσσεια μου δεν τελείωσε ακόμα. Ακόμα δεν το παρέλαβα.

Πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν ότι η μητρική ήρθε χθες αλλά ήταν ελαττωματική και παρήγγειλαν νέα. Δηλαδή αλλή 1 βδομάδα (ή και 2 όπως τώρα αναμονής).

ΤΙ να πω...

Δημοσ.
Η οδύσσεια μου δεν τελείωσε ακόμα. Ακόμα δεν το παρέλαβα.

Πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν ότι η μητρική ήρθε χθες αλλά ήταν ελαττωματική και παρήγγειλαν νέα. Δηλαδή αλλή 1 βδομάδα (ή και 2 όπως τώρα αναμονής).

ΤΙ να πω...

Σε συνεχεια απο το αλλο topic...αυτο δεν ειναι για γελια οπως λες , ειναι για κλαματα και πολλα μαλιστα.

Ειδικα εγω που το εχω σαν δευτερο εργαλειο δουλειας , και δεν εχω τωρα ασφαλεια , back up , που κι εμενα ηταν 6 ημερων , και μαλλον το πηραμε απο το ιδιο on line καταστημα (play247?)

Το καταστημα φυσικα δεν φταει σε κατι , αντιθετως , αλλα με την αντιπροσωπεια , μηπως να απευθυνθουμε σε καμια προστασια καταναλωτη?

Εχω ακουσει , οτι τελευταια γινεται δουλεια.

Θα παρω τηλ. κι εγω την Δευτερα την αντιπροσωπεια , να δω τι θα μου πουνε , και βλεπουμε.

EDIT :Και το αλλο.Γιατι σε μηχανημα 6 ημερων , με τετοιο προβλημα , (μητρικη) δεν γινεται αντικατασταση εκ νεου καινουργιου μηχανηματος?

Δημοσ.

Σε νέο msi U100 2 ημερών προβλημα μπαταρίας (έσβηνε απροειδοποίητα). Από 7/5 το έχει η Alman (η μήπως Αμάν?). Αμεσα διέγνωσε το πρόβλημα στη μπαταρία και μεχρι σήμερα περιμένω κατα τα λεγόμενα της ποτε θα παραλάβει απο το εξωτερικο νέα μπαταρία. Με τα πόδια να τη φέρνανε θα ειχε ερθει τόσες μέρες. Ειναι απαραδεκτοι !!!

Δημοσ.

Kοιτα συμπτωση!Πηρα και εγω απο το ιδιο καταστημα το φορητο τησ υπογραφης και την δευτερη μερα σταματησε να φορτιζει την μπαταρια λεγοντας οτι δεν αναγνωριζει τον φορτιστη.η διαφορα μας ειναι οτι μου εστειλαν δωρεαν δευτερο φορτιστη και προεκυψε οτι ηταν προβλημα μητρικης και μετα απο 10 εργασιμες μερες μου αντικατεστησαν ολοκληρο το λαπτοπ!!!Γιαυτο ΜΟΝΟ DELL!!!!

Δημοσ.

Αυτο λεω κι εγω.

Απο την στιγμη που τα μηχανηματα τελικα απ'οτι διαβαζω ειναι ημερων!!!! κανονικα πρεπει να απαιτησουμε , αντικατασταση μηχανηματος και οχι επιδιορθωση , ειδικα , αν υπαρχει καθυστερηση παραλαβης.

Λεω να ενωθουμε οσοι εχουμε προβλημα , και να απαιτησουμε τα δικαιωματα μας.

Εξαλλου καποιος/οι πρεπει να μιλανε , και οχι να κανει η οποια αντιπροσωπεια οτι θελει.

Δημοσ.

Λοιπον ελαβα απαντηση στο mail απο το καταστημα , και πηρα και τηλεφωνο και στην αντιπροσωπεια.

Καταρχην απο το καταστημα λενε οτι απο την στιγμη , που εχει ανοιχτει και εχει λειτουργησει , δεν το αλλαζουν.

Ομως μου λενε αν στο αλλαξει η αντιπροσωπεια , οπως θα ειναι σφραγισμενο , αμα θελω τοτε μου το αλλαζουν.

Απο την αντιπροσωπεια , μου λενε οτι εχει προβλημα η μητρικη πλακετα , και εχουν ηδη παραγειλει το αντ/κο , το οποιο θα το εχουν περιπου σε μια εβδομαδα , και μετα θα με ειδοποιησουν , οταν θα ειναι ετοιμο , να μου το φερουν.

Αντικατασταση λενε οτι γινεται μονο τις πρωτες 7 ημερες , και ειναι μια διαδικασια , η οποια παιρνει μεχρι και μηνα.

Εμενα εχει αποδειξη αγορας 06/05 και το παρελαβαν στις 14/05 , οποτε εχουμε 8 ημερες , αλλα ουτως η αλλως 1 μηνα δεν θα περιμενα.

Αλλωστε γι'αυτο το λενε κι αυτοι μαλλον , για να αποφευγουν τις αντικαταστασεις.

Το τελικο συμπερασμα ειναι , οτι ετσι που εχουν τα πραγματα , αναγκαστικα , περιμενω.

Αρκει να μην καθυστερησει κι αλλο , Η να εχει προβλημα και το αντ/κο που εχουν παραγγειλει , γιατι τα διαβασα κι αυτα , σε διαφορα forum Ελληνικα & Ξενα.

Υπομονη.......

EDIT : Αυτο που δεν καταλαβαινω , ειναι πως στα ιδια ακριβως μηχανηματα , και με το ιδιο ακριβως προβλημα , πως σε καποιους λεει για μητρικη , και σε αλλους για αλλαγη μπαταριας???????

Δημοσ.

Παιδιά είναι γελοίο αυτό που γίνεται. Εγώ παρέμεινα ευγενική καθώς σκέφτηκα πως δεν φταίνε που ήταν χαλασμένο το ανταλλακτικό που ήρθε αλλά με αυτά που ακούω έχω αρχίσει να νευριάζω. Την επόμενη φορά στο τηλ θα είμαι πιο πιεστική.

Έπρεπε να το αντικαθιστούν πάντως..

Δημοσ.

Αυτα λεω μερικα μυνηματα πιο πριν.

Κανονιστε ενα πρωι , αλλα μεσα σε αυτη την εβδομαδα , γιατι στην βραση κολαει το σιδερο , να παμε ολοι μαζι που εχουμε το ιδιο προβλημα , στο ιδιο μηχανημα , και να δουνε οτι δεν ειμαι μονο εγω Η η Κατερινα Η ο Χριστοφορος , και να απαιτησουμε μεχρι και αμεση αντικατασταση Η αμεση επιδιορθωση.

Ετσι θα δουνε , οτι ξερουμε οτι ειναι γενικο το συγκεκριμενο προβλημα , και πρεπει να κανουν κατι τελικα.

Δεν ξερω πειτε κι εσεις την γνωμη σας.

Δημοσ.
Αυτα λεω μερικα μυνηματα πιο πριν.

Κανονιστε ενα πρωι , αλλα μεσα σε αυτη την εβδομαδα , γιατι στην βραση κολαει το σιδερο , να παμε ολοι μαζι που εχουμε το ιδιο προβλημα , στο ιδιο μηχανημα , και να δουνε οτι δεν ειμαι μονο εγω Η η Κατερινα Η ο Χριστοφορος , και να απαιτησουμε μεχρι και αμεση αντικατασταση Η αμεση επιδιορθωση.

Ετσι θα δουνε , οτι ξερουμε οτι ειναι γενικο το συγκεκριμενο προβλημα , και πρεπει να κανουν κατι τελικα.

Δεν ξερω πειτε κι εσεις την γνωμη σας.

Καλά τα λες αλλά τίποτα δεν θα γίνει. Ούτε όλοι ειμαστε στην Αθήνα ώστε να πάμε, ούτε άμεση επισκευή είναι εφικτή ούτε θα μας τα αντικαταστήσουν.

Είμαι υπέρ πάντως στο να ασκήσουμε ομαδική πίεση για να μας δώσουν περισσότερη σημασία.

Δημοσ.

ευχομαι να βρειτε ακρη γρηγορα

κριμα γιατι το σκεφτομουν αυτο το νετμπουκακι με την 6αρα μπαταρια και τα 2gb ram αλλα με ολα αυτα τα προβληματα που διαβαζω πολυ δυσκολα το βλεπω ειδικα οταν μενω και στην επαρχια

Δημοσ.

Ενταξει τι ακρη να βρουμε?

Κατα πασα πιθανοτητα , θα περιμενουμε , να μας τα φτιαξουν.

Δεν εχουμε και πολλες λυσεις , αλλα και κεφι και χρονο αν θες για περαιτερω.

Τουλαχιστον μεχρι στιγμης.

Ομως κατα τ'αλλα ειναι πολυ καλο , και θα τολμουσα να πω , απο τα καλυτερα στην κατηγορια του και αυτα που προσφερει και την τιμη του.

Απλα πεσαμε σε καποια κομματια που ειχαν αυτο το προβλημα , που στην ουσια δεν δημιουργουσε κανενα προβλημα στην λειτουργια του , απλα δεν επρεπε να υπαρχει.

Μαλλον δωσαμε ολοι μας και πολυ σημασια σε ενα led που αναβοσβηνε , και που βεβαια κακως , αλλα δεν υπηρχε προβλημα κανενα.

Μαλιστα ειναι ενα απο τα μοναδικα αθορυβα και μετα απο επισημα τεστ , αλλα και απο τα μοναδικα που δεν ζεστενεται σε συγκριση με καποια αλλα της κατηγοριας του , που ψηνεις αυγα.

Οποτε κατ'εμε μην το σκεφτεσαι , αξιζει παρ'ολο το προβλημα που εχουμε και που ειπαμε τι ειναι στην ουσια.

Δικη σου αποφαση παντα.

Επισης αφου ειναι λογικο να μην ειναι εφικτο απ'ολους μας να παμε , νομιζω ομως οτι ειναι εφικτο , να στειλουμε , επωνυμα φυσικα ,ενα ομαδικο e-mail με τα παραπονα και τις απαιτησεις μας.

Ενα ωραια συνταγμενα κειμενο , κι απο κατω τα ονοματεπωνυμα μας.

Μολις δουν και τα ονοματα μας , τα ξερουν αλλωστε γιατι εχουν ηδη τα μηχανηματα μας , θα καταλαβουν οτι δεν ειναι απλα τα πραγματα γι'αυτους , και οτι δεν ειναι μονο ενας.

Τι λετε?

Δημοσ.
Παιδιά είναι γελοίο αυτό που γίνεται. Εγώ παρέμεινα ευγενική καθώς σκέφτηκα πως δεν φταίνε που ήταν χαλασμένο το ανταλλακτικό που ήρθε αλλά με αυτά που ακούω έχω αρχίσει να νευριάζω. Την επόμενη φορά στο τηλ θα είμαι πιο πιεστική.

Έπρεπε να το αντικαθιστούν πάντως..

Τα ίδια και έγω (Χριστόφορος). Από αύριο πίεση. Ετοιμάζομαι να πάω απο εκεί...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:45 ----------

ευχομαι να βρειτε ακρη γρηγορα

κριμα γιατι το σκεφτομουν αυτο το νετμπουκακι με την 6αρα μπαταρια και τα 2gb ram αλλα με ολα αυτα τα προβληματα που διαβαζω πολυ δυσκολα το βλεπω ειδικα οταν μενω και στην επαρχια

Ευχαριστούμε φίλε.

Πάντως να σου πω οτι εγώ δεν το εχω μετανιώσει που πήρα το MSI. Αν ηταν να ξαναπαραγγείλω αυτό θα έπαιρνα. Το είχα ψάξει και σε ASUS και το επέλεξα κυρίως λόγω του εργοστασιακού overclocking σε συνδυασμό με την χαμηλή θερμοκρασία λειτουργίας του (το ASUS 1000HE που το θεωρώ Νο1 αυτή τη στιγμή σε Ελλάδα, φτάνει στα 2GHz αλλά φλέγεται κατι που προσωπικά θα με φόβιζε). Και το πρόβλημα με τις μπαταρίες ειχα δει σε forums πριν το αγοράσω αλλά ήλπιζα οτι δεν θα συνέβαινε σε εμένα. Δεν υπάρχει μηχανημα χωρίς κουσούρια, αν googlareis λίγο για προβλήματα θα τα μάθεις για καθε μοντέλο. Π.χ. υπάρχουν netbook που λόγω του ότι δεν εχουν τον SSD δίσκο κολλημένο sto m/b σέρνονται... Πάντως αφού λες οτι μενεις επαρχία θα πρέπει να βαλεις σε υψηλή προτεραιότητα το κριτήριο after sales support.

Δημοσ.

Xριστοφορε , παρε ενα τηλ. αν πας , μηπως μπορεσω να παμε μαζι , η να συναντηθουμε εκει , αν πας βεβαια , αλλα κι αν μπορω κι εγω.

Δημοσ.

Επισης αφου ειναι λογικο να μην ειναι εφικτο απ'ολους μας να παμε , νομιζω ομως οτι ειναι εφικτο , να στειλουμε , επωνυμα φυσικα ,ενα ομαδικο e-mail με τα παραπονα και τις απαιτησεις μας.

Ενα ωραια συνταγμενα κειμενο , κι απο κατω τα ονοματεπωνυμα μας.

Μολις δουν και τα ονοματα μας , τα ξερουν αλλωστε γιατι εχουν ηδη τα μηχανηματα μας , θα καταλαβουν οτι δεν ειναι απλα τα πραγματα γι'αυτους , και οτι δεν ειναι μονο ενας.

Τι λετε?

Εγώ είμαι μαζί σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...