katerina_a_86 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Ακόμα δεν το πήρα και αρχίσαμε... Το φόρτισα και μόλις έδειξε 100% το led της μπαταρίας έγινε πορτοκαλί και άρχισε να αναβοσβήνει. Στο εγχειρίδιο λέει ότι αυτό σημαίνει πως η μπαταρία έχει αστοχήσει. Τι κάνω τώρα??
ghostgr_a_n Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Λογικα το φωτακι θα σημενει οτι η μπαταρια εχει φορτισει.
katerina_a_86 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Οχι, πράσινο φωτάκι = φορτίζει πορτοκαλί = πεσμένη μπαταρία πορτοκαλί που αναβοσβήνει= η μπαταρία εχει αστοχήσει και συνιστάται αντικατάσταση, επικοινωνήστε με τον προμηθευτή... κλειστό φωτάκι = η μπαταρία έχει φορτίσει πλήρως Το έκανα ένα restart, εβγαλα και έβαλα την μπαταρία, αποσύνδεσα το ρεύμα και ήταν ακόμα πορτοκαλί. Έκανα 2ο restart, ξανασύνδεσα το ρεύμα και τώρα είναι πράσινο αν και λεει ότι είναι στο 100% γεμάτη. Έτυχε σε κανέναν τπτ παρόποιο. Τι παίζει? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:11 ---------- Μόλις ξαναέγινε πορτοκαλί και αναβοσβήνει πάλι.
ghostgr_a_n Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μπορει να ειχε μεσα ελατοματικη μπαταρια.
katerina_a_86 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Αυτό φοβάμαι... Μάλλον έτσι είναι. Έτυχε σε κανέναν άλλον??
michalis2610 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Είτε το επιστρέφεις στο κατάστημα και στο αντικαθιστούν με νέο είτε επικοινωνείς με την MSI και φροντίζεις απλά να σου αντικαταστήσουν την μπαταρία. Μάλλον το δεύτερο θα έκανα. Απευθείας με την εταιρεία να ξεμπερδεύεις γρήγορα.
katerina_a_86 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Είμαι στην Θεσσαλονίκη. Το κατάστημα που το αγόρασα είναι αυτό. Είναι σίγουρα πρόβλημα, μήπως έτυχε και σε κανέναν άλλον? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:58 ---------- Μόλις παρατήρησα ότι το led γίνεται πορτοκαλί και αναβοσβήνει όταν το αφήνω να φορτίζει ενώ έχει φτάσει στο 100%. Όταν μετά το αποσυδ'εσω τελικά, παραμένει για λίγα λεπτά ακόμα και μετά σβήνει. Τι λέτε να συμβαίνει?
xvagos Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Όταν λες σβήνει ποιο εννοείς; To netbook ή το led; Αύριο ελπίζω να το έχω και εγώ. Για να δούμε...
tanash Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Και γω αύριο το περιμένω. Για να δούμε αν είναι γενικό το κακό...
katerina_a_86 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μετα από μερικές μέρες παρατηρήσεων παρατηρησα ότι το φωτάκι γίνεται πορτοκαλί και αναβοσβήνει όταν η φόρτιση φτάσει στο 100% και το αφήσω να συνεχίσει για ώρα. Τοτε γίνεται πορτοκαλί και αναβοσβήνει αλλά σταματάει λίγα λεπτά αργότερα αν αποσυνδέσω το καλ'ωδιο φόρτισης. Κατά τα άλλα είναι ολα κανονικά και ο χρόνος που διαρκει ειναι φυσιολογικός. Έχει πρόβλημα ή μηπως δεν είναι τίποτα?? Τι λέτε να κάνω???
tanash Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Εμένα πάντως όταν φορτίσει η μπαταρία σβήνει τελείως το λαμπάκι. Κάτι που μου έκανε εντύπωση εμένα είναι ότι όταν η μπαταρία πέσει κάτω απο 3%, τότε ακόμα και σβηστό να το έχω το netbook, το λαμπάκι της μπαταρίας παραμένει κόκκινο. Ακόμα κι αν βγάλω και ξαναβάλω την μπαταρία
coreygaylas Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 ακομα και οταν η επικοινωνια με το καταστημα ειναι αδυνατη, υπαρχει παντα η εγγυηση αντιπροσωπειας Contact MSI , ακόμα καλύτερα αν εχουν και αντιπρόσωπο στην Ελλάδα. το στελνεις με ΕΛΤΑ κατοπιν συννενοησης και σε 1-2 βδομαδες ερχεται το RMA.
katerina_a_86 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Έχει αντιπροσωπεία η msi στην Ελλάδα να τους πάρω να τους ρωτήσω αν είναι όντως πρόβλημα ωστε να μην τρέχω χωρίς λόγο?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μαλλον εχει χαλασει το συστημα που σταματαει τη φορτιση μολις φτασει στο 100%. Να πας να στο αλλαξουν πριν υπερθερμανθει καμια μπαταρια.. Αυτο που λεει ο tanash με το κοκκινο (πορτοκαλι) λαμπακι οταν πεσει χαμηλα η μπαταρια ισχυει, και στο δικο μου ετσι ειναι
katerina_a_86 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Ο μόνος τρόπος να το αλλάξω είναι με RMA γιατί το πήρα από internet. Πόσο καιρό κάνει αυτή η διαδικασία? Είναι αξιόπιστη? Να το κάνω? Το έχει κάνει κανείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.