blackdiamond Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 γεια σας!εχω αλλάξει το παλιό μου φορητό και πηρα ένα νεό toshiba κι όταν το ανοιξα είδα ότι είχε τα vista,χωρίς να ενημερωθώ.Λίγα άκουσα περί vista αλλά τελικά κανένα απο τα προγράμματα που είχα δεν λειτουργεί (corel,κι ένα σχεδιαστικό)δεν υπάρχει κανένας τρόπος?Μου είπαν μετά τις γιορτές να το πάω στο τεχνικό μου να μου περάσει τα xp,γιατί μόνο σε κανονικά προγράμματα βασίζετε η λειτουργία των vista!Αν είναι δυνατόν μετά απο τα ευρώ που εδώσα να το τρέχω πάλι, και αν ισχύει αυτό με τα κανονικά προγραμματα πράγμα που δε μου κάθεται καλά εινα αδύνατο να τα έχει κανείς όλα όχι σπασμένα Μπορείται να μου πειτε αν μπορω να κάνω κάτι?
dark_banishing Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 γιατί μόνο σε κανονικά προγράμματα βασίζετε η λειτουργία των vista! Αν κανονικά = όχι σπασμένα, τότε αυτός που σου το είπε είναι κάπως άσχετος ..
revvok Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Αν κανονικά = όχι σπασμένα, τότε αυτός που σου το είπε είναι κάπως άσχετος .. Ή πιστεύει ότι εσύ είσαι άσχετος και σε δουλεύει..(για ευνόητους λόγους)
blackdiamond Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 έτσι είπε οχι σπασμενα..εννοείται ότι δεν ειμαι άσχετη να καταλάβω ότι μια χαρά γίνετε να εχεις προγράμματα και στα vista(που να ομολογήσω τα βρηκα πολύ όμορφα)εκεί που είμαι άσχετη είναι μα γιατί δε παίζει το προγραμμα! απενεργοποίησα το uac,τα τρεχω μετά την εγκατάσταση ως διαχειρηστής συστήματος,εχω κάνει update(ναι το δεχεται)..τι άλλο ?
dark_banishing Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Ποια έκδοση του corel τρέχεις ; Η τελευταία που βλέπω τώρα έχει κυκλοφορήσει Ιανουάριο του 2008 και φυσικά τρέχει σε vista. Το άλλο πρόγραμμα που λες ότι δεν σου τρέχει ποιο είναι ;
ArisG88 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Αν εχεις τις καινουργιες εκδοσεις ΣΙΓΟΥΡΑ τρεχουν σε vista αψογα. Ολα τα προγραμματα
blackdiamond Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Αυτά που προλαβα να περάσω και δε δουλέυουν είναι το corel paint shop pro to ΧΙ ,kai to 20-20 design 6.1 Το πρωτο είναι απο τις τελευταιες version,το δευτερο όχι.Στο corel οταν κάνω αντιγραφή το αρχειο patch δε το δεχεται,μου βγαζει ότι είναι μόνο για αναγνωση,ενω στα xp στο παλιο μου φορητό που τσεκαρα(λέω μπας και..)μια χαρα και αντιγραφη γινεται και το crack
parsifal Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Υπενθυμίζω την περιγραφή της ενότητας Software: Software Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με κάποια εφαρμογή Windows, εδώ είναι το κατάλληλο μέρος. Απαγορεύονται θέματα σχετικά με warez καθώς και η αναζήτηση serial και cracks προγραμμάτων Βοήθεια σχετικά με σπασμένα προγράμματα δε δίνεται σε αυτό το forum!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.