michalis2610 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Από pixmania έχω αγοράσει μια φωτογραφική μηχανή πριν από 3χρόνια περιπου. Οκ κανένα πρόβλημα, έφτασε σε 4-5 ημέρες (από Γαλλία) και όλα εντάξει. Μια εμπειρία είναι όμως...έχω διαβάσει και τραγελαφικά πράγματα, όπως και για πολλά άλλα καταστήματα. @rambias Το έχεις το συγκεκριμένο ΡΒ? Η μπαταρία τι λέει? Τι χωρητικότητα είναι?
mikrosgr Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 http://www.pixmania.gr/gr/gr/2536761/art/packard-bell/easynote-mh36-v200-ae-ooa.html φίλε πάρε αυτό. Είναι κατά πολύ δυνατότερο και έχει και μία κενή θέση για μνήμη που σημαίνει με 10 ευρώ το πασ στα 2gb. Ο δε δυπήρυνοσ από τον celeron δίνει πραγματικά αλλον αέρα στο laptop. Αν δουλέψεις το HP στα vista σέρναιτε. και από ποιότητα πιστεψέ με το packard είναι σούπερ. τι αυτονομια εχει ?
EliasKir Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Για το pixmania, διαβαστε και τι feedback εχουν δωσει μερικοι που εχουν αγορασει απο εκει.
antonis90 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 για να ξεκαθαρισουμε μην σας κουραζω κι αλλο... θα πω τα πλεονεκτηματα κ τα μειονεκτηματα που πιστευω οτι εχει το καθενα για να μου πειτε την γνωμη σας... ΛΑΠΤΟΠ: ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ 1)μεγαλη οθονη που δν κουραζει 2)μπορει να σηκωσει κ μερικες βαριες εργασιες - προγραμματα 3)καλυτερο επεξεργαστη σε σχεση με τον atom ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ 1)μικρη αυτονομια 2)μεγαλο μεγεθος δν μπορεις να τον παιρνεις ανετα μαζι σου NETBOOK ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: 1)μεγαλη αυτονομια (μιλωντας για 6 cell ) 2)ελαφρυ και μικρο μπορεις να το παρεις ευκολα μαζι ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ 1)οθονη μετρια (αλλοι λενε οτι κουραζει αλλοι οχι) 2)δν σηκωνει βαριες εργασιες (αλλοι παλι λενε οτι με 2GB αμα το αναβαθμισεις σηκωνει μερικα βαρια προγραμματα) αυτε ειναι μερικα συμπερασματα που εχω βγαλει πειτε μου την γνωμη σας η αμα θελετε προσθεστε κ εσεις τις δικιες σας αποψεις για τα παραπανω....
michalis2610 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Πολύ καλά και ωραία όλα αυτά, αλλά τo netbook δεν κάνει για βασικό σύστημα. Είναι 2ος υπολογιστής όχι 1ος.
antonis90 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Ναι συμφωνω για 1 υπολογιστη εχω desktop δν θα επαιρνα ποτε λαπτοπ η netbook για πρωτο υπολογιστη!
michalis2610 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Διάβασα ότι έχεις σταθερό στο post #12. Οταν έγραφα ότι το netbook δεν κάνει για 1ο σύστημα, εννούσα ότι όταν θα είσαι πχ στο σπίτι σου στη Χαλκίδα 5 μέρες την εβδομάδα και απλά είσαι το ΣΚ Αθήνα, αυτομάτως από ότι καταλαβαίνεις βάση του χρόνου που θα το χρησιμοποιείς ο φορητός (ή το netbook) θα είναι ουσιαστικά το βασικό σου σύστημα. Σε αυτή τη περίπτωση λοιπόν είναι προτιμότερο να είσαι με ένα "κανονικού" μεγέθους φορητό παρά με ένα netbook.
antonis90 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 α ναι σωστα εχεις δικιο φιλε...λαθος καταλαβα... στην χαλκιδα θα εχω το αλλο. κι εγω τεινω πιο πολυ σε λαπτοπ αλλα ακομη δν ειμαι σιγουρος δν βιαζομαι ετσι κι αλλιως... ενα που σκεφτομαι ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900798 τι λετε? εκτος απο τα βασικα θα σηκωσει και κανα παιχνιδακι?
rambias Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 α ναι σωστα εχεις δικιο φιλε...λαθος καταλαβα...στην χαλκιδα θα εχω το αλλο. κι εγω τεινω πιο πολυ σε λαπτοπ αλλα ακομη δν ειμαι σιγουρος δν βιαζομαι ετσι κι αλλιως... ενα που σκεφτομαι ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900798 τι λετε? εκτος απο τα βασικα θα σηκωσει και κανα παιχνιδακι? http://www.pixmania.gr/gr/gr/2409356/art/hp/presario-g60-214em-ae-ooa.html αυτό και τα έχεις όλα
antonis90 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 ωραια επιλογη αλλα αυτο το 442ευρω στην τιμη με σκοτωνει εδω 419 και παλι το σκεφτομαι αλλα ευτυχως που δεν βιαζομαι ικ πολυ ακομα εχω χρονο...
basilis5 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 καποτε εδιναν 1000.000 δρχ για λαπτοπ και τωρα με 420 το σκεφτεσαι; η τιμη ειναι απλα τελεια-βεβαια εσυ ξερεις τα οικονομικα σου αλλα να ξερεις πως δεν εχεις και πολλες επιλογες σε υτα τα χρηματα εκτος κι αν θες να περιμενεις κανενα 2-3 μηνο
antonis90 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 ναι δικιο εχεις παλια οι τιμες ηταν χειροτερα μαλλον προς αυτο τεινω το compaq με 419ευρω βεβαια δν βιαζομαι θα περιμενω λιγο ακομα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.