antonis90 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 καλησπερα παιδια θα ηθελα την γνωμη σας για το λαπτοπ hp notebook 550 αξιζει να το παρω??η να παρω κανα netbook??? http://www.multirama.gr/products/product?pid=0380469&catid=010200
ghostgr_a_n Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906307 Το εχω ξαναπροτινει.
antonis90 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 καλη προταση φιλε μου αλλα ειναι και ακριβοτερο και εχει μικροτερη αυτονομια απο το hp αν δν κανω λαθος...
ghostgr_a_n Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 εχει μικροτερη αυτονομια απο το hp αν δν κανω λαθος... Η αυτονομια ειναι περιπου η ιδια αλλα αλαζει αναλογα με την χρηση.
basilis5 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 με χαλαει ο σελερον,αλλα αν επρεπε να παρω ενα απο τα δυο,λογω κακου ιστορικου δεν θα επαιρνα φουτζιτσου. για μενα παρε το ΗΡ και με την διαφορα βαλε του ραμ, συνολικα να εχεις τουλαχιστον 3 γιγα
michalis2610 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Εχει γίνει σχετική συζήτηση μόλις πριν από 2 μέρες εδώ. Αν έψαχνα για πραγματικά φτηνό φορητό θα το αγόραζα. Netbook να πάρεις αν θέλεις κάτι επίσης αδύναμο αλλά on the go...δεν ξέρω τι ακριβώς χρειάζεσαι αλλά είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα.
antonis90 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Βασικα κι εγω δν πολυ εμπιστευομαι την fujitsu...το λαπτοπ το θελω πιο πολυ για κανα ιντερνετ,ταινιες,μουσικη,word,excel,αντε και κανα photoshop αμα χρειαστει... πιο πολυ σκεφτομαι το asus eee pc 1000h αλλα ειδα και το hp κ μου εκανε εντυπωση και ειπα να μου πειτε γνωμες...
looneygeorge Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 κοιτα... απο εμπειρία εκτός και αν σε ενδιαφερει πολύ το μεγεθος οθόνης εγω θα σου πρότεινα netbook.. Μια πολυ καλη προταση ειναι το MSI Wind U100 το οποίο είναι στα λεφτα που ψάχνεις, με πολυ καλά specs, καλες επιδόσεις (εχω σηκώσει άνετα autocad 2009 που ειναι βαρυυυυ πρόγραμμα), πολλές ωρες αυτονομίας και αλλα πολλά... Από τα λίγα μείον η έλλειψη DVD-Rom (οπως σε όλα τα netbooks), αν και το ξεπερνάς εύκολα με Poweriso τύπου προγράμματα.
basilis5 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 ο μονος λογος για να επιλεξεις ενα νετμπουκ εναντι λαπτοπ,ακομα και του ΗΡ ειναι το μεγεθος καθαρα.Αλλιως να ξερεις πως με ενα νετμπουκ κανεις τη ζωη σου δυσκολη. Δεν ειναι καταλληλα για καθημερινη πολυωρη χρηση,θα σου βγουν τα ματια Αναγκαστηκα χρησιμοποιουσα καθε μερα για 6 μηνες και στο λεω εκ πειρας
antonis90 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 ναι εχω και το msi wind 6 cell στη λιστα μαζι με το asus eee pc 1000h. τωρα αυτο που ειπε o basilis5 για την οθονη ειναι ενα πλεονεκτημα που εχουν τα λαπτοπ...αλλα εγω το λαπτοπ επειδη πηγαινω χαλκιδα συχνα κλπ θελω να το εχω μαζι μου και σε ωρες βαρεμαρας να εχω κατι να κανω πχ να ακουσω καμια μουσικη να δω καμια ταινια η αμα χρειαστει να γραψω καμια εργασια στο word η excel... τωρα με βαλατε σε διλλημα δν ξερω τι να κανω....
michalis2610 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Να πάρεις το ΗΡ τότε. Αν σκέπτεσαι netbook για διαδρομές τύπου Aθήνα-Χαλκίδα, καλύτερα να το προσπεράσεις. Δεν αξίζει. Επειδή αυτές οι διαδρομές διαρκούν πχ 2-3ώρες και με ένα mp3 player και λίγο ύπνο περνάνε νεράκι...ενώ όταν είσαι σπίτι και χρειάζεσαι να κάνεις δουλειά ή έστω να σερφάρεις με το netbook, εε θα σου τα κάνει τσουρέκια Το netbook αξίζει αν θέλεις υπολογιστή μαζί σου παντού και πάντα, ή αν κάνεις συχνά μεγάλα ταξίδια.
antonis90 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 κανω συχνα διαδρομες αθηνα-χαλκιδα γτ ειναι η σχολη μου αλλα μετα το καλοκαιρι λογικα θα νοικιασω σπιτι εκει και για να μην κουβαλαω το desktop εκει και κανω μετακομισεις ειπα να παρω ενα λαπτοπ η netbook να το εχω εκει για ευκολια και οταν γυρναω σπιτι να παιρνω μαζι μου το φορητο για να περναει η ωρα...
rambias Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 κανω συχνα διαδρομες αθηνα-χαλκιδα γτ ειναι η σχολη μου αλλα μετα το καλοκαιρι λογικα θα νοικιασω σπιτι εκει και για να μην κουβαλαω το desktop εκει και κανω μετακομισεις ειπα να παρω ενα λαπτοπ η netbook να το εχω εκει για ευκολια και οταν γυρναω σπιτι να παιρνω μαζι μου το φορητο για να περναει η ωρα... http://www.pixmania.gr/gr/gr/2536761/art/packard-bell/easynote-mh36-v200-ae-ooa.html φίλε πάρε αυτό. Είναι κατά πολύ δυνατότερο και έχει και μία κενή θέση για μνήμη που σημαίνει με 10 ευρώ το πασ στα 2gb. Ο δε δυπήρυνοσ από τον celeron δίνει πραγματικά αλλον αέρα στο laptop. Αν δουλέψεις το HP στα vista σέρναιτε. και από ποιότητα πιστεψέ με το packard είναι σούπερ.
michalis2610 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Κ έχεις και έναν χρόνο παραπάνω εγγύηση. Μια χαρά λύση.
antonis90 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 καλη λυση μου φαινεται το pixmania ομως ειναι αξιοπιστο μαγαζι? κανεις παραγγελια και στο φερνουν σπιτι? η υπαρχει και μαγαζι να πας να δεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.