Προς το περιεχόμενο

πάγωμα οθόνης

kavros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν το πρόβλημα μου είναι ότι στον υπολογιστή κάποιες φόρες σε ανύποπτα διαστήματα κολανε τα πάντα εκτός το mouse που λειτουργεί και το ctrl alt del

χαρακτηριστικα pc

operating system windows xp professional 32bit

CPU Full Name Intel® Core2 Quad CPU @ 2.40GHz

Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd.

Model 946GMX-S2

Display Adapter NVIDIA GeForce 8500 GT

Video Processor GeForce 8500 GT

περιμένω ιδέες-λύσεις

Δημοσ.

τα προβλήματα hardware πάντως, συνήθως, έχουν πιο "ριζκές" εκφάνσεις συμπεριφοράς :

restarts,

BSODs,

shutdowns,

"ολοκληρωτικά παγώματα" (φύλλο δεν κουνιέται...όχι το mouse)

Δημοσ.

Από software μάλλον είναι το πρόβλημα.

Καλού κακού βάλε για λίγες μέρες την παλιά μνήμη (αν και δε νομίζω ότι φταίει αυτό), να δεις αν κολλάει και μ' αυτήν.

Ή βγάλε τυχόν παλιά dimms (αν τα έχεις συνδυάσεις με τις καινούργιες μνήμες) και δες συμπεριφορά..

Καλό είναι να παρατηρήσεις πότε κολλάνε τα windows (πχ. αφού τρέξεις ποια εφαρμογή ή παιχνίδι). Μάλλον εκεί θα βρεις τον ένοχο.

Δημοσ.
Από software μάλλον είναι το πρόβλημα.

Καλού κακού βάλε για λίγες μέρες την παλιά μνήμη (αν και δε νομίζω ότι φταίει αυτό), να δεις αν κολλάει και μ' αυτήν.

Ή βγάλε τυχόν παλιά dimms (αν τα έχεις συνδυάσεις με τις καινούργιες μνήμες) και δες συμπεριφορά..

Καλό είναι να παρατηρήσεις πότε κολλάνε τα windows (πχ. αφού τρέξεις ποια εφαρμογή ή παιχνίδι). Μάλλον εκεί θα βρεις τον ένοχο.

κολανε ασχετες στιγμες δηλαδη δεν μου εχει τυχη να δουλευω το ιδιο προγραμα εκτος to kaspersky που δουλευει παντα ..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:14 ----------

τωρα εβαλα ξανα τις παλιες ram για να δω αν θα ξανακολησει...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:57 ----------

κολησε και με τις παλιες ραμ

Δημοσ.

software problem = ΔΕΝ σημαίνει απαραίτητα, ότι ανοίγεις και τρέχεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, "που κάνει τη ζημιά", πάντως

Δημοσ.
software problem = ΔΕΝ σημαίνει απαραίτητα, ότι ανοίγεις και τρέχεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, "που κάνει τη ζημιά", πάντως

τροπος να διαπιστωσω σε ποιο προγραμα υπαρχει το προβλημα ????

Δημοσ.

...ιστορία-αμαρτία.....

Πρακτικά, θα έλεγα το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις, είναι αρχικά να δοκιμάσεις μία "Επαναφορά Συστήματος"......

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
θα το δοκιμασω και θα σου πω οταν εχω νεα...thanks

εκανα επαναφορα αλλα παλι τα ιδια

Δημοσ.

"επιδιόρθωση των windows" (μέσω του cd τους), γνωρίζεις πώς να κάνεις ;

(αν και γνώμη μου είναι.........."φορμάτ")

(περίμενε βέβαια και άλλους, αν και δεν το βλέπω...)

Δημοσ.

Δυστυχώς θα πρέπει να κάνεις φορμάτ. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Σχετίζεται με κάποιο πρόγραμμα που έχεις - είχα εγκαταστήσει. Υποπτεύομαι το αντιικό αλλά δεν έχω αποδείξεις (για τη δική μου περίπτωση).

Πάντως εάν κάνεις φορμάτ και βάλεις τα βασικά σου προγράμματα και drivers, κάνε ένα αντίγραφο ασφαλείας με τα γνωστά προγραμματάκια που κυκλοφορούν, έτσι ώστε εάν χρειαστεί να μην τα κάνεις όλα από την αρχή.

Δημοσ.
"επιδιόρθωση των windows" (μέσω του cd τους), γνωρίζεις πώς να κάνεις ;

(αν και γνώμη μου είναι.........."φορμάτ")

(περίμενε βέβαια και άλλους, αν και δεν το βλέπω...)

ναι ξερω θα κανω επιδιορθωση και θα σου πω ευχαριστω οραια ιδεα ...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:37 ----------

Δυστυχώς θα πρέπει να κάνεις φορμάτ. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Σχετίζεται με κάποιο πρόγραμμα που έχεις - είχα εγκαταστήσει. Υποπτεύομαι το αντιικό αλλά δεν έχω αποδείξεις (για τη δική μου περίπτωση).

Πάντως εάν κάνεις φορμάτ και βάλεις τα βασικά σου προγράμματα και drivers, κάνε ένα αντίγραφο ασφαλείας με τα γνωστά προγραμματάκια που κυκλοφορούν, έτσι ώστε εάν χρειαστεί να μην τα κάνεις όλα από την αρχή.

ευχαριστω για την απαντηση αν δεν λυθει το προβλημα με την επιδιορθωση η τελευταια λυση θα ειναι το φορματ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...