adi32 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Εχω 2 pc σε διαφορετικα δωματια (6 m με τοιχους) και εχω ενα Turbo-X USB Bluetooth θα μπορουσα παιρνοντας αλλο ενα να κανω δικτυο μεταξυ των 2 pc και να εχει και το δευτερο pc Ιντερνετ ? (στο πρωτο pc εχω το ενσυρματο ρουτερ της Siemens)
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 δεν το κοβω καν να πιανει οποτε θα ηταν καλυτερα η με καλωδιο η με μια ασυρματη καρτα δικτυου.αν και για μενα η καλυτερη λυση θα ηταν μια ασυρματη καρτα δικτυου για το ενα pc και ενα ασυρματο ρουτερ για το αλλο.
adi32 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Το ειπα επειδη ειδα οτι το ανεφερε στο κουτι του Τurbo-X USB Bluetooth οτι μπορεις να μοιρασεις Ιντερνετ ετσι Οποτε να παρω κατι απο αυτα ? Εχει διαφορα αν παρω το Usb ή την καρτα?
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 η θα παρεις δυο καρτες και θα παιξεις ad hoc που δεν το θεωρω καλη λυση η θα παρεις μια καρτα ειτε usb ειτε pci και θα παρεις και ενα ασυρματο ρουτερ .πχ linksys η καποιο speedtouch.
adi32 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Ευχαριστω πολυ μαλλον θα παρω το Netgear 54Mbps USB 2.0 (WG111) και θα χρησιμοποιησω το LinksysWAG200G που υπαρχει διαθεσιμο απο ενα φιλο
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 poly καλη λυση και ετσι ουτε θα δυσκολευτεις σε ρυθμισεις ουτε θα πρεπει να εχεις ανοιχτο ενα pc συνεχεια να μοιραζει ιντερνετ.σεβασμο στο περιβαλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.