ALEX78 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Γεια σας.θελω τα φωτα σας!Εχω conn-x καλο, αξιοπιστο!!!(δεν με εχει πεταξει ποτε εξω!)γρηγορο αν και 8mbps! Αλλα ακριβο!!!θελω να βαλω η hol η on η Forthnet !πια ειναι η καλητερη? για ΙΛΙΟΝ περιοχη!(ραδιοφωνια) .Εχω διαβασει αρκετα σε forum αλλα εχω μπερδευτει μαυτα που διαβαζω,αλλοι λενε οτι hol ειναι η καλητερη αλλοι οτι η Forthnet ειναι η καλητερη και αλλοι οτι ειναι on!Οσο για την on ξερω 4 ατομα που την εχουν απο τα 4 οι 3 την εχουν ακομα ο ενας μεταπηδισε στην hol,οι 3 που μηναν ειχαν προβλημα στην αρχη π.χ απο δικοπες 2 μερων μεχρι να εχει σημα οποτε του καπνιζει (εμενα οταν ημουν στο pc 2 ωρες με πεταξε 6φορες εξω!)και να ακους στο τηλ. λες και περνεις ζιμπαμπουε! Μια παρατηριση!εχω 8mbps παει πο γρηγορα απο της on που λεει 16mbps! ευχαριστω!
Praetorianos Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά ούτε από δω θα βγάλεις νόημα. Είναι πάρα πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρέασουν την σύνδεση σου και καθένας θα έχει και από μια εμπειρία να διηγηθεί. Προσωπικά έχω forthnet εδώ και 2 χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και από χρεώσεις και από αξιοπιστία. Τηλέφωνο δεν χρειάστηκε να τους πάρω ποτέ οπότε από τεχνική υποστήριξη δεν ξέρω τι γίνεται. Πάντως η hol μου χτυπάει κάπως που στέλνει κάθε μήνα πωλητές πόρτα-πόρτα για να προωθήσει το πακέτο της.
Droidlock Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Οντως, ετσι ειναι οπως τα λεει το praetorianos, γενικες πληροφοριες ισως σου πουν τα παιδια που ειναι απο την περιοχη αλλα σιγουρα θα ρισκαρεις. Προσωπικα δεν θα σταματουσα το conn-x αφου πλησιαζουν οι αναβαθμισεις και ελπιζω μειωσεις τιμων.
ubuntubu Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μια παρατηριση!εχω 8mbps παει πο γρηγορα απο της on που λεει 16mbps! ευχαριστω! Ο λόγος που πολλοί γυρίζουν στον ΟΤΕ. Και όπως και νά'χει ,κάποιος θα σηκώσει το τηλέφωνο για να ξεσπάσεις Πάντως οτι και να επιλέξεις ,μακριά απο FORTH-NIET. Εδώ και αρκετό καιρό το δίκτυο της σέρνεται. Βουίζει όλος ο τόπος απο τα παράπονα,αλλά αυτοί στον κόσμο τους.
panos2171 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Ο λόγος που πολλοί γυρίζουν στον ΟΤΕ.Και όπως και νά'χει ,κάποιος θα σηκώσει το τηλέφωνο για να ξεσπάσεις Πάντως οτι και να επιλέξεις ,μακριά απο FORTH-NIET. Εδώ και αρκετό καιρό το δίκτυο της σέρνεται. Βουίζει όλος ο τόπος απο τα παράπονα,αλλά αυτοί στον κόσμο τους. Πως εισαι τοσο σιγουρος????Εγω δεν εχω καποιο προβλημα κατεβαζω σταθερα με 1000+.
giorgos147 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Πάντως οτι και να επιλέξεις ,μακριά απο FORTH-NIET. Εδώ και αρκετό καιρό το δίκτυο της σέρνεται. Θα διαφωνήσω καθέτως εδώ. Δεν έχω κανένα πρόβλήμα σε ταχύτητα download.
liopyr Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μια παρατηριση!εχω 8mbps παει πο γρηγορα απο της on που λεει 16mbps! ευχαριστω! Αυτό το συμπέρασμα πώς ακριβώς το έβγαλες? Πάντως οτι και να επιλέξεις ,μακριά απο FORTH-NIET. Εδώ και αρκετό καιρό το δίκτυο της σέρνεται. Βουίζει όλος ο τόπος απο τα παράπονα,αλλά αυτοί στον κόσμο τους. Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με ταχύτητες, ούτε σε browsing ούτε σε downloading. Πρόβλημα με θόρυβο μόνο έχω στην γραμμή μου, και κλειδώνω χαμηλά.
nick#18 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 παιδια δεν υπαρχουν τοσα προβληματα οσα υπαρχουν(τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω)..ενοοντας με αυτο οτι ειναι σχετικα μεμονομενες περιπτωσεις με τεραστια προβληματα...και εμενα μου εχει τυχει να λεει το modem kλειδομενο στα 18 και να κατεβαζω με 400 απο αερατους server...γινονται αυτα διαλεγεις και περνεις hol/forthnet . μπορεις να μας πεις το attenuation της γραμμης σου φιλε alex78? Υ.Γ. Εγω με forthnet 2 play ειμαι...
liopyr Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Αν ρωτάς για το δικό μου attenuation δεν θυμάμαι, και είμαι στην δουλειά δεν μπορώ να δω. Κλειδώνω μόλις στα 4Mb/s, αλλά αφού είναι σταθερό δεν με πολυενοχλεί πια, σταμάτησα να ασχολούμαι...
nick#18 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 απλα γραφαμε την ιδια ωρα liopyr! με ενα λεπτο διαφορα... τον φιλο ALEX78 ρωταω.
Street-Fighter Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Eγω παλι εχω παρατηρήσει οτι οσοι έχουν forthnet έχουν υψηλά pings! Δεν λέω οτι ειναι σε όλους ετσι παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Μάλιστα ενας φίλος μου έφυγε απο forthnet και πήγε ξανα στον οτε και βρήκε την υγεία του. Ακου εκει να περιμένεις να φορτώσει στο youtube αίσχος. Αυτο πάντως γίνεται διότι δεν ειναι οτι ειναι forthnet αλλα οτι στην ιδια περιοχή έχουν αρκετά άτομα forthnet. Δηλαδη και ontelecoms η hol να εβαζε λογικα παλι θα του εστρωνε... Και ερωτώ εγω εδώ είναι τελικά σωστό να τα έχουμε ολα σε 1? Κατι σου γίνετε αύριο μεθαύριο και σου παει χάλια ολο το internet τι κάνεις αλλάζεις και τηλ και internet? Πιστεύω οτι δεν αξίζει το ολα σε ένα ουτε σε οτε ούτε σε ποτέ έκτος βέβαια αν τα θέλεις ολα αλλά δεν σε νιαζει η ποιότητα του κάθε τι.
nick#18 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 εγω εχω αρχισει να πιστευω πως καααατι παιζει με τις lan για αυτο που λες περι youtube. εχω παρατηρησει οτι και με το laptop και με το μεσα pc που το συνδεω με wi-fi ολα πανε πιο γρηγορα εκτος του download φυσικα...φορτονει τα video με το που μπεις στη σελιδα που τη φορτονει και πιο γρηγορα...και ολα αυτα? χωρις dns και απο pings μια χαρα μετα το προβλημα που ειχαν ολοι οι παροχοι...απο τοτε που το εφτιαξαν ολα οκ
Street-Fighter Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 εγω εχω αρχισει να πιστευω πως καααατι παιζει με τις lan για αυτο που λες περι youtube. εχω παρατηρησει οτι και με το laptop και με το μεσα pc που το συνδεω με wi-fi ολα πανε πιο γρηγορα εκτος του download φυσικα...φορτονει τα video με το που μπεις στη σελιδα που τη φορτονει και πιο γρηγορα...και ολα αυτα? χωρις dns και απο pings μια χαρα μετα το προβλημα που ειχαν ολοι οι παροχοι...απο τοτε που το εφτιαξαν ολα οκ ουο ουο ουο δεν μιλάω καν για lan αλλα για μονοκόμματα pc's τώρα για lan δεν το πολύ κατάλαβα αυτό που λες.
ALEX78 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δεν ξερω nick το attenuation της γραμμης μου!μια φιλη της κοπελας μου που μενει σχετικα κοντα!εχει forthnet και δεν εχει προβλημα...τωρα το γρηγορα για αυτην ειναι σχετικο,εχω laptop τελευταιας γενιας και ειναι κρημα να το χαντακοσω μια χαλια γραμμη!!!Στα κεντρικα site των τρειων εταιριων της on και της hol ειναι τα πιο αναλυτικα και ευκολονόητα(σχεδιασμενα καλα)!!! Εαν μπορει να δειξει κατι αυτο!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Πάντως οτι και να επιλέξεις ,μακριά απο FORTH-NIET.Εδώ και αρκετό καιρό το δίκτυο της σέρνεται. Βουίζει όλος ο τόπος απο τα παράπονα,αλλά αυτοί στον κόσμο τους. όπως βλέπεις δεν είμαι η "εξαίρεση στον κανόνα" για τα προβλήματα στην Forthnet... όταν λες εδώ όμως, που ακριβώς εννοείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.