poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 οι εικονες που ειναι.β.εχεις βαλει φιλτρα παντου?γιατι η γραμμη μαλον φτεει εκτος αν καταρεει το ρουτερ.δανεισου κανενος φιλου
therock Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 τωρα μπηκαν, ξαναπεσε οι γραμμη μολις τις ανεβασα πριν. Ναι σαφως εχω φιλτρα. Σπλιττερ στην γραμμη που εχω ρουτερ-τηλεφωνο και φιλτρο στην αλλη γραμμη που εχω ενα ακομα τηλεφωνο.
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 περαστικα.48,5 attenuation>κανα 3 χιλιομετρα μακρια απο αστικο κεντρο.βαλε κανα speedtouch να στην κραταει πιο σταθερα.και παραπανω απο 5 mbit δεν πας.
orck Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 οταν λες ριχνει την γραμμη μηπως εννοεις οτι αναβοσβηνει το δευτερο λαμπακι (εχει δυο τριγωνα σαν συμβολο) εαν αυτο σου συμβαινει τοτε δεν φταιει το ρουτερ σου αλλα η γραμμη σου, σε αυτην την περιπτωση το δινεις βλαβη με παρατηρηση συχνες αποσυνδεσεις και περιμενεις να σου ερθει ο τεχνικος να δει εαν μπορει να κανει κατι με το καλωδιο σου (πιθανος να μετρησει την γραμμη σου εξω απο το σπιτι σου, πιθανος να αλλαξει εαν δεν κατι ασχημο) σε καθε περιπτωση βαζεις φιλτρα σε καθε συσκευη που εχεις σπιτι (φαξ, συναγερμο, μοντεμ υπολογιστη) η στην αναγκη βγαλτα ολα και ξαναδοκιμασε
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 εχει και τρελο attenuation κιολας για αυτο πεφτει η γραμμη και για αυτο δεν κλειδωνει παντα 4 mbit.για αυτο ειπαμε ενα speedtouch για πιο σταθερα.
therock Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 εχει και τρελο attenuation κιολας για αυτο πεφτει η γραμμη και για αυτο δεν κλειδωνει παντα 4 mbit.για αυτο ειπαμε ενα speedtouch για πιο σταθερα. Λαθως, οπωες ειπα κλειδωνει παντα στα 4096 εκτος των περιπτωσεων που συμβαινει αυτο το κολλημα και συνδεεται εικονικα σε λιγοτερο απο τα 4. Οσες φορες συνδεομαι κανονικα, κλειδωνει παντα στα 4096, και κατεβαζει φουλ! 420 απο τορρεντ και 460-470max απο rapidshare με download manager! Απλως τις τελευτες δυο μερες συμβαινει αυτο το ευτραπελο με τις συνεχεις αποσυνδεσεις τα βραδια. Θα πεταχτω σημερα στον ΟΤΕ να ρωτησω τι παιζει. Παντως ξαναλεω, απο το πρωι μεχρι το βραδυ συνδεεται κανονικα, και κλειδωνει φουλ και αποσυνδεεται μονο οταν το λιωνω στα connections. Μου κανει εντυπωση κιολας που δεν το εχουν αναφερει και αλλοι αυτο. Μονο ενα αλλο Post ειδα στο adslgr, αλλα δεν ηξερε κανεις να απαντηση. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=268685 Παρεπιπτωντος εχω ενα alcatel speedtouch απο οταν ειχα κανει Vivodi μεσω ΑΡΥΣ παλιοτερα. Τωρα το connx Που εχω θεωρειται adsl2? Θα μπορω να δοκιμασω το παλιο alcatel μου? οταν λες ριχνει την γραμμη μηπως εννοεις οτι αναβοσβηνει το δευτερο λαμπακι (εχει δυο τριγωνα σαν συμβολο)εαν αυτο σου συμβαινει τοτε δεν φταιει το ρουτερ σου αλλα η γραμμη σου, σε αυτην την περιπτωση το δινεις βλαβη με παρατηρηση συχνες αποσυνδεσεις και περιμενεις να σου ερθει ο τεχνικος να δει εαν μπορει να κανει κατι με το καλωδιο σου (πιθανος να μετρησει την γραμμη σου εξω απο το σπιτι σου, πιθανος να αλλαξει εαν δεν κατι ασχημο) σε καθε περιπτωση βαζεις φιλτρα σε καθε συσκευη που εχεις σπιτι (φαξ, συναγερμο, μοντεμ υπολογιστη) η στην αναγκη βγαλτα ολα και ξαναδοκιμασε Οχι δεν αναβοσβηνει αυτο, αναβει κοκκινο σταθερα το "@" Και παραμενει κοκκινο μεχρι να κανω reboot.
poulinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 nai mπορεις να το δοκιμασεις και θα ειναι πιο σταθερο απο το sagem.β.δεν ειναι εικονικα το λιγοτερο κλειδωμα.απλα εναι λιγο πιο αργο κλειδωμα επειδη η γραμμη σου ειναι οριακα σε margin και attenuation.απο εκει και περα και που κλειδωνει λιγο λιγοτερο σημαινει οτι πχ αντι να κατεβαζεις με 480 θα κατεβαζεις με 450 οποτε καμια διαφορα στην πραξη.δοκιμασε το speedtouch.πολυ πιο σταθερο.δεν νομιζω να σε εχουν adsl2 η adsl2+.αλλα και να σε εχουν το g.dmt που παιζει το speedtouch ειναι μεχρι 8 mbit οποτε δεν θα χασεις καθολου.αντιθετα θα εχεις πιο σταθερη γραμμη και μικροτερα Pings.δεν το εχουν αναφερει πολλοι μαλον γιατι ειτε ειναι θεμα καθαρα γραμμης η να το πω καλυτερα θεμα γραμης και ρουτερ.
therock Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Α)Οχι αλλο εννουσα με το εικονικο. Κατ'αρχας αν δεις την εικονα θα δεις οτι δεν εχει κανει connect, απλως εχει δει την γραμμη σαν λιγοτερο απο 4096 και δεν εχει κλειδωσει καν λογω βλαβης. Εικονικο ομως εννοω πως εχουν υπαρξει και φορες που ναι μεν λεει connected αλλα παλι δεν εχει ιντερνετ. Οσες φορες ομως εχω ιντερνετ, ειναι παντα στα 4096. Δες και την εικονα που εχω τωρα, που σημερα δεν ειχα προβλημα με αποσυνδεσεις. Β)Το speedtouch 530 το δοκιμασα και δεν δουλεψε ουτε σε pppoa ουτε pppoe setup. Firmware 4.2.7.16 το τελευταιο που ειχε βγαλει δηλαδη. -Παντως το προβλημα πρεπει να ειναι ψιλογενικο. Σημερα για πρωτη φορα επεσε η συνδεση και στο γραφειο το πρωι, για μια ωρα. Το ζητημα ομως ειναι πως εκει εχω το thomson και οταν επεστρεψε το ιντερνετ, ξανακλειδωσε απο μονο του, δεν χρειαστηκε να ειμαι απο πανω του και να του κανω restart
poulinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 παραξενο να μην δουλευει το speedtouch εκτος αν α.δεν θυμασε σωστα των κωδικο σου η β.ο κωδικος σου εχει συμβολο #που δεν δεχεται το speedtouch.δοκιμασε με [email protected] kai password otenet.αν μπει με αυτο (απλα θα παρει ip τιποτε αλλο) τοτε δεν θυμασαι το pass.επισης τα στοιχεια σου μπορεια να τα βεβεωσεις και στο cool4u.otenet.gr επισης οταν κλειδωσε χαμηλα και δεν μπηκε μαλον δεν μπηκε γιατι δεν εχει προλαβει να πεσει το Username σου απο την otenet.θελει κοντα 2 λεπτα.μαλον authentication failed πρεπει να ηταν το error.
therock Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Ναι το user το εβαλα με @otenet.gr το pass δεν εχει # αλλα εχει % . Δεν ξερω αν αυτο το επηρεαζει. Τα χαρτι με τα στοιχεια το εχω μπροστα μου, δεν τιθεται ζητημα να μην τα εχω βαλει σωστα.
poulinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 παιζει να μην παιζει λογω συμβολου.δοκιμασε αυτο που σου ειπα.αν μπει κανε αλλαγη το pass με καποιο να μην εχει συμβολα.θα σου λεγα για δοκιμη να το κανες με εικονιδιο σαν Modem αντι ρουτερ αλλα θα σε μπερδεψω.
therock Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 [email protected] kai password otenet Αυτο τι ειναι? Τι εννοεις να μπει? Πως θα το καταλαβω? Επισης εχω 4αρα και στο γραφειο και αυτη εχει pass με underscore. Μπορω να συνδεθω με τα στοιχεια του connx που εχω για το γραφειο? Για να μην καθομαι τωρα να αλλαζω το password.
poulinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 den mporeis εκτος αν εχεις κλεισει εκει τον ρουτερ.το underscore νομιζω δεν πειραζει.αμα συνδεθει θα δεις οτι εχει παρει Ip και οτι το λαμπακι με το παπακι αντι για πρασινο πορτοκαλι θα γινει πρασινο μονιμα και μεσα σε καποιο μενου θα φαινετε οτι πηρε ip .λογικα θα ανοιγει μονο η σελιδα my.otenet.gr
therock Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δοκιμασα το [email protected] και pass otenet αλλα τζιφος. Ουτε με αυτο πρασινισε το λαμπακι. Περιεργο μου φαινεται και μενα. Την γραμμη παντως την βλεπει σαν 256/4096 απλως απ'οτι φαινεται δεν μπορει να κανει το connection. Υπαρχει καποια αλλη ρυθμιση που να αποτρεπει την συνδεση? Παντως το sagem μου διχνει την συνδεση σαν adsl2+ οχι σαν g.dmt Τεσπα εγω πηρα χτες στο 121 και δηλωσα βλαβη, και μου ειπαν να εχω ανοιχτο το μοντεμ (το σαζεμ) για να δουν ποιο ειναι το προβλημα. Αν δεν βρουν καποιο προβλημα, θα τους πω να μου αλλαξουν το μοντεμ και να μου δωσουν ενα thomsom. Απο οτι βλεπω αυτοι φτιαχνουν τωρα τα speedtouch. Τι εγινε αγορασαν το κομματι της Alcatel?
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 α.δεν τα φτιαχνουν.απλα κολλανε πανω το σημα της οτενετ και custom firmware.μαμακιες δηλαδη του οτε.β.δεν προκειται να δουν κατι περα απο το μεγαλο attenuation και βλεπω να σου λενε πηγαινε σε πακετο 2 mbps.nai ειτε το βαλεις adsl2+ ειτε g.dmt παλι θα παιξει οποτε ολα οκ.αν θες με το speedtouch κανε κατι αλλο.βαλτο bridged ethernet kai ολα τα αλλα επομενο επομενο μεχρι να τελειωσει.εκει θα γινει πρασινο το λαμπακι.μετα πηγαινε στα windows και φτιαξε ενα εικονιδιο συνδεσης οχι για dial up ομως αλλα για broadband και δοκιμασε απο εκει να μπεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.