Προς το περιεχόμενο

Blackberry 8900 και Vodafone

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο λόγος που δεν έψαξα για το Blackberry 8900 παραπανω είναι οτι έχω μόνο 2 αποριες πολυ συγκεκριμένες και αφορουν κυρίως την εταιρια

1. Γιατι στο site της Vodafone(στην οποια ειμαι συνδρομητης) ειναι το μονο που δεν εχει στην λιστα το bullet: E-MAIL απο τα bb?(παρόλαυτα οταν κανεις search με την παραμετρο e-mail το εχει). Δεν νομιζω οτι δεν μπορεις να στελνεις e-mail με ενα bb απλά προσπαθω να καταλβω τι εννοει η vodafone(ενω το bold και το storm τα εχει με email). Πιθανως να εννοει οτι πρεπει να κανεις IMAP πχ το υπαρχον gmail σου ή κατι τετοιο ενώ τα υπόλοιπα έχουν κάποια άλλη υπηρεσία;

2. Δεν εχει σχέση με την συσκευή αλλά με την Vodafone. Δεν εχω smartphone ή κάτι τέτοιο και έχω ένα απλούστατο προγραμμα παγιου για συγκεκριμενο χρονο ομιλιας. Θέλω να πάρω το blackberry που εχει τιμη 220 στο site και 270 στο καταστημα με το surf+talk 250 lite. Ας πουμε λοιπον οτι έχω καταλήξει στην συσκευη, με βολευει το προγραμμα, ολα καλα. ΟΜΩΣ τι έπαιξε. Εχω 120Ε επιδότηση απο το υπαρχον συμβόλαιο. Θεωρούσα λοιπον οτι θα ήμουν στα 220-120=100Ε στο site ή έστω στα 270-120=150Ε απο καταστημα. Eλα ομως που το site οταν επέλεξα το προγραμμα και το bb μέσα απο το account μου μου το δηλωνει ως 300Ε που ειναι ακριβως 440 που το εχει -120 επιδοτηση -20 και καλα που εχει μεσω του site, δηλαδη καμια σχεση με αυτη που δινει στους νεους συνδρομητες!

Θελω να καταλαβω δηλαδη, αυτη η τιμη 220/270 ειναι ΜΟΝΟ για νεους συνδρομητες και ΟΥΤΕ ΚΑΝ για καποιον που θελει να αλλαξει προγραμμα και να παει σε ενα ακριβοτερο? Μπορει να ειναι τόσο γυφτοι? Μπορει να τους νοιάζει πιο πολυ ενας νεος συνδρομητης που σε 12 μηνες μπορει να φυγει απο καποιον που τους πληρωνει 5 χρονια στην ωρα τους?

Δεν θα μου φαινοταν παντως απίθανο, εδω ειχαν μια προσφορα για λιγες μερες που διναν στην ουσια παμφθηνα καποια κινητα και μου λεει το τυπακι 'Για νεους συνδρομητες' και του λεω 'καλα, τι με εμποδιζει να τερματισω επιτοπου την συνδεση και να κανω νεα και να παρω το κινητο' και μου απαντησε 'τιποτα, στην θεση σου αυτο θα εκανα. Θα αλλαζες βεβαια αριθμο αλλα θα γλυτωνες 200Ε'

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...