kdiamant Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Κάποιο Widget ή πρόγραμμα που να ελέγχει όλα τα mail? (yahoo, msn, gmail) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Κάποιο Widget ή πρόγραμμα που να ελέγχει όλα τα mail? (yahoo, msn, gmail) mail.app??????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 mail.app??????? Ακριβως ...γιατι να ψαχνεις αλλου .. Απλα εγκατεστησε και το hhtpmail για να διαχειριζεται και τα Hotmail .. http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/18189 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Ακριβως ...γιατι να ψαχνεις αλλου ..Απλα εγκατεστησε και το hhtpmail για να διαχειριζεται και τα Hotmail .. http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/18189 δεν χρειάζεται πια, το hotmail έχει πλέον και pop access free POP server: pop3.live.com (Port 995) POP SSL required? Yes User name: Your Windows Live ID, for example [email protected] Password: The password you usually use to sign in to Hotmail or Windows Live SMTP server: smtp.live.com (Port 25) Authentication required? Yes (this matches your POP username and password) TLS/SSL required? Yes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 To msn και το gmail υποστηρίζουν σίγουρα Pop3, και μάλλον και το yahoo. Με οποιονδήποτε mail client μπορείς να τα δεις. Το outlook υποστηρίζει σίγουρα πολλά accounts, όπως επίσης και το thunderbird. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 δεν χρειάζεται πια, το hotmail έχει πλέον και pop access free POP server: pop3.live.com (Port 995) POP SSL required? Yes User name: Your Windows Live ID, for example [email protected] Password: The password you usually use to sign in to Hotmail or Windows Live SMTP server: smtp.live.com (Port 25) Authentication required? Yes (this matches your POP username and password) TLS/SSL required? Yes Aφου αποφασισε να εκσυγχρονιστει και η MS ,ακομη καλυτερα τοτε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Σας ευχαριστώ και καλό Πάσχα! Θέλω όμως να είναι μόνο notifier δηλαδή να μου λέει μόνο άν έχω κάποιο νέο mail και αν ναι να το διαχειρίζομαι τότε απο το εκάστοτε site. Λοιπόν πέρασα τα email μου στην εφαρμογή Mail αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα. Θέλω όταν διαγράφω ένα email απο την εφαρμογή να διαγράφεται και απο το site και αντίστροφα. Αυτό δεν συμβαίνει με τίποτα. Ενώ με την αντίστοιχη εφαρμογή Mail στο iPhone όλα κανονικά. Τώρα το άλλο κουφό. Ενώ στο gmail έχω διαγράψει όλα τα email και απο τον κάδο όταν φτιάχνω τον λογαριασμό αυτόν στο Mail αρχίζει και μου βρίσκει πόσσα email τα οποία τα έχω διαγράψει τελείως. Διέγραψα τον account απο την εφαρμογή Mail την ξαναέφτιαξα και πάλι τα ίδια.Που στο καλό τα βρίσκει? Στον φάκελο Downloads που τα αποθηκεύει δεν έχει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Η συγχρονισμένη διαγραφή που λες, είναι το λεγόμενο πρωτόκολλο IMAP. Η Google το έχει ενεργοποιημένο εκ προεπιλογής, και γι'αυτό δουλεύει έτισ με το iPhone σου. Συν ότι κάνεις και συγχρονισμό μέσω καλωδίου... Notifier μπορείς να έχεις στον Firefox, αν αυτόν χρησιμοποιείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Νομίζω πως το MiniMail widget είναι αυτο που ψάχνεις . Κρίμα που δεν support το multitouch για scroll , θα ήταν το ιδανικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Με το gmail το κατάφερα! Τώρα απομένουν Hotmail, Yahoo αν υποστιρίζουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoramix222000 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Βάλε το thunderbird! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Τι κερδίζω? Επίσης αν hotmail και yahoo δεν υποστιρίζουν IMAP τότε πώς θα μπορώ είτε απο Thunderbird είτε απο Mail ότι διαγράφω απο τα προγράμματα να διαγράφεται και απο την online page? Επίσης το προτόκολο POP3 σε τι διαφέρει με το IMAP? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Τι κερδίζω? Επίσης αν hotmail και yahoo δεν υποστιρίζουν IMAP τότε πώς θα μπορώ είτε απο Thunderbird είτε απο Mail ότι διαγράφω απο τα προγράμματα να διαγράφεται και απο την online page? Επίσης το προτόκολο POP3 σε τι διαφέρει με το IMAP? Μια γενική και πολύ απλή προσέγγιση είναι ότι με το IMAP δεν κατεβάζεις αυτόματα τα e-mail αλλά βλέπεις μόνο τις επικεφαλίδες. Αντίθετα με το POP όλα τα e-mails κατεβαίνουν στο inbox σου. Άρα αν κάποιος σου στείλει ένα αρχέιο XXXMB με το POP το θα πρέπει να περιμένεις να γίνουν download τα αρχεία ενώ με το IMAP βλέπεις τις επικεφαλίδες και το mail θα κατέβει μόνο όταν το επιλέξεις. Το hotmail υποστηρίζει POP (ρυθμίσεις δες ποιο πάνω) όταν το βάλεις υπάρχει επιλογή στο mail.app (και στο thunderbird) να κάνει remove copy from server... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.