ados Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 λοιπον κανω μουσικη με αυτο το προγραμμα και θα ηθελα οπιος το γνωριζει να μου πει πως μπορω να βαλω τη φωνη μεσα στο προγραμμα αυτο? δηλαδη την ωρα που παιζει η μουσικη που εχω φτιαξει μεσα απο το reason να ακουω μαζι και τη φωνη μου που εχω γραψει καπου αλλου και την εχω σαν ενα αρχειο mp3 ας πουμε ή και wav η ακομα και να την γραφω απο το reason που αυτο δε νομιζω να γινετε....
Xvipes Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Έχω να δουλέψω πολύ καιρό το reason και δεν θυμάμαι να σου πω πως γίνεται,αλλά αν δεν σε πειράζει να είναι η φωνή σου στο reason μπορείς να το κάνεις και με το adobe audition εύκολα και γρήγορα.
zenso Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Για να φορτώσεις το wav με τη φωνή σου,αρκεί να βάλεις ένα sampler (NN-19 ή NN-XT,όποιο σε βολεύει) και απ'το "browse sample" -όχι "browse patch"- να βρεις το αρχείο σου.
ados Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Για να φορτώσεις το wav με τη φωνή σου,αρκεί να βάλεις ένα sampler (NN-19 ή NN-XT,όποιο σε βολεύει) και απ'το "browse sample" -όχι "browse patch"- να βρεις το αρχείο σου. φιλε μου zenso εισαι ολα τα λεφτα!!! που το ηξερες ρε θηριο?:shock: σε ευχαριστω παρα παρα πολυ. ευχαριστω πολυ και τον xvipes για το ενδιαφερον του.(ηξερα κατι τετοιο αλλα ηθελα να το δουλεψω απο εκει μεσα,ευχαριστω πολυ παιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.