Προς το περιεχόμενο

Επιτελους λειτουργει η καρτα Tv στο Ubuntu 9.04!

jannos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δοκιμαζω την Beta και για πλακα ανοιξα το tvtime το οποιο δεν ειχε δειξει οτιδηποτε σε αλλες διανομες αλλα και στην 8.10 Ubuntu ...

Για φαντασου...Η καρτα μου ειναι η Avermedia super 007.

Κι αλλη μια βελτιωση που αφορα το bluetooth keyboard ...Τωρα πια (ακομα κι αν δεν πειραξει κανεις το configuration file του bluetooth) το πληκτρολογιο συνδεεται χωρις να χρειαστει να ξεμπριζωσει κανεις τον πομπο του Bluetooth απο την usb! Με καμποσα δευτερολεπτα καθυστερηση αλλα γινεται!

Και ο χρονος κλεισιματος του υπολογιστη σημαντικα μικροτερος ενω η σταθεροτητα του συστηματος δεν δημιουργει ανησυχια...

Μπραβο τους.Θα γινει και καλυτερο σιγουρα...:mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το οτι η καρτα τηλεορασης λειτουργει στο 9.04 ειναι αποτελεσμα του νεοτερου πυρηνα που εχει.

Δεν ξερω την κατασταση που υπηρχε πριν, αλλα λογικα το module που την κανει να παιξει ειναι περασμενο πλεον στον πυρηνα.

Η αμεση λειτουργια του bluetooth πληκτρολογιου σου ειναι αποτελεσμα της συνεργασιας του hal με τον νεο xorg 1.6.

Χωρις να θελω να γινω κακος, τιποτα απο τα παραπανω δεν ειναι "κατόρθωμα" του ubuntu αλλα αντιθετα του xorg και του πυρηνα.

Την αποκριση του υπολογιστη σου δεν μπορω να την κρινω εγω, αλλα μακαρι να εχει βελτιωθει.

Ετσι ειναι φυσικα αλλα παροτι ο πυρηνας και ο νεος xorg δεν ειναι κρυφα ουτε το Slack ουτε η fedora αλλα ουτε η Suse μας τα προσφερουν ακομη.

Αρα προς το παρον χαιρομαι με το Ubuntu!;)

απ οτι βλεπω υπαρχει στα αποθετηρια της Mandriva. Τι λετε να το εγκαταστησω;

ετσι απλα το εγκαθισταμε και ειναι οκ ;

Εδω, σε Fedora 10, τρεχει παραλληλα με το HAL, αλλα προς το παρον αναλαμβανει μονο τις συσκευες αποθηκευσης.

Edit: Και το Power Management.

• Members
Δοκιμαζω την Beta και για πλακα ανοιξα το tvtime το οποιο δεν ειχε δειξει οτιδηποτε σε αλλες διανομες αλλα και στην 8.10 Ubuntu ...

Για φαντασου...Η καρτα μου ειναι η Avermedia super 007.

Κι αλλη μια βελτιωση που αφορα το bluetooth keyboard ...Τωρα πια (ακομα κι αν δεν πειραξει κανεις το configuration file του bluetooth) το πληκτρολογιο συνδεεται χωρις να χρειαστει να ξεμπριζωσει κανεις τον πομπο του Bluetooth απο την usb! Με καμποσα δευτερολεπτα καθυστερηση αλλα γινεται!

Και ο χρονος κλεισιματος του υπολογιστη σημαντικα μικροτερος ενω η σταθεροτητα του συστηματος δεν δημιουργει ανησυχια...

Μπραβο τους.Θα γινει και καλυτερο σιγουρα...:mrgreen:

Έχω την ίδια PCI κάρτα και είχα παίξει λίγο με μια beta Kubuntu πριν από 2-3 βδομάδες και δεν την είχε δει παρά μόνο αφού εγκατέστησα κάτι custom drivers. Δεν μου την είχε αναγνωρίσει όμως από μόνο του. Επίσης, ακόμη κι όταν την είδε, μετά την εγκατάσταση των drivers, το tvtime είχε εικόνα αλλά δεν είχε ήχο (κι έπρεπε να κάνω κάτι άλλες "αλχημείες" που δεν θυμάμαι καν :o που έφεραν τον ήχο, αλλά χωρίς σωστό συγχρονισμό με την εικόνα). Εσύ αντιμετώπισες κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα;

Μήπως η beta που δοκίμασα εγώ ήταν παλιότερη και δεν είχε περάσει ακόμη η συγκεκριμένη αλλαγή;

Τώρα που θα κυκλοφορήσει και η επίσημη έκδοση πάντως, θα το ξαναδοκιμάσω (γιατί στο μεταξύ εγκατέστησα το stable 8.10)...

(PS: τι καλά που θα ήταν ο νέος kernel να δει το pstn modem και τον card reader του Dell inspiron μου - είναι οι μόνοι λόγοι για τους οποίους χρησιμοποιώ ακόμη που και που σε dual boot τα vista home premium greek :o)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...