plato Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Παλικαρια ΣΟΣ!!! Εσπασε το remote του WDTV. Ξερετε αν μπορω να βρω αλλο? Αν κατεβω αυριο Αθηνα κεντρο υπαρχει περιπτωση να βρω σε e-shop ή Πλαισιο μονο το κοντρολ? Αν οχι μπορω να κανω τιποτα να μην μεινω ετσι μεσα στο Πασχα? Αν ξερει καποιος ας βοηθησει!
coltakias Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Βρήκες άκρη τελικά? Πάντος εγω το έχω λίγο άγχος μιας και δεν έχει ούτε καν on-off πάνω του...
eemix Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Παλικαρια ΣΟΣ!!! Εσπασε το remote του WDTV. Ξερετε αν μπορω να βρω αλλο? Αν κατεβω αυριο Αθηνα κεντρο υπαρχει περιπτωση να βρω σε e-shop ή Πλαισιο μονο το κοντρολ? Αν οχι μπορω να κανω τιποτα να μην μεινω ετσι μεσα στο Πασχα? Αν ξερει καποιος ας βοηθησει! Ναιμ και εγω θα ήθελα να υο ξέρω γιατί τις προάλλες ένα παιδί κολλητού μου το έκανε βούτημα του καφέ. Λειτουργρεί τώρα αφού του έκανα "περμανάντ" με το μπιστολάκι αμέσως αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Η πείρα είναι ευθέως ανάλογη των πραγμάτων που σπάς. Για αυτό όταν όλα έχουν αποτύχει διάβασε τις οδηγίες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.