Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα Αντιγραφης Οπτικο/Ακουστικου υλικου

EKPTOTWS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα,

Εχω το εξης προβλημα. Εχω βρει μια ιστιοσελιδα που κραταει οπτικοακουστικα αρχεια απο συναυλιες και εκπομπες, μπορω να τα δω ονλινε σε media player αλλα δεν μπορω ή δεν ξερω πως να τα κατεβασω(δεν υπαρχει σαν επιλογη) αλλα ουτε με ποιο προγραμμα και πως θα μπορουσα να τα κανω grab ή αντιγραφη.

Καμια ιδεα παρακαλω?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Ειδικά στο ert-archives.org είχαμε αναφερθεί εκτεταμένα σε παλιότερο θέμα: Το Αρχείο της ΕΡΤ διαθέσιμο στο Internet. Εκεί μπορείς να βρεις τρόπο για τον εντοπισμό του MMS url του κάθε video. Μετά, είναι απλά θέμα μίας αντικατάστασης στο URL του αρχικού mms:// με http:// και paste του νέου URL στη μπάρα διευθύνσεων του browser σου (ή ενός download manager), οπότε και θα ξεκινήσει download του συγκεκριμένου video...

Δημοσ.
Καλησπερα και χρονια πολλα,

Εχω το εξης προβλημα. Εχω βρει μια ιστιοσελιδα που κραταει οπτικοακουστικα αρχεια απο συναυλιες και εκπομπες, μπορω να τα δω ονλινε σε media player αλλα δεν μπορω ή δεν ξερω πως να τα κατεβασω(δεν υπαρχει σαν επιλογη) αλλα ουτε με ποιο προγραμμα και πως θα μπορουσα να τα κανω grab ή αντιγραφη.

Καμια ιδεα παρακαλω?

Ευχαριστω

Web Video Downloader της Sothink. Κατεβάζει τα πάντα.

Υπάρχει και add-on της ίδιας εταιρείας για τον firefox, αλλα προτίμησε την Stand-alone έκδοση.

EDIT:

Όμως ειδικά όμως για το ert-archives.org, η πιο εύκολη λύση είναι αυτή που σου προτείνει πιο πάνω ο parsifal :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...