Προς το περιεχόμενο

overclock laptop cpu

sada

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Εχω ενα dell latitude laptop και 8α ηθελα να μου προτινεται καποιο προγραμμα για overclock γιατι δεν μπορω μεσω bios.

ο επεξεργαστης ειναι intel pentium mobile 1.30ghz και 8α η8ελα να τον κανω overclock τουλαχιστον 1.6ghz.

Δημοσ.

Για ποιο λόγο να κάνεις κάτι τέτοιο?

Δεν προτείνεται το o/c στα laptop, είναι από φύση τους ιδιαίτερα ζεστά, και ο παράγοντας performance έρχεται πολύ μετά από αυτόν της αυτονομίας.

Δημοσ.
Για ποιο λόγο να κάνεις κάτι τέτοιο?

Δεν προτείνεται το o/c στα laptop, είναι από φύση τους ιδιαίτερα ζεστά, και ο παράγοντας performance έρχεται πολύ μετά από αυτόν της αυτονομίας.

Ειναι πολυ αργο ετσι και αμα τρεξω κανα youtube ή live stream κολλαει αρκετα ..

θα ηθελα να κανω ενα overclock χωρις να εχω προβλημα με αυτο οπως και με το να καει το λαπτοπ.

Δημοσ.

θα ηθελα να κανω ενα overclock χωρις να εχω προβλημα με αυτο οπως και με το να καει το λαπτοπ.

Τοτε μην το κανεις...

Δημοσ.
Ειναι πολυ αργο ετσι και αμα τρεξω κανα youtube ή live stream κολλαει αρκετα ..

Δεν νομιζω οτι ευθυνεται ο επεξεργαστης που κολλαει στο youtube.Πιστευω οτι ειναι θεμα λειτουργικου.

Καλυτερα να κανεις πρωτα ενα φορματ και μετα βλεπεις.

Δημοσ.

Εχουν δικιο οι παραπανω...Αν θες ομως να δεις καποια βελτιωση μπορεις να

αναβαθμισεις τις ραμ και να τσεκαρεις και το λειτουργικο, οπως λεει και ο

Alexisssss.

Δημοσ.

όπως λένε και τα παιδια παραπάνω το πρόβλημα σου είναι 99% το λειτουργικό σου .κάνε ένα φορμάτ .αν πας να κάνεις overclock τον επεξεργαστή είναι πάρα πολύ πιθανό να κάψεις το μηχάνημα.

Δημοσ.
όπως λένε και τα παιδια παραπάνω το πρόβλημα σου είναι 99% το λειτουργικό σου .κάνε ένα φορμάτ .αν πας να κάνεις overclock τον επεξεργαστή είναι πάρα πολύ πιθανό να κάψεις το μηχάνημα.

οκ τελικα δεν θα κανω overclock.

Μηπως ξερετε τι φταιει που παλαιοτερα επεζα cs 1.6 με 60fps και τωρα πεζω με περιπου 30(γραφικα Intel 82852).Πιστευω οτι ισως ειναι θεμα driver γιατι ειχα ενα του 2003 που δεν ειχε open gl ρυθμισεις(ηταν εγκατεστημενος με το λαπτοπ οταν το πηρα) και τωρα κατεβασα παλι εναν αλλο παλιο που εχει open gl ρυθμισεις ξερετε πως θα επρεπε να τα ρυθμισω για καλυτερα fps;

Συγνωμη αν σας ζαλισα ...

Δημοσ.

Επίσης για το live stream/youtube δοκίμασε να κάνεις update το flash player.

Χμ. Και την σύνδεσή σου να τσεκάρεις... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...