poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 στειλτους κανα emailνα τους ρωτησεις.ισως το αλλαξαν απο τοτε.εμενα ουτε τροφοδοτικουλη δεν μου στελναν λενε λογω βαρους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 στειλτους κανα emailνα τους ρωτησεις.ισως το αλλαξαν απο τοτε.εμενα ουτε τροφοδοτικουλη δεν μου στελναν λενε λογω βαρους. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2634409&postcount=160 ε δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη διαφορά στο βάρος το 24αρι από το 30αρι...
therock Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Βασικα τους εστειλα ηδη Μαιλ και περιμενω απαντηση. Επισης μου ηρθε και ιδεα Για Multiple Monitors. Ποια η αποψη σας για 2 24αρια 1920χ1200? Τα multiple monitors Που εχουν εφαρμογη? Περισσοτερο σε software ή σε Games?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 καλύτερα 30αρι imho...
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Ta 2 monitors ταβαζουν οι γραφιστες συνηθως.στην μια οθονη πχ η φωτο και στην αλλη ολες οι μπαρες εργαλειων.δεν το ηξερα να επαιρνα την eizo απεξω.αλλα ευτυχως προλαβα και την πηρα πριν φτασει 1750 που εχει τωρα.
therock Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Ta 2 monitors ταβαζουν οι γραφιστες συνηθως.στην μια οθονη πχ η φωτο και στην αλλη ολες οι μπαρες εργαλειων. Βασικα και εγω ετσι το σκεφτηκα. Στην μια το σχεδιαστικα περιβαλλον, και στην αλλη τα πανελ και τα toolbar. Δεν ξερω, ξαφνικα διχαστικα. Σε τιμη λιγοτερη των 1000 εχω 2 24αρες 1920χ1200 τις οποιες μπορω να τις αξιοποιησω αναλογα. Ισως να ειναι καλυτερο απο μια 30αρα 2560χ1600...
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 πιστευω οτι με δυο οθονες θα εισαι πολυ καλυτερα.σχεδον 48 Inches.τουλαχιστον αυτο κανουν πολλοι.αν ηταν παιχνιδι θα σου λεγα οτι ναι δεν μπορεις να παιξεις αλλα για αυτο που το θες θα ειναι καλυτερα.
john4 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 γιατι δεν περνεις αυτη http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=995223&HYOTHONESDIAGONIOS=30+inches&category=69978102&catalog=23 δεν θα ειναι βεβεαια οπως την eizo που ειναι κοριφη αλλα ειναι στα λεφτα που θελεις...!
therock Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 2560x1600 προτεινονται για παιχνιδια δηλαδη? Ισως παρω καποια στο μελλον τοτε, αν νιωσω στην αναγκη αλλα προς το παρον θα παω στην λυση των 2 και μαλιστα 26 Μονιτορ μιας και ειναι και φτηνα. 800 Ευρω και τα 2 μαζι! Τωρα LG ή Samsung δεν ξερω αν εχει σημασια, αλλα μαλλον λεω το LG. 400 Ευρω το καθενα απο εσοπ. SAMSUNG SYNCMASTER T260 LG W2600H 26'' TFT
liopyr Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Oι φθηνές 26άρες που κοιτάς έχουν (καλό μεν) tn panel, αλλά πολύ λίγο για γραφιστική δουλειά. H απόδοση στις αποχρώσεις δεν θα σε ικανοποιήσει imho...
therock Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Oι φθηνές 26άρες που κοιτάς έχουν (καλό μεν) tn panel, αλλά πολύ λίγο για γραφιστική δουλειά. H απόδοση στις αποχρώσεις δεν θα σε ικανοποιήσει imho... Οταν λεω γραφιστικες εφαρμογες, εννοω τις διανυσματικες (Τυπου AutoCAD) αρα δεν με ενδιαφερει η ακριβεια στην πιστοτητα χρωματων να ειναι 100%. Δηλαδη περισσοτερο τετοιες εφαρμογες θα λειτουργω και κατα πολυ λιγοτερο photoshop/corel...
liopyr Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Πάσο τότε, εσύ ξέρεις. Σε αυτή την περίπτωση τσάμπα το συζητάμε για EIZO και DELL then.
@topos Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 πιστευω οτι με δυο οθονες θα εισαι πολυ καλυτερα.σχεδον 48 Inches. Δεν μπορεις να αθροισεις διαγωνιους 2 οθονων και να το εξισωσεις με μια.. Με δυο 24αρες θα εχει επιφανεια ~34ιντσων. Δες το και εδω
therock Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Πάσο τότε, εσύ ξέρεις. Σε αυτή την περίπτωση τσάμπα το συζητάμε για EIZO και DELL then. Για να ξερω και τι μου γινεται δηλαδη, Eizo και Dell εχουν πολυ καλη αξιοπιστια χρωματων, γιαυτο ειναι τοσο ακριβες? Γιατι απο οτι βλεπω απο τα υπολοιπα χαρακτηριστικα, brightnest/contrast ratio/response time δεν εχουν κατι εξωπραγματικο, κυμαινονται σε τυπικες τιμες. Απλως λογικα ξερεις πως το χρωμα που βλεπεις στην οθονη πλησιαζει κατα πολυ το πραγματικο χρωμα, λογικα και αυτο ειναι που πληρωνεις, σωστα?
liopyr Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Για να ξερω και τι μου γινεται δηλαδη, Eizo και Dell εχουν πολυ καλη αξιοπιστια χρωματων, γιαυτο ειναι τοσο ακριβες? Γιατι απο οτι βλεπω απο τα υπολοιπα χαρακτηριστικα, brightnest/contrast ratio/response time δεν εχουν κατι εξωπραγματικο, κυμαινονται σε τυπικες τιμες. Απλως λογικα ξερεις πως το χρωμα που βλεπεις στην οθονη πλησιαζει κατα πολυ το πραγματικο χρωμα, λογικα και αυτο ειναι που πληρωνεις, σωστα? Ουσιαστικά ναι. Πληρώνεις καλό panel, όπου τα χρώματα που βλέπεις και οι αποχρώσεις είναι αυτά που είναι, ενώ κερδίζεις σημαντικά και σε "γωνία θέασης". Επίσης μη δίνεις ιδιαίτερη σημασία στα χαρακτηριστικά που γράφει η κάθε οθόνη. Κοίτα εδώ μία τυπική σύγκριση που έκανε ένας ευτυχισμένος κάτοχος DELL.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.