therock Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Με ενδιαφερει μια οθονη τετοιας λεπτομερειας για γραφιστικες εφαρμογες? Ποιες προτασεις να κοιταξω? Η οθονη της apple ειναι ακριβη και ξεπερασμανη. Επισης βλεπω η Samsung εχει βγαλει 2 τετοιες οθονες. Μια με LED backlit LCD στα 4 χιλιαρικα και μια φυσιλογικη κοντα στα 1000. Εχετε κατι να προτεινετε?
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 συνηθως οι γραφιστες παιρνουν εizo.η 30 αρα που βγαζει τετοια αναλυση κανει 3000 χιλιαρικα.εκανε 2700 αλλα ακριβηνε.
therock Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 H Eizo ειναι πανακριβες και δεν ξερω αν ειναι ουσιαστικες η απλως το μονο που πουλανε μουρη. Οντως ειναι επαγγελματικες, αλλα λεω να τις αποφυγο. Απο τις υπολοιπες μαρκες τι λυσεις υπαρχουν?
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 einai πραγματι πανακριβες αλλα δεν ειναι μουρη..ολες οι ετερειες βλεπεις να λενε αντιθεση ταδε και ταδε και ταδε ακι ταδε.η eizo σε καμια διαφημιση δεν γραφει τιποτα τετοιο.απλα οπως ξερω ειναι για γραφιστες και πραγματι η εικονα ειναι τελεια.ειχα και εχο eizo και απλα ειναι απιστευτη.δεν την εχω για γραφιστικη αλλα ειναι παρα πολυ ωραια.την 27 εχω.ειχα την 24 και την εδωσα σε ενα φιλο μου που ειχε την 24 thn lg Με το pva panel.και οι 2 pva αλλα μου λεει καμια σχεση η ποιοτητα.και δινει και 5 χρονια εγγυηση αλλα 6 μηνες για μηδεν καμμενα pixel.
liopyr Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Αν οι γραφιστικές εφαρμογές είναι σε επαγγελματικό επίπεδο, καλό είναι να μη "τσιγκουνευτείς" μία λύση της EIZO.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 checkαρε και την Dell 3008WFP...
therock Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Πολυ ακριβες πανε ρε παιδια αυτες οι οθονες. Για επαγγελματικους σκοπους ειναι αλλα δεν εχω τετοια λεφτα! Εγω περιμενα πως με 1000-1500 θα ξεμπερδευα και μαλιστα και με κατι αξιολογο. Για Dell ομως και ΕΙΖΟ πρεπει να οχι απλα να ξυλωθω, αλλα να παρω και δανειο! ΜΕχρι 1500 δεν παιζει κατι καλο? Στο eshop εχει μια Samsung στα 1000 αλλα δεν ξερω τι λεει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MO-023-DE&groupid=17&catid=1120&subcat= 1091 λίρες πιστεύω ότι είναι αρκετά λιγότερα από 1500 euro...
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 με 1500 παιρνεις μονο την 24 αρα την eizo αν και τωρα ακριβηνε.thresh δεν στελνουν ελλαδα απο Overclockers ama einai Παραπανω απο 2 κιλα.ουτε Psu δεν στελνουν.το δοκιμασα πριν λιγο καιρο.
therock Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MO-023-DE&groupid=17&catid=1120&subcat= 1091 λίρες πιστεύω ότι είναι αρκετά λιγότερα από 1500 euro... E? Εγω εδω την βρηκα κοντα στα 3 χιλιαρικα. http://www.terabit.gr/w/index.php/products.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=138&category_id=33 Σελιδες σαν και αυτην που παρεθεσες αλλα να στελνουν και Ελλαδι υπαρχουν? Με 1000 λιρες, που ειναι σχεδον 1000 Ευρω + κανα κατοσταρικο, την παιρνω σημερα.
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 οπως ειπα για το overclockers παρεγγειλα τροφοδοτικο και μου λενε πανω απο 2 κιλα δεν στελνουμε ελλαδα.τωρα τι να σου πω......εκτος αν την στειλεις σε κανα φιλο σου εκει και στην στειλει αυτος.
therock Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Αλλα αντιστοιχα μαγαζια? Σε newegg και amazon παιζουν αναλογες τιμες. http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B001JI92KQ/ref=dp_olp_1 Περα απο αποτελεσματα του ιδιου καταστηματος, σου βγαζει και αλλους sellers. Υπαρχει περιπτωση αυτην να στειλουνξ προς τα μερη μας? Επειδη το ιδιο το amazon γνωριζω πως, δεν στελνει τιποτα ευθραυστο αλλα δεν ξερω τι γινεται με τους διαφημιζομενους sellers.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 thresh δεν στελνουν ελλαδα απο Overclockers ama einai Παραπανω απο 2 κιλα.ουτε Psu δεν στελνουν.το δοκιμασα πριν λιγο καιρο. οπως ειπα για το overclockers παρεγγειλα τροφοδοτικο και μου λενε πανω απο 2 κιλα δεν στελνουμε ελλαδα.τωρα τι να σου πω......εκτος αν την στειλεις σε κανα φιλο σου εκει και στην στειλει αυτος. στέλνουν κανονικά, έχουν πάρει δεν ξέρω και εγώ πόσοι από το forum monitors από το overclockers.co.uk... Σελιδες σαν και αυτην που παρεθεσες αλλα να στελνουν και Ελλαδι υπαρχουν? Με 1000 λιρες, που ειναι σχεδον 1000 Ευρω + κανα κατοσταρικο, την παιρνω σημερα. therock η Dell επίσης έχει και πανευρωπαϊκή εγγύηση έτσι ώστε αν σου τύχει κάτι να μπορείς να την πας στην Dell Hellas και να μην χρειάζεται να την στείλεις εξωτερικό
therock Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Το οτι στελνουν ειναι επιβεβαιωμενο? Λογικα θα θελουν και κανα κατοσαρικο-διακοσαρικο για μεταφορικα, αλλα αμα η οθονη μετραει και την στελνουν, τα δινω. Καλο και αυτο με την εγγυση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 ε για να το λένε άλλα παιδιά από εδώ ότι αγόρασαν οθόνη από overclockers λογικά θα στέλνει... δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις για να σιγουρευτείς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.