mikaha Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Γεία σας παιδιά,να ρωτήσω και γώ κάτι με την σειρά μου..Έχω το AMILO 3540 και εδω και 3 μέρες έχει φάει σκάλωμα και δεν αναγνωρίζει το μικρόφωνο(είναι μαζί με την κάμερα)..Ξέρετε τι μπορεί να φταίει η απο που μπορώ να κατεβάσω τους drivers?Εψαχνα σε πόσα site και κανένα δεν είχε drivers.. Μήπως είναι καμιά ρύθμιση; Για drivers δες εδώ.
miselakos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Καταρχήν ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου φίλε μου..Προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση και μου βγάζει ένα μηνυμα σφάλματος για ασυμβατότητα..Και επίλυση του προβλήματος απο την Microsoft πατάω εκεί αλλά πάλι τπτ..:cry:
mvaggel Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Καταρχήν ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου φίλε μου..Προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση και μου βγάζει ένα μηνυμα σφάλματος για ασυμβατότητα..Και επίλυση του προβλήματος απο την Microsoft πατάω εκεί αλλά πάλι τπτ..:cry: Τι λειτουργικό φοράει???
mvaggel Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Τσέκαρα το δικό μου (Win7 64bit) και το μόνο που έχει εγκατεστημένο για sound ειναι ο "Realtek High Definition Audio", version 6.0.1.5624, date 14/5/2008 και το mic παιζει κανονικά. Έχω την εντύπωση ότι τον είχαν φορτώσει τα 7 μόνα τους. Μικρή πιθανότητα να είχα βάλει εγώ τους αντίστοιχους για Vista 64.
greeker Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 παιδια, ξερει κανεις αν μπορω να αλλαξω τα κουμπια που εχει πανω δεξια σρτο πληκτρολογιο (ανεμηστηρακι, μουσικη, browser) με δικες μου λειτουργιες? θελω ενα κουμπι για να ανοιγει η αριθμομηχανη.
balantis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Καταρχήν ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου φίλε μου..Προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση και μου βγάζει ένα μηνυμα σφάλματος για ασυμβατότητα..Και επίλυση του προβλήματος απο την Microsoft πατάω εκεί αλλά πάλι τπτ..:cry: Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα με ενός φίλου μετά την εγκατάσταση των Windows 7 Ultimate. Τελικά κατέβασα αυτό το driver FTS_RealtekHighDefinitionAudio__1043212 δεν θυμάμαι απο ποιο site, τον εγκατέστησα και όλα πλέον μια χαρά. Δουλεύει άψογα.
Tuko Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Σε εμένα παιδιά τα είχαν βρει όλα αυτόματα τα Win 7 Ultimate.
greeker Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 μετά από 1,5 χρόνο η μπαταρία κακάρωσε. συγκεκριμένα όταν φτάνει σε επίπεδα 30-40% ο υπολογιστής κλείνει απότομα (σα να πέφτει το ρεύμα). δεν πρόκειται για το φαινόμενο της μνήμης της μπαταρίας, καθώς ο υπολογιστής δεν ξεκινάει αν δεν μπει ο φορτιστής. ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ νέα και αν υπάρχει μεγαλύτερης χωρητικότητας?
greeker Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 μετά από 1,5 χρόνο η μπαταρία κακάρωσε. συγκεκριμένα όταν φτάνει σε επίπεδα 30-40% ο υπολογιστής κλείνει απότομα (σα να πέφτει το ρεύμα). δεν πρόκειται για το φαινόμενο της μνήμης της μπαταρίας, καθώς ο υπολογιστής δεν ξεκινάει αν δεν μπει ο φορτιστής. ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ νέα και αν υπάρχει μεγαλύτερης χωρητικότητας?
mynick13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Γεία σας παιδιά,να ρωτήσω και γώ κάτι με την σειρά μου..Έχω το AMILO 3540 και εδω και 3 μέρες έχει φάει σκάλωμα και δεν αναγνωρίζει το μικρόφωνο(είναι μαζί με την κάμερα)..Ξέρετε τι μπορεί να φταίει η απο που μπορώ να κατεβάσω τους drivers?Εψαχνα σε πόσα site και κανένα δεν είχε drivers.. Βρήκαμε λύση γιατί εχω το ίδιο προβλημα και στα 7 και στα 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα