Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φίλε, ποιοι drivers σου λείπουν; μια καλή λύση είναι να βάλεις το everest κ να πιάσεις οδηγούς από της εταιρίες τις ίδιες αν δε δίνει η FS. Αν δεις παράξενα πράματα κ ασυμβατότητες τότε ας προσευχηθούμε όλοι στην FS να δεήσει να δώσει. Πες μου πάντως γιατί κ γω θέλω να βάλω Win7 σε δαύτο

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια με λυπη διαπιστωνω οτι η μια καρτουλα ram εχει καει προφανως... μετα απο προβληματα και physical dumps κλπ κλπ εκανα ενα memtest86+ και πεταξε περιπου 5,5 εκατ. λαθη μεσα σε 4 ωρες... βασικα απο τα πρωτα δευτερα αρχισαν τα λαθη αλλα το αφησα να δω πως θα εξελιχθει...

τελικα ανοιξα το laptop, αφαιρεσα την καρτουλα του 1 GB και τωρα το memtest86+ εδω και 40 λεπτα δεν βγαζει λαθη (για καλο και για κακο θα το αφησω μεχρι το πρωι)

ξερει κανεις τι γινεται απο πλευρας service? προφανως ειμαι μεσα στην εγγυηση (το πηρα τον απριλη φετος)

επισης περιμενα λιγο πιο φτηνες της μνημες... περιπου 40 ευρω για 2 GB

- http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553846

- http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554739

δεν ξερω γιατι αλλα προτιμω kingston

ΥΓ: η μνημη που ψαρεψα απο μεσα ειναι μιας εταιρειας hynix... την εχετε ακουστα?

Δημοσ.

φίλε το πας στο σέρβις (εγώ το πήγα στον Πειραιά) κ δίχως απόδειξη βγαίνει από το serial number. το κρατάνε 2 βδομάδες κ μετά ζήτας να σου το στείλουν (τσάμπα) σπίτι σου [ενδεχομένως να έρχονται κ τσάμπα σπίτι σου να το πάρουν δεν ξέρω]. εγώ αυτά έκανα είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα. σκασμένη μνήμη. για την υπερευαισθησία στα usb που είχα κ τους είπα δεν κάναν κάτι[!!]. στον πειραιά η κοπέλα εκεί που κάνει το data entry δεν ξέρει τι είναι pc

Δημοσ.
φίλε, ποιοι drivers σου λείπουν; μια καλή λύση είναι να βάλεις το everest κ να πιάσεις οδηγούς από της εταιρίες τις ίδιες αν δε δίνει η FS. Αν δεις παράξενα πράματα κ ασυμβατότητες τότε ας προσευχηθούμε όλοι στην FS να δεήσει να δώσει. Πες μου πάντως γιατί κ γω θέλω να βάλω Win7 σε δαύτο

δεν εχω βρει κανεναν...αν κ καποιος μου ειπε οτι δεν χρειαζετε παιρνα τα 7 κ μετα ενα προγραμμα κ τηα βρει μονο του..

αλλα ξερετε κατι?το ριμαδι εινε πολυ μιγιαγκιχτο μου φενεται...χαχαχαχα

παντοσ μολης περαση η εγκυιση θα του βγαλο τα ματια....:-D:-D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:21 ----------

ξεχασα να σας πω εβαλα ενα free antivirius microsoft κ μου βρειτε ολα τα windows μολυσμενα κ αρχιζε κ διεγραφε ολα τα dll...

καθως κ το avast που εχω μου χτυπαει σαν ιο το power dvd k drivers τησ nvidia..

το εχω περιπου 6 μηνες..

αααα δεν πιρα παλι acer να ειμε κομπλε....

Δημοσ.

σε 2 ημερες το παιρνεις και αν εχεις collect & return το παιρνουμε και στο φερνουμε εμεις και φυσικα αλλαζει και το usb board και καποια αλλα ανταλακτικα που λεει η fujitsu

Δημοσ.

@p270 collect & run ποιος έχει κ ποιος όχι; 2 μέρες; 2 βδομάδες εννοείς. εμένα την υπερευσθησία του usb δεν μου την έφτιαξαν. που είσαι εσύ να έρθω σε 2 μέρες να μου την φτιάξετε αν είναι. σοβαρά μιλάω

φίλε, win7 βάλε κ τότε θα τα βρεις με everest. τώρα επειδή κόλλησες ιούς κλπ πως σου φταίει η FS δεν κατάλαβα.

το ότι τα μισά είναι σκασμένα σε μνήμη κ ενδεχομένως κ αλλού πάντως ισχύει

Δημοσ.

nkour, λες οτι πρεπει να αφησω το laptop 2 βδομαδες εκει? λιγο δυσκολο, το χρειαζομαι.. αλλωστε η μνημη ειναι δεν μπορουν να την ελεγξουν και να την αντικαταστησουν?

P270, δουλευεις σε service της fujitsu-siemens? αν ναι, εγω που μενω αγρινιο τι διεξοδους εχω για το service? ερχομαι μεν καθε 15 μερες αθηνα, αλλα αν μπορω να αποφυγω να αφησω το laptop 2 βδομαδες θα ημουν ευγνωμων

Δημοσ.

κοιτα παιζει παντα η διαθεσημοτητα των ανταλακτικων αφου ολα ερχονται απο το εξωτερικο οποτε υπολογισε 2-3 ημερες εκτος και αν υπαρχει προβλημα διαθεσιμοτητας

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:59 ----------

κοιτα παιζει παντα η διαθεσημοτητα των ανταλακτικων αφου ολα ερχονται απο το εξωτερικο οποτε υπολογισε 2-3 ημερες εκτος και αν υπαρχει προβλημα διαθεσιμοτητας

οτι αλλο θες με pm απαντηση λιγο αργοτερα το βραδυ

Δημοσ.
@p270 collect & run ποιος έχει κ ποιος όχι; 2 μέρες; 2 βδομάδες εννοείς. εμένα την υπερευσθησία του usb δεν μου την έφτιαξαν. που είσαι εσύ να έρθω σε 2 μέρες να μου την φτιάξετε αν είναι. σοβαρά μιλάω

φίλε, win7 βάλε κ τότε θα τα βρεις με everest. τώρα επειδή κόλλησες ιούς κλπ πως σου φταίει η FS δεν κατάλαβα.

το ότι τα μισά είναι σκασμένα σε μνήμη κ ενδεχομένως κ αλλού πάντως ισχύει

φιλε μου δεν μαλλον δεν καταλαβες τι ειπα..

δεν κολισα κανεναν ιο απλα εινε fake ιος για να δειξουν οτι εινε καλα προγραμματα..

δεν ειμαι μονο εγω αλλα κ αλοι πολυ με αφτο το φαινομενο..

δεν επιτρεπετε να αγοραζεισ ενα λαπτοπ κ μεσα σε λιγο καιρο να σκαει η μνημη κ διαφορα αλλα..

ξυλο θελουνε ολοι τους..

τα λεφτα δεν τα βρισκουμε στο δρομο :devil::devil:

απλα εχουν παρει πολυ αερα ολοι τους κ εμεις κοιμομαστε..

Δημοσ.
Παιδιά, το αγόρασα σήμερα από Ηλεκτρονική, το είχε προσφορά στα 499 €, τελευταίο κομμάτι. Μια ερώτηση : CD - DVD Recovery ή drivers, έχουν τα δικά σας?

υπαρχει προγραμματακι τις fujitsu το οποιο σου ξαναφτιαχνει το συστημα που σου δινει τη δυνατοτητα να κανεις τα restore dv κατεβασετο απο αυτο το link

http://rapidshare.com/files/293422632/FTS_InstallerforFujitsuSiemensComputersRecovery_1311_1033562.MSI

τρεξτο και κανε restart μετα θα δεις οτι σου δινει την δυνατοτητα να κανεις τα restore dvd

Δημοσ.
εμένα την υπερευσθησία του usb δεν μου την έφτιαξαν.

nkour, τι εννοεις με υπερευεσθησία του usb? δλδ τι προβλημα παρουσιαζει?

Δημοσ.

έχω μέσα το ποντίκι κ ίσα ίσα άμα κουνήσω το καλώδιο τρώει disconnect. Κ δεν το κάνει με το ποντίκι μόνο αλλά με όλα τα usb devices

ένα άλλο τραγικό που έχει: το πληκτρολόγιο έχει εικονίδιο με το ποντίκι όμως με fn δεν το κάνει disable (το touchpad). η FS δεν έχει δεήσει να δώσει σωστούς drivers για disable. άμα βάλεις τους γενικούς οδηγούς από την εταιρία (alps) τότε όπως έχει συζητηθεί εδώ εκτενώς αν γράφεις γρήγορα σου τρώει χαραχτήρες. Κατα τα λοιπά Germany..

Δημοσ.
έχω μέσα το ποντίκι κ ίσα ίσα άμα κουνήσω το καλώδιο τρώει disconnect. Κ δεν το κάνει με το ποντίκι μόνο αλλά με όλα τα usb devices

ένα άλλο τραγικό που έχει: το πληκτρολόγιο έχει εικονίδιο με το ποντίκι όμως με fn δεν το κάνει disable (το touchpad). η FS δεν έχει δεήσει να δώσει σωστούς drivers για disable. άμα βάλεις τους γενικούς οδηγούς από την εταιρία (alps) τότε όπως έχει συζητηθεί εδώ εκτενώς αν γράφεις γρήγορα σου τρώει χαραχτήρες. Κατα τα λοιπά Germany..

ναι αυτο με τους synaptics το ειχαμε συζητησει μαζι εδω. παντος εγω δεν εχω τετοιο προβλημα με τα usb... αλλα το προβλημα με την καμμενη ram οπως βλεπω το μοιραζομαστε... εμενα μου καηκε αυτη του 1 GB.. και εσενα αυτη? τελικα επειδη δεν μπορω να αποχωριστω το μηχανημα για 2 βδομαδες, εβγαλα την μνημη και ειμαι μια χαρα... ισως παρω αλλη μια των 2 GB οποτε κανω ταυτοχρονα αναβαθμιση... αν στο μελλον μου κανει και αλλα νερα το laptop το παω μαζι με την καμμενη μνημη για service...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεία σας παιδιά,να ρωτήσω και γώ κάτι με την σειρά μου..Έχω το AMILO 3540 και εδω και 3 μέρες έχει φάει σκάλωμα και δεν αναγνωρίζει το μικρόφωνο(είναι μαζί με την κάμερα)..Ξέρετε τι μπορεί να φταίει η απο που μπορώ να κατεβάσω τους drivers?Εψαχνα σε πόσα site και κανένα δεν είχε drivers..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...